Geleneksel Kitap Günü Etkinliği / 2017

Sizin için çift gün yapılması uygun olan 4 ayı seçer misiniz?

• Ocak

OY: 5 33,3%
  • Şubat

OY: 9 60,0%
  • Mart

OY: 13 86,7%
  • Nisan

OY: 14 93,3%
  • Mayıs

OY: 9 60,0%
  • Haziran

OY: 5 33,3%
  • Temmuz

OY: 0 0,0%
  • Ağustos

• Eylül

OY: 1 6,7%
  • Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 1 6,7%
  • Aralık

• Ankete Katılan
    15
benim yeni evim de minimalist, fazla hiçbir şey almadım ve evime aşığım :KK200:
kitap odam var orda şimdilik iki tane kitaplığım var ama onlar tamamen dolsun bir duvarı komple kütüphane yaptıracağım en büyük hayalim :rolleyes: oturma odası yapmadım salonda yaşıyoruz, o odayı mis gibi kitap odası yaptım çok mutluyum

benim oturma odamda var kitaplığım bu odada ama ilerde çocuk odası olucak çünkü evim 2+1 :KK51: Ama yinede kitaplığım çocuk odasında olabilir. Bilmiyorum:bicak:

kitap odam var orda şimdilik iki tane kitaplığım var ama onlar tamamen dolsun bir duvarı komple kütüphane yaptıracağım en büyük hayalim :rolleyes: oturma odası yapmadım salonda yaşıyoruz, o odayı mis gibi kitap odası yaptım çok mutluyum

Aynı mantıkla gitmişiz özgem :-)
Oturma odasını ayrı olarak hiç düşünmedim ben, misafirden kıymetsiz değil benim popom dedim hep :-) Çekyatlı oda da tesadüfen kitaplığımın olduğu oda oldu, salona sığdıramadık istediğimizden büyük yapmış mobilyacı :63:
İleride nasip olur da çocuğum olursa kitaplık onun odasında kalmaya devam edecek, en alt raflara yavaştan onunkiler de yerleşir hem iyi olur :-)
İStemiyorum zaten evi doldurmayı, bu kadarı bana yetiyor, ufak eksiklerimi de tamamladım mı tamamdır :kahve:

Aynı ben :) misafir odası ve oturma odası yapmadım bi odam kitaplık ve yürüyüş bandı var her gelen annemde dahil yoğun baskıyla oturma odası yaptırmaya çalıştı ama direndim yılmadım:)
Kullandığım bi oda var misafirim geldiğinde yanıma oturuyo hoş oğlum tüm eşyaları hurdaya çevirdi ama iyi de oldu eskisin yenisini alim diye bakıyorum:)

ya sormayın, oturma odası baskısı çok fazla cidden
ama ben sevmiyorum misafire ayrı oda bana ayrı oda.. hiçbir zaman mantıklı gelmedi bana
bir odam da boş, bebek odası.. bomboş resmen ne halı ne perde hiçbişey yok :KK45:
geçen sene bu evi yeni aldığımızda nasılsa yakında dolacak diye birşey almamıştım, dolmadı, hala almıyorum :KK53:

ya sormayın, oturma odası baskısı çok fazla cidden
ama ben sevmiyorum misafire ayrı oda bana ayrı oda.. hiçbir zaman mantıklı gelmedi bana
bir odam da boş, bebek odası.. bomboş resmen ne halı ne perde hiçbişey yok :KK45:
geçen sene bu evi yeni aldığımızda nasılsa yakında dolacak diye birşey almamıştım, dolmadı, hala almıyorum :KK53:

O baskı bana hiç yapılmadı nedense, sadece "çocuk olunca görürüz seni, salon dağınık olup da misafir gelince kaçacak delik ararsın" dediler, ben de "bana habersiz gelen herşeyi görebilir, ben utanmam onlar utansın" dedim :KK53:
Çocuk küçükken salona girmeyecek mi sanki, dökecekse orayı da dökecek kirletecek. o büyüyünce değiştirirm zaten koltukları.
Boş oda iyidir yaa, pembeli mavili dolar inşallah yakında :KK37:

O baskı bana hiç yapılmadı nedense, sadece "çocuk olunca görürüz seni, salon dağınık olup da misafir gelince kaçacak delik ararsın" dediler, ben de "bana habersiz gelen herşeyi görebilir, ben utanmam onlar utansın" dedim :KK53:
Çocuk küçükken salona girmeyecek mi sanki, dökecekse orayı da dökecek kirletecek. o büyüyünce değiştirirm zaten koltukları.
yeşil yapçam ben :KK53:
kız da olsa erkek de olsa :emir_bebek:

Benim şehir dışından gelip kalanım olacak ank da da yaşasam izmitte de yaşasam. Oturma odası değil ama bir kitaplık ve rahat bi kanepe ya da kose koltuk alırım diye düşünüyorum. Misafir olunca salonda yatırıp ertesi sabah salonu toplama tantanasını sevmiyorum. En azından annelerimiz kaldığında kendilerine ait odaları olmuş olur.
Bunu düşünmem gerekmese bende azra gibi yatak odama dolap koymayıp oda yapmayı seçerdim ama pek imkan dahilinde değil şu an.
Of çok özendim hayallere daldım :KK43:

Benim şehir dışından gelip kalanım olacak ank da da yaşasam izmitte de yaşasam. Oturma odası değil ama bir kitaplık ve rahat bi kanepe ya da kose koltuk alırım diye düşünüyorum. Misafir olunca salonda yatırıp ertesi sabah salonu toplama tantanasını sevmiyorum. En azından annelerimiz kaldığında kendilerine ait odaları olmuş olur.
Bunu düşünmem gerekmese bende azra gibi yatak odama dolap koymayıp oda yapmayı seçerdim ama pek imkan dahilinde değil şu an.
Of çok özendim hayallere daldım :KK43:

Benim de eşimin ailesi başka şehirde yaşıyor diye senin gibi düşündüm kuzu, bir çekyat koydum boş odaya 2 tane de puf koltuklardan. Kitaplığım da orada.
Normalde çekası kurup çamaşırları orda kurutuyorum, ütülenecekler falan da orda duruyor. Ama misafirim gelecek olursa onları hemen ordan kaldırırım ona odaya dönüştürürm diyorum. 2+1 olunca ev ancak böyle sığılıyor işte :KK51:

Melinda renklerin cinsiyeti yoktur zaten yesilinde en uygun tonunu seçersin eminim.
aynen ben de kızlara mavi erkeklere pembe dayatılmasına karşıyım :KK28:
duygulandım şimdi ya
bu aralar çok fena duygusalım zaten, her bi halta ağlıyorum
sizleri seviyorum iyi ki varsınız :KK68:

Benim oturduğum oda genelde dagniktir:)
Oyuncaklar , boya kalemleri , oğlumun yiyip içerikleri falan ama biri gelince oğlumun dagnikligindan asla utanmadım burası benim olduğu kadar onunda evi oda oyuncak oynayacak rahat edecek şimdiye kadar arkamdan konusuldugunuda duymadım aksine ben çocuk dagnikligini seviyorum gördüğümde mutlu oluyorum hatta birazaksam yatarken topluyoruz birlikte ama bana evde yasaniliyor hissi veriyo , müze gibi duran evler bana soğuk ruhsuz geliyor o yüzden sıkıntı yapma pis olmadığı sürece hele çocuk dağınıklığı çok sevimli bişey:)

duygulandım şimdi ya
Bende karşıyım oğluma pembe tişört pijama takımı almisligim bile var hemde ayıcıklı falan bildiğin kız pijama takimiydi ... çok saçma bişey pembe giyen erkekleri de ayrıca tebrik ediyorum...

duygulandım şimdi ya
bende hepinizi çok seviyorumm iyi ki geçen yıl yılbaşı çekilişine katılmışım ve sizlerle tanışmışım :KK19:

Benim oturduğum oda genelde dagniktir:)
Oyuncaklar , boya kalemleri , oğlumun yiyip içerikleri falan ama biri gelince oğlumun dagnikligindan asla utanmadım burası benim olduğu kadar onunda evi oda oyuncak oynayacak rahat edecek şimdiye kadar arkamdan konusuldugunuda duymadım aksine ben çocuk dagnikligini seviyorum gördüğümde mutlu oluyorum hatta birazaksam yatarken topluyoruz birlikte ama bana evde yasaniliyor hissi veriyo , müze gibi duran evler bana soğuk ruhsuz geliyor o yüzden sıkıntı yapma pis olmadığı sürece hele çocuk dağınıklığı çok sevimli bişey:)

Pis zaten tutmam normalde ama şu sıralar halılardan sebep maksimum akşamtan sabaha temiz kalıyor ev, sonra yine tozlar uçuşuyor saldım ben de o yüzden biraz :KK23:
Ama dağınıklık illa ki olur, şimdilik ya ortada terlik bırakılmıştır ya da orta sehpa yamuktur ufak tefek şeylerdir, ama çocuk olunca mutlaka onun oyuncakları olacak. Habersiz gelen bunları göze almalı valla kusura bakmasınlar. Misafir gelecek diye evi her daim hazır tutmak hiç bana göre değil, kasılırım ben o zaman kendi evimde :KK47:

Pis zaten tutmam normalde ama şu sıralar halılardan sebep maksimum akşamtan sabaha temiz kalıyor ev, sonra yine tozlar uçuşuyor saldım ben de o yüzden biraz :KK23:
Ama dağınıklık illa ki olur, şimdilik ya ortada terlik bırakılmıştır ya da orta sehpa yamuktur ufak tefek şeylerdir, ama çocuk olunca mutlaka onun oyuncakları olacak. Habersiz gelen bunları göze almalı valla kusura bakmasınlar. Misafir gelecek diye evi her daim hazır tutmak hiç bana göre değil, kasılırım ben o zaman kendi evimde :KK47:
Küçük bir not: o tozun adı hav:)
Ve hav halıları yıkamadan asla geçmez istediğin kadar süpür bir saat sonra kenarda topaklanmis görürsün:)

X