Gelin belası

25 yasında cogu kısı daha ne yapacagını bılemezken ıkı cocuk sahıbı olmak yıpratmıs olmalı benceo_O

Kiz 17 yasindaydi severek isteyerek evlendiler ve evlilikleri suresince gayet mutluydular.taki baldizlar burunlarini sokana kadar

Kadın 2 çocuğunu da almış gitmiş, aklı başında gayet ne safı? Neler çekti de anlatıyor belli ki geri göndermesinler diye. Abiniz sağlıklı değil. Ben de olsam giderdim.

Şimdi de bu çıktı
Lafın gelişi oldu, yazım hatasıdır, doğum sayımı yazmışımdır

Oldu, külahım senin olsun

Hayir evlendiginde 17 yasindaydi lafin gelisi 10 dedim.
evet 17 yaş çok olgun bi yaş zaten
görümcelik yapmayı bırakın ve destek olmuyorsanız da köstek olmayı bırakın
sadece aldatma ve kumar değildir bi kadını boşanmaya iten
baskı, psikolojik şiddet, ilgisizlik, saygısızlık vs vs şeyler sayılabilir o yüzden o evde ne yaşandığını bilmeden bu kadar laf söylemeyin kadının arkasından

Cocuk anasinifina gidiyor en buyugu yasini tam olarak bilmiyorum kac yasindaysa iste meselemiz bu degilki ortada hicbir sebep yokken baskalarinin yonlendirmesiyle yikilan bir evlilik var

Kiz 17 yasindaydi severek isteyerek evlendiler ve evlilikleri suresince gayet mutluydular.taki baldizlar burunlarini sokana kadar
Çok merak ediyorum acaba siz görümce değilde eş olabilirmisiniz?agabinizin adına bu kadar kesin yazmanız bana tuhaf geldi..

Cocuk anasinifina gidiyor en buyugu yasini tam olarak bilmiyorum kac yasindaysa iste meselemiz bu degilki ortada hicbir sebep yokken baskalarinin yonlendirmesiyle yikilan bir evlilik var
çevir kazı yanmasın :)
Abinizin yasını da lafın gelişi alalım mı ?

Yeğeninin yaşını bilmeyen bir hala... Başkalarının yönlendirmesi değil o, kadın hepinizden bıkmış gitmiş...

Yegeninizin yasini bilmiyorsunuz?
Anasinifina giden cocuklarin kac yasinda oldugunu kestiremiyorsunuz.

Hmmm.

Ben de Bir-Dost Bir-Dost gibi kulahimi uzatiyorum.

9 yasinda oglu varsa nasil lafin gelisi 10 yildir evli oluyorlar!
sorduk bu sefer çocukların yaşı da lafın gelişi oldu :)
Lafın gidişini de bir deyiverse toptan rahat edecegiz.
Mesele bu degil diyorya mesele aslında tam da bu !
15 yasında reşit olmayan bir kızı almışlar içlerine

X