Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah pozitif çıkar kuzum umutsuzluğa kapilma

Kuzum topigindeyim hayırlı ve uğurlu gelsin sanada bizlerde inşallah hep beraber hamile kalırız bidahaki topigindeyim bebisleriniz kacinci haftada diye Acar'ın topik kuzum benim bat 29 kasim

Hoşgeldin tatlım ben açtım ama hepimizin topiği bu biliyorsun ben yeniden toparlanalım istedim:) Birbirimize dayanıp yükümüzü azaltalım.İnşallah o günleride görürüz hep birlikte:)

Ayy teşekkür ederim canım, hayırlısıyla bu son topiğimiz olur inşaallah, bi dahaki ay doğum topiğine geçeriz

İnşallah canım hep birlikte hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallah topiğimiz:)

Miniimalistt eğer sen hamile ise topigin ilk kırmızılı kızı ben olacağım sanırm

Ben bu ay sanmıyorum canım erken gebelik testi yaptım bugün silik bile çıkmadı gaselle ve gülşahla sözleşmiştik cuma sabahı test yapalım diye onlar gidince bende bugün yaptım çıkmadı tatsızdı konular bahsetmedim size daha 3 gün var bata hayırlısı olsun canım:)

Ekliyorum tatlım hemen:)

Aynen kuzum birbirimize destek olmamız lazım i

Canım ben eskiden bir başlamıştım ama tamamlayamamıştım ama okuduğum kadarıyla yapanlar çok memnun.

Değerlendir tatlım es geçme o zaman:)
Değer lendiriyorum valla 1 gün var birgün yok öyle yarın kontrolum var bakalım ne dyicek doktor

Sogan kuru cok faydaliymis bende yarin yapacam bakalim ins guzel sonuc aliriz. Diger sayfalarda deneyenlerin hemen hemen hepsi olumlu sonuc almis vallaa
Ben yakı yapıştırcam bu ay canım, zaten belim de ağrıyor :)

İşime yarar en azından,,

Bi iznillah olur inşaallah :) Regl bitince yapıştırıyorsun 2 gün kalıyor belinde. Deniycem bu ay, inşaallah vesile olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…