- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
Melinda bebişin heyecanını da ilk bizle paylaş yaaaaa. Kıskanırız geç duyarsak
söz kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melinda bebişin heyecanını da ilk bizle paylaş yaaaaa. Kıskanırız geç duyarsak
ya appstore da yok sanırım değil mi
aynen ben de kızlara mavi erkeklere pembe dayatılmasına karşıyım
duygulandım şimdi ya
bu aralar çok fena duygusalım zaten, her bi halta ağlıyorum
sizleri seviyorum iyi ki varsınız
Bence olur mantıklıda aslindaKızlar iyi ki beni beklemediniz çekiliş için.3 gündür tuvalete gidemeyecek kadar çalışıyorum.Mesai bitince de bilgisayarı eve taşıyorum.Evde devam ediyorum
Küçük bir şey rica etsem olur mu
Ayın 20si ile 30 u arası gönderim yapıyoruz ya normalde, aralıkta da yılbaşı çekilişimiz oluyor. Ben iki heyecanı da ayrı ayrı yaşamak isterim.Acaba aralık ayı için gönderim tarihini erkene alabilir miyiz veya kasımı da çift yapabilir miyiz ?
Seneye tüyapa gitmem diye düşünüyorum o yüzden ay olarak sıkıntım yok da sadece iki çekiliş birbirine karışsın istemedim
Bence olur mantıklıda aslinda
Kızlar iyi ki beni beklemediniz çekiliş için.3 gündür tuvalete gidemeyecek kadar çalışıyorum.Mesai bitince de bilgisayarı eve taşıyorum.Evde devam ediyorum
Ayın 20si ile 30 u arası gönderim yapıyoruz ya normalde, aralıkta da yılbaşı çekilişimiz oluyor. Ben iki heyecanı da ayrı ayrı yaşamak isterim.Acaba aralık ayı için gönderim tarihini erkene alabilir miyiz veya kasımı da çift yapabilir miyiz ?
Seneye tüyapa gitmem diye düşünüyorum o yüzden ay olarak sıkıntım yok da sadece iki çekiliş birbirine karışsın istemedim
Olur bence de. Cok mantikli. Kasim sonu da olur aralik basi da olur.Kızlar iyi ki beni beklemediniz çekiliş için.3 gündür tuvalete gidemeyecek kadar çalışıyorum.Mesai bitince de bilgisayarı eve taşıyorum.Evde devam ediyorum
Bende sorun var ama telefondan girdigim icin olabilir. Yazilanlari smileysiz goruyorum. Cebaplayacagim zaman cikiyor alintida.Kızlar KK'da birtek bende mi bir sorun var?
Bazı sayfalarda smiley butonu çıkmıyor, alıntılar gözükmüyor falan
Şuan smiley kullanabiliyorum ama birazdan kullanamayabilirim
Olur bence de. Cok mantikli. Kasim sonu da olur aralik basi da olur.
Bende sorun var ama telefondan girdigim icin olabilir. Yazilanlari smileysiz goruyorum. Cebaplayacagim zaman cikiyor alintida.
Kızlar iyi ki beni beklemediniz çekiliş için.3 gündür tuvalete gidemeyecek kadar çalışıyorum.Mesai bitince de bilgisayarı eve taşıyorum.Evde devam ediyorum
Ben smileyleri görüyorum ama kullanmak için açamıyorum, o gülücük kutusu çıkmıyor bazı sayfalarda ..
Benim için de sıkıntı yokKızlar iyi ki beni beklemediniz çekiliş için.3 gündür tuvalete gidemeyecek kadar çalışıyorum.Mesai bitince de bilgisayarı eve taşıyorum.Evde devam ediyorum
O zaman benim problem telefondan. Seninki neden kaynakli acaba..
Bilgisayardan girenler soyler birazdan varsa oyle bi durum