Geleneksel Kitap Günü Etkinliği / 2017

Sizin için çift gün yapılması uygun olan 4 ayı seçer misiniz?

• Ocak

OY: 5 33,3%
  • Şubat

OY: 9 60,0%
  • Mart

OY: 13 86,7%
  • Nisan

OY: 14 93,3%
  • Mayıs

OY: 9 60,0%
  • Haziran

OY: 5 33,3%
  • Temmuz

OY: 0 0,0%
  • Ağustos

• Eylül

OY: 1 6,7%
  • Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 1 6,7%
  • Aralık

• Ankete Katılan
    15
merhaba bayanlar

dun arkadas bana sırasını verdi nasıl makbule gecti anlatamam.ben yeni tasındım bu evim de musait kitaplık falan kurdum.bikaç yıl taşınmayı da düşünmüyorum.bilmeyenler vardır benim kitapkurdu bir kızım var.fuardan 30 a yakın kitap aldım kızıma . 10 günde 7 kitap okudu.kısacası kitap almaya yetişemiyorum.bende kendi günümde kitaplarımın çogunu kızım için seceyim diyorum.sanırım sorun olmaz .vikitap listemi de ona göre düzenleyeceğim.kendim için de dayanamam bikaç eklerim. kızım zaten seneye okuyamaz çünkü teog için hazırlanacak.
tekrar @kitap_asigi ve sizlere çok teşekkur ederim..:KK36::KK36:

Aaa miniğimize kitap seçmek çok keyifli olacak. Çok seçenek çıkar bize ki arasında kaybolalım kitapların.:KK66:

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim hayirli olsun insallah.
Fazla esya almamak en mantiklisi.
Sonra koycak.ya da atcak yer arayanlara sasiyorum.
Ne kadar sade o kadar rahat oluyor. temizlik acisindan da :KK49:gorsel acidan da .
Sorma şimdiden onu alamayız temizliği uğraştırıcı. Bu olur pratik temizlemesi de kolay diye yorum yapıyorum. Nişanlım ürktü sanırım. 'Bu kadar mı üşengeçsin'' diye isyanlarda:KK70:
Gerçi beni yemek yapmaktan bi haber biri sanıyor yıllardır:KK70: Hünerlerimi hep sakladım. Yapınca kıymetli olsun görev olmasın dimi :p

Sorma şimdiden onu alamayız temizliği uğraştırıcı. Bu olur pratik temizlemesi de kolay diye yorum yapıyorum. Nişanlım ürktü sanırım. 'Bu kadar mı üşengeçsin'' diye isyanlarda:KK70:
Gerçi beni yemek yapmaktan bi haber biri sanıyor yıllardır:KK70: Hünerlerimi hep sakladım. Yapınca kıymetli olsun görev olmasın dimi :p
bence de az eşya almak en mantıklısı. hem masraf olmaz hemde yer kaplamaz. ferah ev candır :KK200:

Aynen oyle herseyini bilmesin :KK45::KK45:
O soke olan yuzleri izlemek keyifli oluyor sonra:-)

merhaba bayanlar

dun arkadas bana sırasını verdi nasıl makbule gecti anlatamam.ben yeni tasındım bu evim de musait kitaplık falan kurdum.bikaç yıl taşınmayı da düşünmüyorum.bilmeyenler vardır benim kitapkurdu bir kızım var.fuardan 30 a yakın kitap aldım kızıma . 10 günde 7 kitap okudu.kısacası kitap almaya yetişemiyorum.bende kendi günümde kitaplarımın çogunu kızım için seceyim diyorum.sanırım sorun olmaz .vikitap listemi de ona göre düzenleyeceğim.kendim için de dayanamam bikaç eklerim. kızım zaten seneye okuyamaz çünkü teog için hazırlanacak.
Ya ne güzel olur hem çocuk kitaplariylada tanışmış olurum biraz:)

Aslında ben minimalist yaşam taraftarıyım. Öyle çok eşya almayacağım. Şimdiye kadar aldıklarıma ekleyeceğim bişey yok hatta. Büyük eşyalar dışında tabi.
Düğün tarihi yok. Bi toparlaymadık kendimizi. :/
Hala ikimizde farklı şehirlerde çalışıyoruz. İş konusunu çözemezsek benim bir dönem işsizliği göze almam gerekiyor evlenirken. Onu da şu an göze alamıyorum.
Bir mucize olur da ikimizden biri diğerimizin şehrinde uygun işe başlarsa. Hemen işi hızlandırıp evlenebiliriz.
Bence de az esya az is demek canim ben cok usengecim valla bi suru biblosu sus esyasi olanlar nasil bas ediyor bilmiyorum:KK48:
Isleriniz de insallah gonlunuze gore olur hayirlisiyla. Vakti gelince zirt diye oluveriyor her sey.
Hayırlısı olsun inşallah kuzum. Doğru zaman gelince Rabbim öyle bir işlerini yoluna koyuyor ki şaşıp kalıyorsun.
Bizim eşimle ilk ilişkimiz başladı bikaç ay geçti, evlilik konuşuyoruz. 2017 Mart ayında yıldönümümüzde evlenelim dedim, panik oldu. İşte o zaman erken de ben daha hazır olamam 2018 olsun diye. Sonra nasıl oldu anlamadık bile, biz 2016'da evlendik :-) Yeter ki o doğru zaman gelmiş olsun, tüm problemler bir anda çözülüverir inşallah :dua:
Aynen oyle bizim de durduk durduk ailelere actik konuyu. Hani bir sene falan diye dusunuyorduk nisandan sonra. Ramazan bayraminda yani temmuzun ortasinda nisan oldu kurban bayraminda yani eylulde de dugun oldu. 3 ayda kendimi evli buldum.:KK48:
merhaba bayanlar

Yaa masallah ne guzel.
Cok sevindim canim makbule gecmesine, rica ederim:KK28: :KK68:
Minik icin seceriz bir sorun olmaz bence.

Bence de az esya az is demek canim ben cok usengecim valla bi suru biblosu sus esyasi olanlar nasil bas ediyor bilmiyorum:KK48:
Isleriniz de insallah gonlunuze gore olur hayirlisiyla. Vakti gelince zirt diye oluveriyor her sey.

Aynen oyle bizim de durduk durduk ailelere actik konuyu. Hani bir sene falan diye dusunuyorduk nisandan sonra. Ramazan bayraminda yani temmuzun ortasinda nisan oldu kurban bayraminda yani eylulde de dugun oldu. 3 ayda kendimi evli buldum.:KK48:

Ben de hala evinde biblo olmayanlardanım :KK53:
Bri tek çok severek yaptırdığım baş harflerimiz var, bir de evin muhtelif yerlerinde çeşit çeşit mumluklar var, onları çok seviyorum çünkü :KK53: Teyzem de hayrına vazo yapacakmış, bekliyoruz işte :KK70:
Herşey nasip hayatta, dün akşam konuştuk daha eşimle. İlk tanıştığımız zamanda arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye bi laf ettiydi bana da ben de bu iş olmaz diye bıraktıydım onu. Dedim "bak o arkadaşlarımın hepsi düğüne geldi, ne kadar kıymetliyim onlar için gördün mü" diye, adam da dedi ki" iyi de düğünde yanındaki bendim, kimin için daha kıymetlisin tartışmayalım istersen" :KK70::KK70::KK70:

eşim bazen bana atarlandığında senden önce kk vardı diyorum :KK48::KK48::KK48: kıskanıyor burdaki arkadaşlarımı :KK53:
buraya 2011 üye oldum .eşimle 2012 tanışmıştım..

gecen hafta sonu da kartvizitlikleri temizlerken kk'nin pro kartı çıktı :ıslık::-):-) yuh artık kk kartında mı var ne işe yarıyor o dedi :KK70:
ahhh ben 2007 den beri burdayım biz de 2011 de tanıştık :KK45:

Fikrime onay vermenize sevindim tesekkurler hepinize.ocaga kadar uzun bi liste hazırlarım artık.

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim canım az esya en guzeli ama evlenirken herşeyi almak istiyoruz.biraz görgüsüzlük yapıyoruz. ama ben zamanla tum fazlalıklardan kurtuldum gumuşluk muş vitrin vs.hatta yatak odamda bi yatak var bide bebek karyolası o kadar.bi giyinme odası yaptım butun çamasır utu işi orada.ev dağılmıyor.zamanım bana kalıyor

merhaba bayanlar

İnşallh benim minik de öyle olurrr:KK200::KK200::KK200:

merhaba bayanlar

İyi olur canım zevkle seçeriz :KK36:,
bende senden kopya çekerim oğlan için şimdi bizde hary potter serisine başladık seveceği kitaplar bulmak zor oluyor.

merhaba bayanlar

Fikrime onay vermenize sevindim tesekkurler hepinize.ocaga kadar uzun bi liste hazırlarım artık.

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim canım az esya en guzeli ama evlenirken herşeyi almak istiyoruz.biraz görgüsüzlük yapıyoruz. ama ben zamanla tum fazlalıklardan kurtuldum gumuşluk muş vitrin vs.hatta yatak odamda bi yatak var bide bebek karyolası o kadar.bi giyinme odası yaptım butun çamasır utu işi orada.ev dağılmıyor.zamanım bana kalıyor

Ayyy çok heyecanlıyım. Azraya kitap almak dahada heycanlandırdı beni :KK200::KK200::KK200:

Bu arada mügenin evini görmüş olaraktan ( yazar burda hava atıyor) çok sade ve ferah bir evi var :KK51: Hele manzarası on numara :KK19::KK28::KK28:

Ben de hala evinde biblo olmayanlardanım :KK53:
Bri tek çok severek yaptırdığım baş harflerimiz var, bir de evin muhtelif yerlerinde çeşit çeşit mumluklar var, onları çok seviyorum çünkü :KK53: Teyzem de hayrına vazo yapacakmış, bekliyoruz işte :KK70:
Herşey nasip hayatta, dün akşam konuştuk daha eşimle. İlk tanıştığımız zamanda arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye bi laf ettiydi bana da ben de bu iş olmaz diye bıraktıydım onu. Dedim "bak o arkadaşlarımın hepsi düğüne geldi, ne kadar kıymetliyim onlar için gördün mü" diye, adam da dedi ki" iyi de düğünde yanındaki bendim, kimin için daha kıymetlisin tartışmayalım istersen" :KK70::KK70::KK70:

:KK70:Aynen benim de tek kalabaligim kitaplikli odamda bi sifonyer var onun ustu. Kalemler kitap ayraclarim mumluklarim falan hep orda. Salon konsolumda da 3 tane mumum var baska bir seyim yok:KK70:
Ay siz Bi de ayrilmis miydiniz? Gercekten her sey nasip kismet ya:KK200:

Oh mis gibi valla. Vitrin gumusluk ben de cok gereksiz goruyorum ya dertsiz basa dert acmak sadece:KK48:

benim yeni evim de minimalist, fazla hiçbir şey almadım ve evime aşığım :KK200:
kitap odam var orda şimdilik iki tane kitaplığım var ama onlar tamamen dolsun bir duvarı komple kütüphane yaptıracağım en büyük hayalim :rolleyes: oturma odası yapmadım salonda yaşıyoruz, o odayı mis gibi kitap odası yaptım çok mutluyum

:KK70:Aynen benim de tek kalabaligim kitaplikli odamda bi sifonyer var onun ustu. Kalemler kitap ayraclarim mumluklarim falan hep orda. Salon konsolumda da 3 tane mumum var baska bir seyim yok:KK70:
Ay siz Bi de ayrilmis miydiniz? Gercekten her sey nasip kismet ya:KK200:

Çok kez ayrıldık biz yaa, ben biraz huysuzdum da :lülülü:
Nasipte varsa oluyormuş, deseler bana evleneceksin bu adamla diye imkansız derdim, ne ara bu hale geldik hala anlayamıyorum :KK45:

X