Gelinlik Ayakkabısı Gelin babetlerim

volare08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
79
0
26
İstanbul
Ayağı ufak olanlar için topuklular üzerinde 1 saat bile işkence olabiliyor. Bu sebeple ben de modaya uydum, topukluların yanında bir de gelin babeti edindim.
Benim gibi babeti elzem görenlere fikir olsun diye paylaşıyorum resmini.

Son düzenleme:
evet çok cici... nerden aldığınızı söylerseniz, diğer arkadaşlara fikir olur

Merhaba,
Geç gördüm geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Babetleri La Scada'dan aldım, bazı alışveriş merkezlerinde olan bir mağaza.
Bu arada bizim de aramızda 20cm fark var. Hiç de komik durmadı babetle. Zaten sadece ayağım ağrıdığında giydim, toplamda 1 saat falan. O yüzden içiniz ferah olsun :)

Aynı boy farkı sorunu bizde de var. O yüzden bende platform ayakkabı giyicem. Ama yoruldum diyelim, babet giymek istedim. O zaman gelinlik sürünmez mi aşağılarda. Öyle bir sorun yaşadınız mı? Nihayetinde topuklum bi 15 cm olacak, ölçüde ona göre alınacak tabi. Ha bu arada babetlerini çok beğendim. Şimdi moda converse ama alırsam bende seninki gibi babet tercih edicem.

Merhaba, gelinlik zaten yerlere sürünmek zorunda topuklularla bile yani. O yüzden eteğim kirlenir mi diye düşünmeyin, topuklu ya da babet mutlaka kirlenecek. Düğünden sonra kuru temizleme yaptırırsınız. Bazı gelinlikçiler kendisi de yaptırıyor kuru temizlemeyi.

çok şık.....benim tercihimde babet olucak bu modeli örnek gösterebilirim paylaşım için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…