- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Bende geldim grupta ne oldu anlamadım ama bat 25 kasımHerkese merhaba kızlar:) Anneliğin ilk şartı sabır ve beklemekten geçiyor sanırım. Bu zorlu süreçte gelin birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)
BAT TARİHLERİ
@Elmira => 13.Kasım
Kuzum topigindeyim hayırlı ve uğurlu gelsin sanada bizlerde inşallah hep beraber hamile kalırız bidahaki topigindeyim bebisleriniz kacinci haftada diye Acar'ın topik kuzum benim bat 29 kasimHerkese merhaba kızlar:) Anneliğin ilk şartı sabır ve beklemekten geçiyor sanırım. Bu zorlu süreçte gelin birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)
BAT TARİHLERİ
@Elmira => 13.Kasım
@onemorecupeofcoffee=> 25. Kasım
Incitanesi35 Removeben @Smartanne @1mucizeolsun @08nur34yaz P pinkglove kızlar burdayız diğer topikte liste silindiği için tüm herkesi hatırlayamıyorum sizde tanıdıklarınızı etiketleyebilirsiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız ekleyeyim listeye
Aynen canm dostlugumuzda konumuzda güzel şeyler getirsin bize bugün gorumcemin gelinine kahve içmeye gittim fal baktı bana nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama ikiz bebek gördü sok oldum biri kiz diğeri erkek hem sevindim hem dua etim olsun diye15 kasım kuzum. Buraya da yazalım site kuralları gereği " ÖZELDE HERHANGI BIR YERDE GRUP KURUP AÇIK SEKILDE BURADAN INSANLARI DAVET ETMEK YASAK" bunu yapmaya kalkışmayalım bu sefer arkadaşlar. Konumuz da daimi olsun dostluklarimiz da
İnşallah kuzum h.gAyy teşekkür ederim canım, hayırlısıyla bu son topiğimiz olur inşaallah, bi dahaki ay doğum topiğine geçeriz
Niye kız
Erva
Aynen canm dostlugumuzda konumuzda güzel şeyler getirsin bize bugün gorumcemin gelinine kahve içmeye gittim fal baktı bana nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama ikiz bebek gördü sok oldum biri kiz diğeri erkek hem sevindim hem dua etim olsun diye
Kuzum bende biliyorumda işte tutamadim kendimi tabikide orda göründü diye olacak bişey yok rabbimden iyi kimse bilemez ama duyunca hosuna gidiyor insanın tabi amenna rabbim bilir herseyiFal batırma kuzum hem büyük gunah hemde şeytan vesvese verir durur. Geleceği yalnız allah bilir biz bol bol dua edelim birbirimize olmadi bi hatim başlarız paylaşır okuruz
Niye kız
Ben de kırmızılı
Kuzum bende biliyorumda işte tutamadim kendimi tabikide orda göründü diye olacak bişey yok rabbimden iyi kimse bilemez ama duyunca hosuna gidiyor insanın tabi amenna rabbim bilir herseyi
Tamam canm dahada tövbe valaKuzum Allah esirgesin fal baktiranin namazı kabul olmuyor.
Kim bir arrâfa (kâhine) gelir, birşeyler sorar ve söylediklerine de (inanıp) onu tasdik ederse, kırk gün namazı kabul edilmez."(Müslim, Selâm, 125)
Hemen tövbe et tatlim bi daha da bakayim derse isteme. Benim geleceğini Allah bilir de. Eğlence icinde olsa uzak duralım Allah esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?