Gelin Adayı Nevruz,Tarkan'ın Albümünü Öpüp Başına Koydu

Bu hatunu Yılmaz Morgül'le tanıştırsınlar, Morgül'de survivora katılmış, geçen burada haberini gördümde uykum kaçtı

Bari Acun yapmasaydı

nası ya onuda mı izlemiyon litfen ama memleketine bu kadar yabancı olma

özellikle dün çok zevkliydi valla

nası ya onuda mı izlemiyon litfen ama memleketine bu kadar yabancı olma

özellikle dün çok zevkliydi valla
Gerçekten izlemiyorum chess survivoru en son Türkiye Yunanistan zamanı seyrettim, evlilik programlarınıysa sevmediğimden seyretmedim, anca annem veya bu programları seyreden biri yatılı gelecek o zaman onların hatrına açtım seyretsinler diye

İnanır mısın Muhteşem Yüzyılın çakmasını yaptılar ya Kösem Sultan tek bir bölümüne baktıysam Mune değilim, kanal zaplarken bile denk gelmeyeyim diye hızlı geçiyorum

A-ha annemi çok andım arıyor, umarım Nevruz'dan bahsetmez

ben de sadece survivoru izliyorum canım, entrika öğreniyorum ordan

tamda seni şikayet ediyordum de

Hala boyle programlar varmi ? En kotusu de izlemeye devam eden insanlar? Insanlar hergun kendilerini gelistirmek icin elinden geleni yapiyor bizse boyle programlarla uyutuluyoruz

Poff içim şişti bunlardan, özellikle bu kadından 18 de mesaim bitiyor annemlere 18.30 gibi varıyorum ve beni şu manyak kadın eşliğinde karşılıyor kapat dersem kıyamet kopuyor ve nedense hep bu kadın ekranda bi arada babasını evlilik programında arayan bi çocuk vardı o da felaket bir şeydi, ya anne bu müge anlı'nın devamı mı neden evlilik programında babasını arıyor diye sorunca ağlamaktan cevap veremiyordu şimdi de bu kadın var. Şu nevruzlu şeylerde var bi cenabetlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…