Gelin Adayı Nevruz,Tarkan'ın Albümünü Öpüp Başına Koydu

Mwmlekette oldugumdan annemle.izleme zorunlulugu yasadim kavga ederek neredeyse annem beni reddecekri..bu ne be diyo onu izleme buna bakma olelimmi diyerekten ve ben gece acillik oldum :) mideme vuran sebeplerden birisin nevruz...biri mune abla :)ki serumla cikktim hastneden:)bubarada ilk haberlerde. Gormustum evliliklerini gizlemis diye neden atilmamis madem programdan

Bu kadın mi oturaklı 1.28den sonraya bakın özellikle, cok yanlış tanımışsınız Nevruzu

Yorumumu anlayarak mı okudunuz bilmiyorum da, normalde böyle değil, bu sefer saçmalamış dedim. Gayet açık aslında. Siz daha iyi tanıyorsanız bilemem de, ben izlediğim kadarıyla biliyorum Nevruz'u. Yeterince örneğini gördüm.

Zahmet edip gönderdiğim videoya baksaydınız ilk vukuatının album olayı olmadığını görürdünüz. Hatunu iki kere gördüm, ilkinde ekran görüntüsünü öptü ikincisinde albümü. Özel bir ilgim yok yani kendisine, aklı başında biri diyorsanız öyledir.

Latife yaptığım bu kadar açıkken ayar vermeye çalışmanız da garip gerçekten. Afedersiniz, bir daha alıntılamam sizi.

Bu kadin kafayi yemis albumu opup basina koymak ne demekse :) tuhaf birisi zaten herkese hayir diyor kurmaca oldugu o kadar belli ki evlenmeye niyeti olan birinden birine evet der dısarida cikmamistir eminim programdaki kadar talibi

345783934904. damat adayını reddettikten sonra tarkanlamı evlenmeye karar vermiş

Peki Tarkan da onu görmüş mü? :)

Bu kadının talibi çokmu kı?

Ay ben de kaçırmışım...

Bence bunlar her program için para alıyorlar.Yoksa aklı başında bir insanoğlu tv de kendini bu hallere sokmaz

Bence de para aldıklarını düşünüyorum. Ya insan stres atmak için izliyor yani ben izliyorum abuk sabuk programlar evlendirme programlarını değil de kısmetse olur u izliyorum ben de kafam dağılsın diye yalan değil :) Ama kurmacanın da bir seviyesi olmalı... Bu kadını acilen uzaklaştırmalılar tv ekranlarından...

Bu kadina gelen adamlar neyin kafasini yasiyor anlamiyorum

Benim anneannem de kaçarı yok sana da izletir zorla, bir de öyle boş boş bakarsan kızar yorum yapmak zorundasın

Benim anneannem de kaçarı yok sana da izletir zorla, bir de öyle boş boş bakarsan kızar yorum yapmak zorundasın
Benim annemde öyle maalesef, telefonda bile bu yarışmaları anlatıyor. Bilmiyorum ben anne, bana niye anlatıyorsun ki tanımadığım insanları deyince birde fırça yiyorum, televizyon kültürüm yokmuş benim
Birde Nasıl bir hastalıksa oturma odasındaki tvde bir program, yatak odasındaki tvde başka program açık annemde, bir oturma odasındakine bir yatak odasındakine gidip bakıyor
Bugün annemi çok çekiştirdim aradı kadın, yine kulaklarını çınlatmayayım Nevruz'un yaptıklarını anlatmak için arar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…