Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

başka bir yerde gidin aynı topuzu yaptırın eve gidince tacınızı ve duvağınızı kendiniz yaparsınız.
gelin başı dediğiniz zaman kuaförlerde fiyatı abartıyorlar. çünkü onlarda biliyorki 1 kere yaptırıyoruz ve gözümüz para görmüyor. halbuki gidin en fazla 100 tl verip bir topuz yaptırın mis gibi çıkın işin içinden. hem paranız cebinizde kalsın, hem de eliniz ayağınıza dolaşmasın düğün günü.

MOS’ta bile 750 TL değil sen hangi kuaföre sordun????
Bence kendin yapma sakın. Profesyonel elden çıkması başka.200-250 TL ye yaptıracak çok yer bulabilirsin.

Benim kuzenimde kendisi yapmıştı zorla kuaföre götürdüler kuaför çok abarttı ben sadece seviyorum dedi ve aldı eline maşayı kendisi yaptı makyajını falanda içine sindi evet belki kötü oldu ama ben mutlu oldum benim en mutlu günüm başkalarının değil demişti gayet mantıklıda ve sizin elinizde yatkınmış önceden denersin kızkardeşine ögretirsin iyice işide sağlama alırsın :)

24 unde nısanlımın kardeşinin düğünü var, saçını kendı yapıyor, düğün yerine makyöz gelecek sadece. Onu da fotoğraf çekimi için istedi. Bence kendını tanırsa en ıyı kendı tanır ınsan, guvenebılıyosan yap, kimi kuafor gelinbaşı yapıcam diye abarta abarta kuş konduruyo kafaya sanki
O sade iri dalga yapıp yarım toplayacak sade bır model ama bu gosterdıklerınde cok zor modeller degil

Darılma ama şahsen hayatımda duyduğum en saçma şey. Herkesin kendi düşüncesi orada sıkıntı yok

Düğün günü heyecan, üzüntü insan karmakarışık duygular içinde olur sen o karışıklıkta kafanın arkasını görmeden saç yapacaksın. Kuaförler bi'yığın tel toka takıyolar, tüm gün bozulmasın diye ne biçim sabitliyolar o saçı.

Kuaförler zaten provaya çağırıyolar uygun yer bulup düğün öncesi de provaya gidersin benim arkadaşıma provada tam iki model denediler içine sinmese bi'tane daha deneyeceklerdi.

Ogün düşmüş bi'topuz, parlayan bi'surat ve akmış bi'makyaj gibi bi'risk almak istiyosan sen bilirsin.

Niye böyle diyorum çünkü benim de elim yatkındır mükemmel topuzlar yaparım, bol bol evde videolar izlerim. Kusursuz eyeliner çekerim ama gel gör ki düğün günü elim ayağım titrer (ki ben kuaförden nefret ederim). Hayatında bi'kere olacak en güzel gününü riske atmak açıkcası mantıklı gelmiyo.

kuaförler çirkinleştiriyor .. yeteneğiniz varsa kendiniz yapın valla.

maltepe de ucuz fiyatları olan kuaför var isterseniz adını adresini veriyim kendi başınıza gelin başı çok zor olmazmı ya:44:

Bir de yani insanın bir kere yaşayacağı çok özel bir gün.
İnsan kendini prensesler gibi hissetmek ister. Bir yere yetişmek için hızlı hızlı yapılan bir saç gibi gözümün önüne geldi şimdi gelinlik üstünde falan… hiç de duyduğum ve de gördüğüm bir şey değil.

Ben de ilk defa duydum ondan şaşırdım galiba sonuçta her yer öyle uçuk bi'rakam istemiyo
Düşün düğün günün heyecandan miden bulanıyo sen elini arkaya atmış buklelerini tutturup tel tokaları gizlemeye çalışıyosun bi'yandan duvağın kafanda sabit, sağlam durmuyo çıldırırım herhalde o an oturur ağlarım

Yeteneginiz varsa hiç düşünmeyin kuaforden daha iyi olur her ihtimalle de.ama botoks konusunu bnce yaptirmayin .ifadesizleştiriyor ve bence botoks ileri yaşlar dişinda yapildiğinda tam tersi yaşli gösteriyor.ünlülerin cogu oldugundan yaşli gözüküyor botoks yuzünden.

Canim o gun zaten bi cok strest yasicaksin kardeşinin dugunu olsa para vermek istemesen anlarim ama bu senin düğünün heycandan yapamayabilirsin ozenmedigin sac cok guzel olurken o gun cok ozeniceksin ve heyecandan yapamicaksin bence hic riske girme p kdr foto çekilecek pisman olma bence bu ilk olan bisey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok ama çok teşekkürederimmm
Sabah 6 kalkarım yapmaya başlaarım nikahım saat 3de
Bu pazartesı prova resimlerimi göstericem umarım güzel olur yüklüyormuş Kk konu açıp

Evet yah bak bunu h
Hiç düşünemedimm bunu sormalıyım dr'a şişlik olmamalı yüzümde

Siz kaça anlaştınız yidin tanerle? Prova dahilimi sizinkinde
Çok merak ediyorum
Yorumunuz için teşekkürederim

Siz benim yaşamaktan korktuğum şeylerin tecrübesini yazmışsınız, 2kez okudum ve çok üzüldüm, benimde saçlarım düzleştirince belime iniyor, yüzüme yakılanı makyaj ve saç olarak az çok tahmin ediyorum zaten resimdeki gelin saçından istiyorum aşağı yukarı sade bi model,

Pazartesi tüm gün prova yapıp akşam resimleri yüklicem umarım iyi yorumlar alırım umarım beğenirim ve içime siner

Çok çok çok ama çok teşekkürederimmm
Güzel olması için titizlikle yapmaya çalışılma bide botoxu Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a gidiyorum bu ayın 17sinde
Şişlik olmaması için konuşurum ama zaten çok iyi bi Dr

Şimdi anneler günü indirimi var diye heryerde 350 ye inmiş botox fiyatları
Ama gelin başımdan feragat edip 600tl ye iyi biryere yaptırmak güvenildim diye düşündüm

Inşallah becerebilirmiyim gelin paşımı
Pazartesi yüklicem prova resimlerimi:)

Hee, asıl binlerce tel toka takmak saçmalık. Düğünden sonra da çıkarmak için 40 takla atarsınız. Tel toka gerektirmeyen çok guzel modeller de var.

Deneme yaparak sonucu paylaşıp fikir alabilirsiniz bence botoks yapıp olan kırışığı dahada artırmaya gerek yok diye düşünüorum bide botokslularda bulunan garip yüz ifadeside cabası tabi ben düğün makyajımı hiç beyenmemiştim çok hafif olsun dedim ama bana çok fazla makyaj yapıldı yarısını temizlediğim halde istediğim gibi görünmedi sizin ordaki kuaförlerde baya acımasız sanırım saç makyaj okadar fiyatı ilk kez duydum baya lüx yerler galiba

Gelin başı o kadar abartılacak bir şey değil. Kesinlikle o kadar para vermeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…