Kızlar henüz düğünüme çok var hatta daha yeni nişanlandım. Ama şimdiden heyecan sardı beni gelinlikçileri dolaşmaya başladım bile. İç çamaşırı konusunda kafam biraz karışık. Siz gelinlik ve iç çamaşırı alışverişinizi yaparken yanınızda kayınvalideniz ya da görümceniz var mıydı? Gelinliği almaya gitmeden önce onların beraber alışverişe gitmeyi teklif etmesini beklemeli miyim hiç bilemedim?İç çamaşırına gelince, internette araştırma yaparken gelin bacak bandı diye bir şey keşfettim. Bu sanırım gelinliğe kırmızı kurdele takmaya denk düşüyor ama tek farkı bunu sadece damat görüyor :) Bir tanesine aşık oldum(fotoğraftaki) ama tabi daha iç çamaşırımı almadan bunu almak çok mu saçma olur nolur bir akıl verinBir de daha önce hiç kullanan var mı aranızda,rahat birşey mi? Sonra düğünde düşüverir falan rezil olmayalım
Eki Görüntüle 702634
Anlamını bilmese de görüntüsü hoşuna gider diye düşündümdüğün boyunca üstünde gezdirmek zorunda değilsin ki eve dönerken uygun bir anında ya da salondan çıkmadan gelin odasında falan takarsın. :) bir de nişanlın bunun ne olduğunu anlaycak mı yoksa sen mi anlatacaksın
Bir tür iç çamaşırı canım, bacağının birine takıyorsun çok süslü cici bicileri varmış bunların,el değmemişliği simgeliyor bir nevi :)Bu neee?Ben bile bilmiyorum
Yok bu jartiyerle değil tek başına kullanılıyormuş,çekinmedim, mail atıp sordum :) araştırmalarım devam ediyor[/QUO
biz de bekarlığa vedasında bir arkadaşımıza hediye etmiştik çok muzip bir hediye bence damadın da hoşuna gideceğinden şüphem yok :)
kızlar çok hoş birşeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?