• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Adayı Nevruz,Tarkan'ın Albümünü Öpüp Başına Koydu

Murat boz olsun mi gi :KK45: Veya tamam buldum buldum ,burak talip olmali bu hatuna :rolleyes: Burak ozcivit bekar ,muhtemelen nevruzu bekliyor :KK30:
Murat boz aslı bişey (soyadını unuttum) onunla ciddiymiş, Burak özçivitte fahriye evcenle beraber yaşıyolarmış.. Boşuna nevruzu baş göz edemiyeceksin nuryolu arkadaşım :KK70:

Bu kafayı nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum cidden.
Sanata, sanatçıya saygım var. Tarkan da çok sevdiğim, mükemmel bulduğum bir sanatçı da. Tarkan cdsi gördün diye, yada taşı bulmuş gibi yere çöküp öpüp başına koymak nedir?
Valla sırf bu olay da değil, çok acayip şeyler yaşanıyor bu formatın uygulandığı programlarda. Ben utanıyorum ya, 5 dakika dayanamıyorum. Ben olsam bunca olayın üzerine sokağa bile çıkamaz hale gelirim.

İzdivaç programında gelen taliplerini beğenmeyerek paravanı açtırmadan geri gönderen gelin adayı Nevruz, kendisine hediye edilen Tarkan albümünü öpüp başına koydu
Esra Erol'un sunduğu evlendirme programına katılan gelin adayı Nevruz geride bıraktığımız günlerde programın sunucusuyla tartışmış ve stüdyodan uzaklaştırılmıştı. Nevruz şimdi de bir talibinin kendisine getirdiği Tarkan albümüne gösterdiği tepkiyle konuşuluyor.

DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKTÜ

Tarkan'ın "Ahde Vefa" albümünü gözyaşları içinde öpen Nevruz bir ara dizlerinin üzerine çöktü ve gözyaşları içinde Tarkan'la tanışmak istediğini söyledi. Nevruz bir ara CD'yi öpüp alnına da götürdü.
http://m.sondakika.com/haber/haber-gelin-adayi-nevruz-tarkan-in-albumunu-opup-8266955/

tarkanı ilah albümünüde kutsal ilan etmiş resmen bunlar dinimizin yüz karası

Şu evlilik programları yüzünden böyle insanlar çıkıyor ortaya, kurguysa seyredenler kendileriyle alay edilmesine niye izin veriyor, gerçekse ülkemde daha katedilecek çok yol var demektir:KK14:
Ben televizyonun üstüne dantel örtmeye devam edeyim en iyisi:KK59:
yok be mune abla asıl seyredenler alay ediyo annemlere gittiğim de izlemek zorunda kalıyorum kadın gülmekten bi hal oluyo sanırsın izdivaç programı değil komedi filmi izliyo sırf gülmek için izliyo kadın ya :KK45:

Oo ben bu bölüme yeni geldim. Daha yeni izleyeceğim. Youtube'den.
Programın gerçekliğine son derece inanan ve severek izleyen biriyim. Karakterler gerçek, oyunculuk veya düzmece değil zaten. Nevruz'u da böyle kontrolsüz ve bazen kaba hareketleri dışında çok mantıklı buluyorum.

Videoyu yorum yaptıktan sonra izledim. Nevruz hiç kendisi gibi davranmamış. Normalde çok ağır, oturaklı bir kadın. Böyle saçma sapan davranması beni şaşırttı. Tamam, bazı zaafları olabilir de, insanın biraz kontrollü olması lazım, orası canlı yayın beya. Rezil etmiş kendini.

Şu ne istediğini bilmeyen, kaba gudubetin bile ne talipleri geliyor.
Hayret ediyorum, harcanıp gittim lan diyorum.

Ben pek izlemesem iyi olur şu programı :)

Videoyu yorum yaptıktan sonra izledim. Nevruz hiç kendisi gibi davranmamış. Normalde çok ağır, oturaklı bir kadın. Böyle saçma sapan davranması beni şaşırttı. Tamam, bazı zaafları olabilir de, insanın biraz kontrollü olması lazım, orası canlı yayın beya. Rezil etmiş kendini.

Bu kadın mi oturaklı :KK70: 1.28den sonraya bakın özellikle, cok yanlış tanımışsınız Nevruzu :KK45:

Back