• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miniimalistt

B.K=69.5/ H.K=50 / G.K=64.9
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
794
1.302
113
Herkese merhaba kızlar:) Anneliğin ilk şartı sabır ve beklemekten geçiyor sanırım. Bu zorlu süreçte gelin birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)

:KK200:BAT TARİHLERİ:KK200:
@Herkesgibi06 => :anneadayı:
@Afilim92 => :anneadayı:

@Smartanne => 16.Kasım

@Hsbgrhn => 18.Kasım
@badenzi => 19.Kasım

@KumraL_KrakeR => 23.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove
=> 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık
@1mucizeolsun => 06.Aralık
@tugken => 06.Aralık
@Elmira => 12.Aralık
@elifsenaelif03 => 13.Aralık

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar:) Anneliğin ilk şartı sabır ve beklemekten geçiyor sanırım. Bu zorlu süreçte gelin birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)

:KK200:BAT TARİHLERİ:KK200:

@Elmira => 13.Kasım
@onemorecupeofcoffee=> 25. Kasım
Kuzum topigindeyim hayırlı ve uğurlu gelsin sanada bizlerde inşallah hep beraber hamile kalırız bidahaki topigindeyim bebisleriniz kacinci haftada diye Acar'ın topik kuzum benim bat 29 kasim

Incitanesi35 Incitanesi35 Removeben Removeben @Smartanne @1mucizeolsun @08nur34yaz P pinkglove kızlar burdayız diğer topikte liste silindiği için tüm herkesi hatırlayamıyorum sizde tanıdıklarınızı etiketleyebilirsiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız ekleyeyim listeye

15 kasım kuzum. Buraya da yazalım site kuralları gereği " ÖZELDE HERHANGI BIR YERDE GRUP KURUP AÇIK SEKILDE BURADAN INSANLARI DAVET ETMEK YASAK" bunu yapmaya kalkışmayalım bu sefer arkadaşlar. Konumuz da daimi olsun dostluklarimiz da :dua:

Erva Erva
15 kasım kuzum. Buraya da yazalım site kuralları gereği " ÖZELDE HERHANGI BIR YERDE GRUP KURUP AÇIK SEKILDE BURADAN INSANLARI DAVET ETMEK YASAK" bunu yapmaya kalkışmayalım bu sefer arkadaşlar. Konumuz da daimi olsun dostluklarimiz da :dua:
Aynen canm dostlugumuzda konumuzda güzel şeyler getirsin bize bugün gorumcemin gelinine kahve içmeye gittim fal baktı bana nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama ikiz bebek gördü sok oldum biri kiz diğeri erkek hem sevindim hem dua etim olsun diye

Erva Erva

Aynen canm dostlugumuzda konumuzda güzel şeyler getirsin bize bugün gorumcemin gelinine kahve içmeye gittim fal baktı bana nekadar doğru nekadar yanlış bilemem ama ikiz bebek gördü sok oldum biri kiz diğeri erkek hem sevindim hem dua etim olsun diye

Fal batırma kuzum hem büyük gunah hemde şeytan vesvese verir durur. Geleceği yalnız allah bilir biz bol bol dua edelim birbirimize olmadi bi hatim başlarız paylaşır okuruz

Fal batırma kuzum hem büyük gunah hemde şeytan vesvese verir durur. Geleceği yalnız allah bilir biz bol bol dua edelim birbirimize olmadi bi hatim başlarız paylaşır okuruz
Kuzum bende biliyorumda işte tutamadim kendimi tabikide orda göründü diye olacak bişey yok rabbimden iyi kimse bilemez ama duyunca hosuna gidiyor insanın tabi amenna rabbim bilir herseyi

Kuzum bende biliyorumda işte tutamadim kendimi tabikide orda göründü diye olacak bişey yok rabbimden iyi kimse bilemez ama duyunca hosuna gidiyor insanın tabi amenna rabbim bilir herseyi

Kuzum Allah esirgesin fal baktiranin namazı kabul olmuyor.
Kim bir arrâfa (kâhine) gelir, birşeyler sorar ve söylediklerine de (inanıp) onu tasdik ederse, kırk gün namazı kabul edilmez."(Müslim, Selâm, 125)

Hemen tövbe et tatlim bi daha da bakayim derse isteme. Benim geleceğini Allah bilir de. Eğlence icinde olsa uzak duralım Allah esirgesin

Kuzum Allah esirgesin fal baktiranin namazı kabul olmuyor.
Kim bir arrâfa (kâhine) gelir, birşeyler sorar ve söylediklerine de (inanıp) onu tasdik ederse, kırk gün namazı kabul edilmez."(Müslim, Selâm, 125)

Hemen tövbe et tatlim bi daha da bakayim derse isteme. Benim geleceğini Allah bilir de. Eğlence icinde olsa uzak duralım Allah esirgesin
Tamam canm dahada tövbe vala

Back