Meğer Nevruz ne popülermiş, bu hatun için o programa Tarkan gelirse atarım kendimisiz bilmezsiniz burası yıllar önce hep dutluktu.
Bu kadın mi oturaklı1.28den sonraya bakın özellikle, cok yanlış tanımışsınız Nevruzu
Zahmet edip gönderdiğim videoya baksaydınız ilk vukuatının album olayı olmadığını görürdünüz. Hatunu iki kere gördüm, ilkinde ekran görüntüsünü öptü ikincisinde albümü. Özel bir ilgim yok yani kendisine, aklı başında biri diyorsanız öyledir.Yorumumu anlayarak mı okudunuz bilmiyorum da, normalde böyle değil, bu sefer saçmalamış dedim. Gayet açık aslında. Siz daha iyi tanıyorsanız bilemem de, ben izlediğim kadarıyla biliyorum Nevruz'u. Yeterince örneğini gördüm.
345783934904. damat adayını reddettikten sonra tarkanlamı evlenmeye karar vermiş
Bu kadının talibi çokmu kı?
Bence bunlar her program için para alıyorlar.Yoksa aklı başında bir insanoğlu tv de kendini bu hallere sokmaz
Benim anneannem de kaçarı yok sana da izletir zorla, bir de öyle boş boş bakarsan kızar yorum yapmak zorundasınKaldırılırsa önce benim annem isyan eder, böyle programların müptelası, şimdi arayıp ona sorsam yemin ediyorum hepsini anlatır ve yetmez hangi kanalda evlilik programı varsa hepsine katılanların şeceresini döker.
Bu programlar işte böyle albümü öpüp alnına koyan kadınlar yaratıyor
Benim anneannem de kaçarı yok sana da izletir zorla, bir de öyle boş boş bakarsan kızar yorum yapmak zorundasın
Benim annemde öyle maalesef, telefonda bile bu yarışmaları anlatıyor. Bilmiyorum ben anne, bana niye anlatıyorsun ki tanımadığım insanları deyince birde fırça yiyorum, televizyon kültürüm yokmuş benim
Birde Nasıl bir hastalıksa oturma odasındaki tvde bir program, yatak odasındaki tvde başka program açık annemde, bir oturma odasındakine bir yatak odasındakine gidip bakıyor
Bugün annemi çok çekiştirdim aradı kadın, yine kulaklarını çınlatmayayım Nevruz'un yaptıklarını anlatmak için arar sonra
Bence talip olarak Tarkanı bekliyor
Nevruz duymasınTarkanı ben de 28 yıldır bekliyorum ama gelemedi herifçe
Feryat figan olurNevruz duymasın
Her ölümlü bir gün nevruzu tanıyacakne nevruzmuş arkadaşbi burda karşıma çıkmamıştı burda da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?