345783934904. damat adayını reddettikten sonra tarkanlamı evlenmeye karar vermiş
Bence talip olarak Tarkanı bekliyor345783934904. damat adayını reddettikten sonra tarkanlamı evlenmeye karar vermiş
Bu kadının talibi çokmu kı?
ne bilim zaplarken altta yazı oluyo hep, Nevruz, 35. damat adayını reddetti, yeni adayı kabul edecek mi diye
Zap falan değil bence sen Nevruzun sıkı takipçisisin, hatta programın reytingini sen arttırıyormuşsun şimdi bizi yeme
Şaka bi yana çalışınca bu programlara denk gelmiyorum ama denk gelince de 2. dakkada başkasının adına utanma hissini yaşayıp nasıl kapayacağımı şaşırıyorum. Yani şu videoyu tvde görsem zaplardım, bi kadın nasıl bu kadar rezil edebilir kendini..
Bende you tube videolarından görürüm hep, bir de Okan Bayülgen kamera arkası yapar ya, orada ilk görmüştüm, 1 defa programı izliycem dedim, valla duygusal anlamda iç kanama geçirecektimyok zinhar izlememeğlenceli bişey değil, bi cazibesi espiri yok ancak zaplarken bi kaç sn görüyorum
O bikaç saniyede nevruza denk gelmiş hep demek kiyok zinhar izlememeğlenceli bişey değil, bi cazibesi espiri yok ancak zaplarken bi kaç sn görüyorum
O bikaç saniyede nevruza denk gelmiş hep demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?