Arkadaşlar topuklu giymeye pek alışkın degilim ve dügün günüm koşturmacalı geçecegi için gelinliğin altına beyaz converse giymeyi düşünüyorum.erkek arkadaşıma söyledim bana güldü :) siz nasıl düşünüyorsunuz :)
boy problemınız yoksa bencede en mantıklı olan converse dır . bende topukluyu sevmıyorum ama işim geregıde mecbur gıyıorum..
düğündede büyük ıhtımalle tpuklu gıyerım boy farkıda olunca mecbur oluyo keşke boy sorun olmasa valla converselerı çeker cıkardımmm ohh ne alaa
2. olan gg de satılmış bitmiş.ama kendinde yapabilrsin canım.hem bunlar baya pahalıdır.tuhafiyeden git boncuk kurdele dantel al üstüne istediğin gibi yapıştır ekle
ben hiç topuklu giymem. bende böle spor ayakkabı falan giymeyi hayal ediodum. ama düğn günü topuklu giydim. ve rahatsızlık duymadım. o heyecandan ayakkabıyı düşünemedim hiç. boyunuz uzunsa converse de olur bence ama uzun boylu değilseniz gene topuklu tercih edin. hem gelinlikde daha güzel duruyor
bence her ikiside bulunsun,bende topuz giymezdim hic,dugunde mecbur kaldim ilk saatlerde baya zor oldu benim icin:)ama yanima babetlerimide aldim ve onlarla devam ettim..