- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
İnşallah pozitif çıkar kuzum umutsuzluğa kapilmaIçimdeki heyecan gitti. Benim çubuk suya bile 2 3 saat sonra çift çizgi verirdi iki gündür ip gibi bile yok. Daha ne d3sin bu test
Iki tane unut ettiren şey var biri ateş 36.8 den aşağı düşmesi biride kasıkta batma. Baska hicbirsey yok hicbirsey
7sinde oldum canım, nasip değilmiş :)Aaaaa adet mi oldun kiz yoksa
Kuzum topigindeyim hayırlı ve uğurlu gelsin sanada bizlerde inşallah hep beraber hamile kalırız bidahaki topigindeyim bebisleriniz kacinci haftada diye Acar'ın topik kuzum benim bat 29 kasim
Ayy teşekkür ederim canım, hayırlısıyla bu son topiğimiz olur inşaallah, bi dahaki ay doğum topiğine geçeriz
Miniimalistt 5 Aralık canım
Valla sanirsam 2 3 gün var ama bugünlerde olabilirIncitanesi35 canım senin yumurtlama günün bugünmüydü?
Aynen kuzum birbirimize destek olmamız lazım iHoşgeldin tatlım ben açtım ama hepimizin topiği bu biliyorsun ben yeniden toparlanalım istedim:) Birbirimize dayanıp yükümüzü azaltalım.İnşallah o günleride görürüz hep birlikte:)
İnşallah canım hep birlikte hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallah topiğimiz:)
Ben bu ay sanmıyorum canım erken gebelik testi yaptım bugün silik bile çıkmadı gaselle ve gülşahla sözleşmiştik cuma sabahı test yapalım diye onlar gidince bende bugün yaptım çıkmadı tatsızdı konular bahsetmedim size daha 3 gün var bata hayırlısı olsun canım:)
Ekliyorum tatlım hemen:)
Kızlar ben soğan kürüne başlasam mı ki
Valla sanirsam 2 3 gün var ama bugünlerde olabilir
Değer lendiriyorum valla 1 gün var birgün yok öyle yarın kontrolum var bakalım ne dyicek doktorCanım ben eskiden bir başlamıştım ama tamamlayamamıştım ama okuduğum kadarıyla yapanlar çok memnun.
Değerlendir tatlım es geçme o zaman:)
Değer lendiriyorum valla 1 gün var birgün yok öyle yarın kontrolum var bakalım ne dyicek doktor
İnşallah cnmİnşallah sonuçların güzel çıkar canım:)
Sogan kuru cok faydaliymis bende yarin yapacam bakalim ins guzel sonuc aliriz. Diger sayfalarda deneyenlerin hemen hemen hepsi olumlu sonuc almis vallaaKızlar ben soğan kürüne başlasam mı ki
Ben yakı yapıştırcam bu ay canım, zaten belim de ağrıyor :)Sogan kuru cok faydaliymis bende yarin yapacam bakalim ins guzel sonuc aliriz. Diger sayfalarda deneyenlerin hemen hemen hepsi olumlu sonuc almis vallaa
Canım ben eskiden bir başlamıştım ama tamamlayamamıştım ama okuduğum kadarıyla yapanlar çok memnun.
Hadi hayirli olsun canim benim bat 16 kasimIncitanesi35 @Herkesgibi06 K Kayra2021 @1mucizeolsun @08nur34yaz @pinkglove kızlar burdayız diğer topikte liste silindiği için tüm herkesi hatırlayamıyorum sizde tanıdıklarınızı etiketleyebilirsiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız ekleyeyim listeye
Geldim kuzum malum saat farkindan
Orası neresiGeldim kuzum malum saat farkindan
Yurtdisinda yasiyorum canim ben Amerika :)Orası neresi
Yurtdisinda yasiyorum canim ben Amerika :)
Orda saat kaçki simdiHadi hayirli olsun canim benim bat 16 kasim
Geldim kuzum malum saat farkindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?