Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mekanı cennet olsunnnnnMaksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim![]()
amiin saolun❤mekanı cennet olsunnnnn
anneler icin en degerli dilek bu olsa gerekÇocuklarım için hayırlı birer eş ve sağlıklı ömür
Siz ne dilerdinizanneler icin en degerli dilek bu olsa gerek![]()
benim 19 yasindaki erkek kardesim vefat etti boyle bir hakkim olsaydi eger onun suan hayatta olmasini dilerdimSiz ne dilerdiniz
Allah rahmet eylesinbenim 19 yasindaki erkek kardesim vefat etti boyle bir hakkim olsaydi eger onun suan hayatta olmasini dilerdim![]()
amiin cnmAllah rahmet eylesin![]()
Bennnn sokak hayvanlarına barınak ve sınırsız mama desteğiMaksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim![]()
buda iyimissBennnn sokak hayvanlarına barınak ve sınırsız mama desteğigerçekten bunu dilerdim
Niyeyse aklıma yusuf güney geldiVar oluşumuzun en başına gidip görmeyi
Allah rahmet eylesin.Maksat sohbet olsun anlatin bklm hayatta bir kere dilek dileme hakkiniz olsaydi ne dilerdiniz benim boyle bir hakkim olsaydi kardesim hayatini kaybetti suan onun hayatta olmasini dilerdim![]()
Niyeyse aklıma yusuf güney geldi![]()
Astral seyahati bende istiyorum oldum olalı. Ama gel gör ki yapamıosOnun en azından kendince emin olduğu birşeyler var benim kafam soru işaretleri ile dolu, bende astral seyahate mi çıksam ne
![]()
Yusuf güneye göre çok teferruatı var ama ben o kısımlara zaten gelemem, çocuktan sonra gözlerimi kapattığım an uyuyorumAstral seyahati bende istiyorum oldum olalı. Ama gel gör ki yapamıos![]()