Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
Çevir kazı yanmasınHayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
abiniz çok masum; bir kadın 2 çocuğuyla baba evinde, gelin belası diyede başlık valla sizde bir tuhafsınız!
Hayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
Cocugunun yasina da lafin gelisi mi 9 dedin.Hayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
evet 17 yaş çok olgun bi yaş zatenHayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
Görümce de burnunı sokmayasaymış keşke, belli ki mutlu değilmiş. Yaş kaç senin canım?Kiz 17 yasindaydi severek isteyerek evlendiler ve evlilikleri suresince gayet mutluydular.taki baldizlar burunlarini sokana kadar
Çok merak ediyorum acaba siz görümce değilde eş olabilirmisiniz?agabinizin adına bu kadar kesin yazmanız bana tuhaf geldi..Kiz 17 yasindaydi severek isteyerek evlendiler ve evlilikleri suresince gayet mutluydular.taki baldizlar burunlarini sokana kadar
çevir kazı yanmasın :)Cocuk anasinifina gidiyor en buyugu yasini tam olarak bilmiyorum kac yasindaysa iste meselemiz bu degilki ortada hicbir sebep yokken baskalarinin yonlendirmesiyle yikilan bir evlilik var
9 yasinda oglu varsa nasil lafin gelisi 10 yildir evli oluyorlar!Hayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
Cocuk anasinifina gidiyor en buyugu yasini tam olarak bilmiyorum kac yasindaysa iste meselemiz bu degilki ortada hicbir sebep yokken baskalarinin yonlendirmesiyle yikilan bir evlilik var
Cocuk anasinifina gidiyor en buyugu yasini tam olarak bilmiyorum kac yasindaysa iste meselemiz bu degilki ortada hicbir sebep yokken baskalarinin yonlendirmesiyle yikilan bir evlilik var
sorduk bu sefer çocukların yaşı da lafın gelişi oldu :)9 yasinda oglu varsa nasil lafin gelisi 10 yildir evli oluyorlar!