- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Çeyiz, bohça, gelinlik, elbise envai çeşit konularda fikir alışverişi için gelin adayları buraa gelsin.
Bekarlar giremez deermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerHayırlı olsun yeni konu
Gelin adayları da bekar Konuya evli metresler akarmışÇeyiz, bohça, gelinlik, elbise envai çeşit konularda fikir alışverişi için gelin adayları buraa gelsin.
GelsinlerGelin adayları da bekar Konuya evli metresler akarmış
Gerçekten nişanlandın mi kız ?Çeyiz, bohça, gelinlik, elbise envai çeşit konularda fikir alışverişi için gelin adayları buraa gelsin.
Evli bir ablan olarak sana öneri vereyim kabul edersen.Çeyiz, bohça, gelinlik, elbise envai çeşit konularda fikir alışverişi için gelin adayları buraa gelsin.
Teşekkür ederim kulağıma küpe olduEvli bir ablan olarak sana öneri vereyim kabul edersen.
Öncelikle kullanmayacağım hiç bir şeyi kenarda dursun diye alma.
Zamansız seçimler yapmaya özen göster.
Nevresim takımlarında sade renkler tercih edersen daha güzel olur.
Tabak çanak vs toplu ucuz geliyor ama parça sayısına dikkat et. Daha o setteki corbaligi kullanana denk gelmedim. Tencereden ona aktaracan da vs vs
Evini olabildiğince sade dose. Az eşya az temizlik
Alacağın herşeyi makinada yıkanıp yikanmadigini muhakkak sor. Elde yıkamak gıcık geliyor.
Gecelik vs alacaksan o 5li yapay saten saçmalığıni alma yakıyor bütçesi varsa orijinal alsın ama
Kıyafet vs alacaksan günlük hayatını göz önünde bulundur. Öğretmensin kaynananla gelin gezmesi yapacak vaktin yok. Gereksiz kıyafet ve çanta ile doldurma. Bir iki tane ağır takım alabilirsin.
Kaliteli ürünler seçersen uzun ömürlü olur.
Gecelik kısmı onemli en çok o küpe olsun altın için de öneri verebilirimTeşekkür ederim kulağıma küpe oldu
Kap kacak elektrikli eşya düşünmekten daha ona sıra gelmedi ama dikkat edeceğimGecelik kısmı onemli en çok o küpe olsun altın için de öneri verebilirim
Altın önerisi de verir misinGecelik kısmı onemli en çok o küpe olsun altın için de öneri verebilirim
Tupperware ürünlerine bakabilirsin canım kizkardesimin yemin ederim abartısız 14 yıldır kullandığı kapları var. Ki hoyrat da kullanır. Plastik alma. Temizlik bulaşık için iki üç tane al yeter. Saklama kaplarıni cam ve kapaklı al. Estetik değil kullanışlı olsun.Kap kacak elektrikli eşya düşünmekten daha ona sıra gelmedi ama dikkat edeceğim
Doğu bölgesinden olduğunu okumuştum bir yorumunda bizim oralarda gösterişli şeylere önem verilir ama bence islemesiz ve isciligi minimum olanlar seçilmeli. Yüzükler taşsız olmalı :) bizim oralarin yüzükleri kocaman kırmızı taşlı oluyor ya satınca çok zarar zincir de burgu gibi olan değil burma bilezik gibi olanlar daha az isciliksiz içi dolu olmasına dikkat etAltın önerisi de verir misin
Valla alyansımı taşlı seçtim diğer yüzüğüm baget. Şuan pişman oldumDoğu bölgesinden olduğunu okumuştum bir yorumunda bizim oralarda gösterişli şeylere önem verilir ama bence islemesiz ve isciligi minimum olanlar seçilmeli. Yüzükler taşsız olmalı :) bizim oralarin yüzükleri kocaman kırmızı taşlı oluyor ya satınca çok zarar zincir de burgu gibi olan değil burma bilezik gibi olanlar daha az isciliksiz içi dolu olmasına dikkat et
Onlar satılmaz canım. Benim bahsettiğim altın alırken de yüzük alıyorlar ya onlar.Valla alyansımı taşlı seçtim diğer yüzüğüm baget. Şuan pişman oldum
Elini de göbeğine bağlaHiçbir önerim yok bakmaya geldim. Gelin süzmek Anadolu adetidir.