• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Gelin Bacak Bandı

mdeng

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
10
0
6
İstanbul
Kızlar henüz düğünüme çok var hatta daha yeni nişanlandım. Ama şimdiden heyecan sardı beni gelinlikçileri dolaşmaya başladım bile. İç çamaşırı konusunda kafam biraz karışık. Siz gelinlik ve iç çamaşırı alışverişinizi yaparken yanınızda kayınvalideniz ya da görümceniz var mıydı? Gelinliği almaya gitmeden önce onların beraber alışverişe gitmeyi teklif etmesini beklemeli miyim hiç bilemedim?İç çamaşırına gelince, internette araştırma yaparken gelin bacak bandı diye bir şey keşfettim. Bu sanırım gelinliğe kırmızı kurdele takmaya denk düşüyor ama tek farkı bunu sadece damat görüyor :) Bir tanesine aşık oldum(fotoğraftaki) ama tabi daha iç çamaşırımı almadan bunu almak çok mu saçma olur nolur bir akıl verin :( Bir de daha önce hiç kullanan var mı aranızda,rahat birşey mi? Sonra düğünde düşüverir falan rezil olmayalım :D
$bacak bandı.jpg

Kızlar henüz düğünüme çok var hatta daha yeni nişanlandım. Ama şimdiden heyecan sardı beni gelinlikçileri dolaşmaya başladım bile. İç çamaşırı konusunda kafam biraz karışık. Siz gelinlik ve iç çamaşırı alışverişinizi yaparken yanınızda kayınvalideniz ya da görümceniz var mıydı? Gelinliği almaya gitmeden önce onların beraber alışverişe gitmeyi teklif etmesini beklemeli miyim hiç bilemedim?İç çamaşırına gelince, internette araştırma yaparken gelin bacak bandı diye bir şey keşfettim. Bu sanırım gelinliğe kırmızı kurdele takmaya denk düşüyor ama tek farkı bunu sadece damat görüyor :) Bir tanesine aşık oldum(fotoğraftaki) ama tabi daha iç çamaşırımı almadan bunu almak çok mu saçma olur nolur bir akıl verin :( Bir de daha önce hiç kullanan var mı aranızda,rahat birşey mi? Sonra düğünde düşüverir falan rezil olmayalım :D
Eki Görüntüle 702634

düğün boyunca üstünde gezdirmek zorunda değilsin ki eve dönerken uygun bir anında ya da salondan çıkmadan gelin odasında falan takarsın. :) bir de nişanlın bunun ne olduğunu anlaycak mı yoksa sen mi anlatacaksın :D

Amerikan filmlerinde,dizilerinde falan hep görüyodum.Nedense bizde de varmış gibi geliyodu.Görünce şaşırdım.Resmini koyduğun nefismiş bu arada.

düğün boyunca üstünde gezdirmek zorunda değilsin ki eve dönerken uygun bir anında ya da salondan çıkmadan gelin odasında falan takarsın. :) bir de nişanlın bunun ne olduğunu anlaycak mı yoksa sen mi anlatacaksın :D
Anlamını bilmese de görüntüsü hoşuna gider diye düşündüm :D

Bu neee? :9: Ben bile bilmiyorum:27:
Bir tür iç çamaşırı canım, bacağının birine takıyorsun çok süslü cici bicileri varmış bunların,el değmemişliği simgeliyor bir nevi :)

jartiyer için oluyo diye biliyorum.jartiyerde ne kadar el değmemişliği temsil ediyosa artık:9:
daha şık şeyler bulabilirsiniz bence. gelin jartiyeri diye aratıp bakın şık bi çoraplada süper olur.:51:

Yok bu jartiyerle değil tek başına kullanılıyormuş,çekinmedim, mail atıp sordum :) araştırmalarım devam ediyor :P

olay şu avrupada ve amerikada kullanılır, düğünün bir kısmında (konuklar içerisinde tabiki)gelin bi sandalyeye oturur damadın elleri bağlı olması tercih edilir gelinin önünde diz çöker ve bantı bacaktan dişleri ile çekip çıkartır yani bizlik bi durumu yok ha kendi kendinize fantazi yapacaksanız o ayrı ancak gelin bantının amacı ve kullanılış şekli budur.

Yok bu jartiyerle değil tek başına kullanılıyormuş,çekinmedim, mail atıp sordum :) araştırmalarım devam ediyor :P[/QUO

biz de bekarlığa vedasında bir arkadaşımıza hediye etmiştik çok muzip bir hediye bence damadın da hoşuna gideceğinden şüphem yok :)

görselini bulamadım şu an ama bu bantların, küçük içki şişesi koyulanları var ben ondan almak istiyorum :1: gözüne bir yerde çarptıysa haber ver canım lütfen :16:

Ben de aldım daha doğrusu gelinlikçimin önerdiği çamaşır takımımım içinde mevcut.. Hem jartiyer var hem fransız jartiyeri.. Ben bu fransız jartiyerini kullanmayı düşünüyorum:)

Ben de aldım daha doğrusu gelinlikçimin önerdiği çamaşır takımımım içinde mevcut.. Hem jartiyer var hem fransız jartiyeri.. Ben bu fransız jartiyerini kullanmayı düşünüyorum:)

Back