- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi dderya3484
-
Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...
Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)
Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...
Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)
Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim
Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.
Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596
Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...
Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)
Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...
Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)
Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim
Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.
Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596
Yaptırmadım 17mayısa randevu aldım
Darılma ama şahsen hayatımda duyduğum en saçma şey. Herkesin kendi düşüncesi orada sıkıntı yok
Düğün günü heyecan, üzüntü insan karmakarışık duygular içinde olur sen o karışıklıkta kafanın arkasını görmeden saç yapacaksın. Kuaförler bi'yığın tel toka takıyolar, tüm gün bozulmasın diye ne biçim sabitliyolar o saçı.
Kuaförler zaten provaya çağırıyolar uygun yer bulup düğün öncesi de provaya gidersin benim arkadaşıma provada tam iki model denediler içine sinmese bi'tane daha deneyeceklerdi.
Ogün düşmüş bi'topuz, parlayan bi'surat ve akmış bi'makyaj gibi bi'risk almak istiyosan sen bilirsin.
Niye böyle diyorum çünkü benim de elim yatkındır mükemmel topuzlar yaparım, bol bol evde videolar izlerim. Kusursuz eyeliner çekerim ama gel gör ki düğün günü elim ayağım titrer (ki ben kuaförden nefret ederim). Hayatında bi'kere olacak en güzel gününü riske atmak açıkcası mantıklı gelmiyo.
Bir de yani insanın bir kere yaşayacağı çok özel bir gün.
İnsan kendini prensesler gibi hissetmek ister. Bir yere yetişmek için hızlı hızlı yapılan bir saç gibi gözümün önüne geldi şimdi gelinlik üstünde falan hiç de duyduğum ve de gördüğüm bir şey değil.
Ya 750 bence de çok ama çok fazla. Ben bürokratlarin kizlarinin ve gelinlerinin makyajini başını yapan çok muthis 25 yıllık bir kuaforde yaptirdim gerci gelinligim ve kinaligim da ayni yerdendi. Ya eli oyle guzel ki 20 dakikada hem kina hem de gelin başımı yapmıştı. Herkes de bayilmisti, su zamana kadar gordugumuz en guzel gelin falan demislerdi, makyajim hafifti sanki kendi parlakligim gibi harikaydi zaten gelin ve kina başım müthiş otesiydi. Ben gelin makyaj ve basini 400e kina makyaj ve basini 300e yaptirmistim. Fakat yaninizda baska kimseyi yapmiyor çünkü sadece gelinlere çalışıyor. Ve devletin zirvesindekilerle calisiyor, normal insan az geliyor diyebilirim. Buna ragmen çok ucuz yapiyor.. cok da seker tatlı bi bayan ;-)
Kendinize de guveniyorsaniz yapabilirsiniz gayette.. Neden olmasin ki. Erkenden baslarsiniz yapmaya.. Olmazsa tekrar olmazsa tekrar ama yapabileceğinizi dusunuyorum
Ben de saç kesimi,boya, kaş almayı kendim yapıyorum evde ve kuaförün yaptığından daha iyi oluyor çünkü kendim ne istediğimi biliyorum ve yapıyorum.
Ancak düğün günü için buna cesaret edemezdim. Bir de nikahın 3'te olacakmış erken bir saat.
Ben kuaföre 3 gün önce gidip prova yaptırdım düğün günü aynı saçı yaptı kuaförüm çok memnun kaldım.
Anadolu yakasında çok daha ucuza iyi kuaförler bulabilirsin bence yine de araştır.
Çok iyi olsa bile fazladan strese girersin ama senin tercihin.
Ayrıca botoks yaptırırsan şişlik oluşmuyor mu bir süre? Onlar düğüne kadar geçmezse ne olacak?
eminim güzel saçlar yapıyorsundur ama düğün günü stres sıkıntı yetişme çabası derken bende kendin yapma başkasının düğün saçı olsa yap derim ama kendi saçımı yapma sonra pişman olursun o gün senin günün ve aksılık olmasına izin verme
ben pendikte aydın tanere düğün saçımı yaptıracam vereceğim para çok ama işimi sanşa bırakmak ıstemıyorum
Röfle balyaj farklı topuz ve duvak çok farklı Ama siz çok becerikli birine benziyorsunuz eğer kendinizden eminseniz evde yapmanızdan yanayım.önceden sorsanız aslaaa derdim ama düğün ve kınamdaki kuaför faciasından sonra çok kızgınım..
Kına düğün paket verip yanımda gelenlerle hatrı sayılır bi meblağ için anlaşmıştık kuaför olacak bayanla.çokda büyük düzgün kaliteli bi salondu..ama iş marifete gelince hiç de istediğim gbi olmadı..kınada abartılı ve yüzüme hiç gitmeyen bi makyaj üstüne güzelim saçlarımı iğrenç bi topuzla beni biraz önce uyanmışda, gelen misafirler için saçını toplayıp gri eşofmanla içeri giren kızlara dönüştürmeyi başarmışlardı.başarmıışlardı diyorum çünkü o saçı maf etmek her babayiğidin harcı değildi.( saçlarım popoma kadar uzun gayet sağlıklı rengi doğal parlak ve dolgundu) kınaya geç kaldığım için düzelttiremedim.
Gelin başına gelirsek oda hiç istediğim gbi olmadı neyseki makyajım güzel oldu o da sürekli müdahalelerim sayesinde.ogünde fotoğraf çekimine geç kaldığımız için randevu iptal olacak diye gelin başını düzelttiremeden düğüne gittim.ha bu arada tabi bukadar berbat işçiliğin üstüne yok o extra yok bu extra diye anlaştığımız ücretin çok üstünde bi ödeme yaptı benim zavallı kocacım..üstelik misafirlr için ödeme yaptık biz çıktıktan sonra onlardanda almışlar.ben bnu öğrenince hesap sormaya niyetlendim ama şehir dışına çıktığımız içinde tekrar bu kuaföre gidip hesap soramadım içim içimi yedi..
Kusura bakmayın uzun oldu ama yaram deşildi...
Güzel bir kadınsınız, ben kkda güzel bir gelin görmemiştim. Evde bol bol prova yapın eliniz alışsın. Kuaförler katana gibi topuzlarla gelinleri maymuna çeviriyor, çok gülüyorum valla. Siz bu işi yaparsınız bence. Bir de botoxu millet hava yastığı gibi olacak sanıyor ama doğru yapılırsa bir şey olmaz.
Hee, asıl binlerce tel toka takmak saçmalık. Düğünden sonra da çıkarmak için 40 takla atarsınız. Tel toka gerektirmeyen çok guzel modeller de var.Ben de ilk defa duydum ondan şaşırdım galiba sonuçta her yer öyle uçuk bi'rakam istemiyo
Düşün düğün günün heyecandan miden bulanıyo sen elini arkaya atmış buklelerini tutturup tel tokaları gizlemeye çalışıyosun bi'yandan duvağın kafanda sabit, sağlam durmuyo çıldırırım herhalde o an oturur ağlarım
Gelin başı o kadar abartılacak bir şey değil. Kesinlikle o kadar para vermeye değmez.Çok çok çok ama çok teşekkürederimmm
Güzel olması için titizlikle yapmaya çalışılma bide botoxu Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a gidiyorum bu ayın 17sinde
Şişlik olmaması için konuşurum ama zaten çok iyi bi Dr
Şimdi anneler günü indirimi var diye heryerde 350 ye inmiş botox fiyatları
Ama gelin başımdan feragat edip 600tl ye iyi biryere yaptırmak güvenildim diye düşündüm
Inşallah becerebilirmiyim gelin paşımı
Pazartesi yüklicem prova resimlerimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?