gelın bası fıyatları ıle ılgılı bılgısı olan arkadaslar ucretler nekadardır ya gecen bı arkadasım 200-500 dedı de cok pahalı ve gereksız degılmı alt tarafı topuz ve duvagmı takıcak hihoyyyt
doğru cnm arkadaşının dediği.. gelinbaşı olunca isterse düz fön olsun malesef fiiyatlar uçuk oluo:umursamaz: yanındaki kişiye aynı topuzu 30a yaparken gelinin topuzu 250-350 ciwarı değişio burdada(samsunda)..
300-500 daha da pahalısı var ... tabiikii aşırısına gerek yok ama orda seni ön plana çıkartacak olan saçın duvağın ve makyajın... bir kere olan birşey tabiiki git kazıklan demiyorum ama özverili bir kuaför olması lazım...
Hep öyle derler de gerçekten mi porselen makyaj yapıcak.. O biraz pahalı oluyor canım, bana pek mümkün görünmedi..
Hangi semtte bu kuaför...
1-2 hafta önce git gör, makyaj malzemelerine bak.. hatta bir deneme yaptır...
Sonra pişman olma...
Ben 2 sene önce Kına makyajım saçım + Düğün Makyajım saçım manikür pedikürüm 600e yaptırmıştım, ve o zaman için benim baktığım yerler arasında en uygunu oydu bayaa bi pazarlık etmiştim... Ve bu dediğim yer İzmit, Kocaelide... İİstanbuldaki fiyatlatı bilmiyorum ama aynı o civarlarda olması lazım...
Bence cok gereksiz o kadar para vermek:umursamaz: Alt tarafi bir topuz birde makyaj icin 500 Tl verilmez. Sen daha iyi bilirsin canim ama cevrende varsa iyi makyaj yapmayi bilen en azindan makyajini o kisiye yaptirabilirsin. Resmen kazik:umursamaz: