• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel Kitap Günü Etkinliği / 2017

Sizin için çift gün yapılması uygun olan 4 ayı seçer misiniz?

• Ocak

OY: 5 33,3%
  • Şubat

OY: 9 60,0%
  • Mart

OY: 13 86,7%
  • Nisan

OY: 14 93,3%
  • Mayıs

OY: 9 60,0%
  • Haziran

OY: 5 33,3%
  • Temmuz

OY: 0 0,0%
  • Ağustos

• Eylül

OY: 1 6,7%
  • Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 1 6,7%
  • Aralık

• Ankete Katılan
    15
Günaydın hanımlar nasılsınız :KK51:

Benim bu Günaydın bile demeden konuya girme öküzlüğüm ne olacak :kızgın::kızgın:
Herkese günaydıınnnnn :KK75:

Günaydın :KK200::KK200::KK200:

ben iyiyim :KK15:
işlerimi olabildiğince toparlamam lazım..
akşam üzeri işten çıkıp kurbanıma hediyelerini alacağım :dondurma::spor:

Günaydın kızlar,

Etkinlik sayfaları arasında kayboldum resmen, atladığım olur da fark ederseniz beni bir dürtün. :KK70:

Günaydınlarrr:KK49::KK49::KK49:

Günaydın kızlar,

Etkinlik sayfaları arasında kayboldum resmen, atladığım olur da fark ederseniz beni bir dürtün. :KK70:
ben de :rolleyes::KK72:
su kk hayatım boyunca bu kadar sayfa takip etmedim :KK45:
işyerinde bilgisayardan bakmak rahat da evde oldugum günler telden zorlanıyorum hıza yetişmeye :KK53:

ben de :rolleyes::KK72:
su kk hayatım boyunca bu kadar sayfa takip etmedim :KK45:
işyerinde bilgisayardan bakmak rahat da evde oldugum günler telden zorlanıyorum hıza yetişmeye :KK53:

Ben de akşama kadar telden idare ediyorum, sonrasında da üşenmezsem bilgisayara geçiyorum. Neyseki telefona kk uygulaması indirdim, gir çık yapmak zorunda kalmıyorum. :KK24:

Ben de akşama kadar telden idare ediyorum, sonrasında da üşenmezsem bilgisayara geçiyorum. Neyseki telefona kk uygulaması indirdim, gir çık yapmak zorunda kalmıyorum. :KK24:
kk uygulamasına ben alısamadım ya :kızgın:

şu etkinlikler cok vaktimi alıyor ama birseyden geri kalmayayım diye elimde tel gezmeye basladım :KK70:kitap bile okuyamıyorum..çocugumun vaktini de alıyorum gibi düzene sokmam lazım :ıslık::ıslık: :-)

şu etkinlikler cok vaktimi alıyor ama birseyden geri kalmayayım diye elimde tel gezmeye basladım :KK70:kitap bile okuyamıyorum..çocugumun vaktini de alıyorum gibi düzene sokmam lazım :ıslık::ıslık: :-)

Aman çocuğub vaktini çalmayalım da diğer vakitler sorun değil, bir şekilde sen yoluna sokarsın. Şimdi yeni birden yoğunlaştık ya ondan bu bocalamamız. :KK45:

benim de eşim napıyorsun sürekli telefon elinde kendine sevgili mi buldun diyor:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back