Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

Ben saçımıda makyajımıda kendim yapmıstım gayette güzeldi güzeldim:) beceriniz var belliki, yapabilirsiniz. hemde güzel bi anınız olur:))

Ya çok teşekkürederim çok önemli bilgiler benim için,
peki kutunun içinden çıkan ucuz tutmalı atınca hariçten tutkal satılıyorumu? iyi bi tutkal alabilirmiyim kırpiksiz

yapabiliyorsan yap bence,hiçte garip olmaz.kuaföre gidip para dökmek farz değil ya üzerine.nişanımda ve düğünümde beni maymuna çeviren kuaförlere ettiğim küfürleri hep kendime de etmişimdir neden makyaj yapmayı bilmiyorum beceremiyorum diye. uzun da bir zaman var önünde bir kaç kez denersin olur diye düşündüm.gelinliğine biraz aşağıda bir topuz hafif dağınık daha güzel olur bana sorarsan.ama sade bir topuzda yakışabilir.denemen lazım

becerin varsa yapabilirsin elbet, zaten kuaförden çıkmış gibi olmayan saçlar daha bir moda.. 750 tl fazla, dilersen şunu yapabilirsin. bir kuaföre gider saçını yaptırırsın, düğüne gidicem dersin.. mak.100 e çıkarsın. senin gelin olduğunu anlamayacaklar, sonra evine gider gelinliğini giyersin.

Ya çok teşekkürederim çok önemli bilgiler benim için,
peki kutunun içinden çıkan ucuz tutmalı atınca hariçten tutkal satılıyorumu? iyi bi tutkal alabilirmiyim kırpiksiz

Tabiki, duo marka bir tutkal var. Cok kalitelidir. Bir de kaliteli kirpiklerden cikan tutkali 8-10 defa kadar kullanabilirsin o da hemen biten birsey degil yani.

Tabiki, duo marka bir tutkal var. Cok kalitelidir. Bir de kaliteli kirpiklerden cikan tutkali 8-10 defa kadar kullanabilirsin o da hemen biten birsey degil yani.

Yarın gidip alıyorum:) yorumlarınızı okurken nişanlımla okudu:) abimdeyim şuan misafir geldi, beni heyecanlı heyecanlı okurken görünce "aşkım gidip yarın alalım kirpiklerini" diyor:)) Duo marka alıcam tutkalı

biliyorum çok soru sordum ama bu son, lütfen kusurabaklayın, bu kirpik çeşitleri tek tip mi kalitesi dışında? Yani serisi varmı uzun ince fln, bana sizin kullandığınız kirpinin adını yazın ben direk onu âlim hiç kullanmadım ilkdefa alacağım çünkü

Son düzenleme:

Teşekkürederim yorumunuz için provalarda istediğim sonucu alamazsam düşüneceğim söylediğinizi

Çok teşekkürederim haklısınız denemem lazım

canım ben kadıköy fortex de yaptırdım gayetde hoş oldu fiyatlarıda çok iyiydi maltepe umranıye subelerı varmış suan 100 tl gelin başı sitelerinde fortex yazzarsan cıkıyor googlden 750 tl nedir ya 2 3 saat için onlar abartıyor iyice.

Olsun ne demek ben de birinden ogrendim yani

Simdi bu kirpiklerin cok cesidi var. Uzunu kisasi guru seyregi dramatik bakislar icin olani incilisi taslisi renklisi piriltilisi ne ararsan var. Kutusunda gozde durusu gorunuyor zaten. Belli bir isim yada cesit veremiyorum ama gozun ic kisminda kisa baslayip disa dogru uzunlasan kirpiklerin romantik bir durusu var dugun icin cok hos olacagini dusunuyorum.

Evet canlandırdım gözümde:) Türkan Şoray kirpikleri gibikuyruk kısmı dha yoğun, ay varmıymış öyle
Bende estetik botox lens makyaj hepsini biliyorum bi şu kirpik mevzusuna el atmamışım nasıl olmuşsa:) zorla güzelleştircem kendimi:) nikaha kadar hergüne takarım artık elim alışsın diye:)

Çok ama çok teşekkürederim
İnşallah sizde en ihtiyaç duyduğunuz anda böyle yardımlar alırsınız hep:)

Son düzenleme:

Amin cok sagol. Takildigin yerde ozelden yazarsin.

kendin bi kaç deneme yap içine sinerse nikah günü kendi saçını kendin yaparsın. bence gayette iyi olur

Eki Görüntüle 1108643

gelinliğine henüz bakmadım ama bu saç modelleri hoşuma gidiyo. belki sende beğenirsin

Canım iş saçı yapmakla bitmiyor.O saçın sağlamlığı da önemli.Bütün gece oynayacaksın fotoğraf çekileceksin falan ne bileyim düşer mi dağılır mı? Eğer illa ki yaparım diyorsan muhakkak en az iki defa dene ki yapabileceğini anla.İmkanın varsa iyi bir kuaföre git ömründe bir kere yapılacak bir şey bu.O günün heyecanıyla sakarlığın,paniğin tutar mı?Hayat boyu resimlerde anılarda kalacak.Ama yine de dene önceden içine sinerse yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sende benim gibisin o zaman. yıllardır kuafore gıtmemısımdır. dip boyası yapıyorlar 70 80 tl. koleston boyasını alıyorum 10 tl halledıyorum saclarım sarı olmasına ragmen. acıcı aldım kuaforlerın kulladıgından kendıme balyaj atıyorum. en son gecen hafta saclarımın onunu actım. kas bıyık agda manikür pedıkur hepsı benden sorulur.
arkadaslarımın dugununde herkez kuafore gıder hemen bir maşa yapar guzelce topuz yaparım sen hangı kuafore yaptırdın derler ama soylemem.

ama bunara ragmen gelın basını kendım cesaret edemezdım ama belkıde ederdım bilemedım sımdı. 3 5 defa prova yaparsın burayada yukle. sadece sac degıl makyajınıda yap ıstedıgın sekılde. zaten kuaforlerler adam gıbı yapamıyorum. karar verdım bende kendım yapardım evde. malzemeler olunca bırde yardım eden bul kendıne kuzende yegendı. olduda bıttı

Siz kaça anlaştınız yidin tanerle? Prova dahilimi sizinkinde
Çok merak ediyorum
Yorumunuz için teşekkürederim

canım ben aydın tanerin gelinlikcısinden aldım gelinliğimi o yüzden biraz indirim yaptı bide nakit yapacam ödemeyi 650 tl yapılacak düğün saçım prova saçı dahil ama kına için ayrı para verecem

Amin cok sagol. Takildigin yerde ozelden yazarsin.

Canım aldık bugün kirpikleri:) ama beceremiyorummm nolur yardım et:)

Yatağın üstündeki 2sini aldım biri 25 biri 7 tl
Arkasındaki gibi yapıştırdım 7tl olanı
Sonuç öyle çıktı:)
Kendi kirpikmi başka bi yerde takma kirpik başka bi yerde
Bunu başarmam lazım benim:) nerde hata yapıyorum? Bu arada beyaz yapıştırıcıyı dediğin gibi çöpe attım siyahla sürdüm
Bide kaşıma değiyor kesebilirmiyim ki?

bence kendin yapma daha uygun fiyatlı bi kuaför bulmaya çalış çünkü o gün heycanlı olunuyor insanın eli ayağı titriyor ben çok heycanlıydım gelinliği giyerken bile elim ayağıma dolaştı.hem herşey bi yana böyle özel bi günde kendini özel hisset kendin uğraşma

Anladigim kadariyla kirpigi alt kirpiklerinizin dibine degil goz kapaginiza yapistirmissiniz. Kirpiklerinizin tam dibine hatta kirpiginizin baslama yerine yapistirmaya dikkat edin.

Merhabalar.
Tutkalin markasi duo mu dyo mu ? :44:

Dyo degil Duo :) yani boya markasi olmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…