Gelin biraz sohbet edelim kizlar hayatta 1 tane dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz

Waww

Ne haliniz varsa gülün😂 💫
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.598
1.202
53
25
Maksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim 💔

Maksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim 💔
Bennnn sokak hayvanlarına barınak ve sınırsız mama desteği 🥲 gerçekten bunu dilerdim

Allah rahmet eylesin.
Ben dillendirmek istemiyorum var bir dileğim inş kabul olur.

Babam yok, kardeşim yok, abim yok, amcam yok, dayım yok...Bu hayata tanıdığım tek erkek eşim şuan Hamileyim Allah'tan hayırlısıyla bir erkek evlat istiyorum ki saydıklarımın yerini doldursun Ama hayırlısıyla...

😂 Onun en azından kendince emin olduğu birşeyler var benim kafam soru işaretleri ile dolu, bende astral seyahate mi çıksam ne 😂
Astral seyahati bende istiyorum oldum olalı. Ama gel gör ki yapamıos 🤣🤣

Astral seyahati bende istiyorum oldum olalı. Ama gel gör ki yapamıos 🤣🤣
Yusuf güneye göre çok teferruatı var ama ben o kısımlara zaten gelemem, çocuktan sonra gözlerimi kapattığım an uyuyorum 😂 Eskiden uykuya geçmeden yarım saat hayal kurardım şimdi uykuya ne ara geçtiğimi hatirlamiyorum. Benden geçmişte işte insanlığın ilk anlarına gitsem bi gelsem iyi olurdu bundan sonra ki hayatıma ne tür anlam yükleyerek yaşayacagima karar verebilirdim ama imkansız işte acabalarla geçip gidecek ömür 🤦‍♀️

Back