Gelin ayakkabısı.

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
Arkadaşlar topuklu giymeye pek alışkın degilim ve dügün günüm koşturmacalı geçecegi için gelinliğin altına beyaz converse giymeyi düşünüyorum.erkek arkadaşıma söyledim bana güldü :) siz nasıl düşünüyorsunuz :)

benimde topuklu alışkanlığım yoktur hiç. nasıl yapacam o topuklurla hiç bilmiyorum ama en iyisi senin fikir gibi

boy problemınız yoksa bencede en mantıklı olan converse dır . bende topukluyu sevmıyorum ama işim geregıde mecbur gıyıorum..
düğündede büyük ıhtımalle tpuklu gıyerım boy farkıda olunca mecbur oluyo keşke boy sorun olmasa valla converselerı çeker cıkardımmm ohh ne alaa

Boy problemimiz ve topukluyla belli bir süreden sonra rahat edemediğim için nişanımda beyaz converse düğünümde pembe converse giydim

converse gercekten komik olur ama babet daha şık zarif ve rahat ben olsam babet giyerdim ama karar senin

ben hiç topuklu giymem. bende böle spor ayakkabı falan giymeyi hayal ediodum. ama düğn günü topuklu giydim. ve rahatsızlık duymadım. o heyecandan ayakkabıyı düşünemedim hiç. boyunuz uzunsa converse de olur bence ama uzun boylu değilseniz gene topuklu tercih edin. hem gelinlikde daha güzel duruyor

bence her ikiside bulunsun,bende topuz giymezdim hic,dugunde mecbur kaldim ilk saatlerde baya zor oldu benim icin:)ama yanima babetlerimide aldim ve onlarla devam ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…