- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
Biz seninle degistirsek, sonra ben nisan ayina talip olan var mi diye sorsam acaba cok mu sansimi zorlamis olurumtamam canım cevabını bekliyorum ama kesin teklif gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz seninle degistirsek, sonra ben nisan ayina talip olan var mi diye sorsam acaba cok mu sansimi zorlamis olurumtamam canım cevabını bekliyorum ama kesin teklif gelir
Tamamdır
AMA ÜMİT VERDİN SEN ŞİMDİ BİZE :dBende degismek isterdim ozellikle Kasim olsun dusuncem yok ama hem ilk senem oldugu icin hem de hissettigim icin hem de Kasim artik benim icin ozel oldugu icin.KK46:)
Bu cekilisin ozel oldugunu dusunuyorum
Cok uzattim degismicem yani bu sene ayimi![]()
Olur tabi ben değişirim iki taraf kabul etsin kafiBiz seninle degistirsek, sonra ben nisan ayina talip olan var mi diye sorsam acaba cok mu sansimi zorlamis olurum![]()
SiziSeviyorumDemismiydim boyle bir sey yapabilir miyimm?
![]()
Sen ay sonu mu istiyorsun?AMA ÜMİT VERDİN SEN ŞİMDİ BİZE :d
Sen ay sonu mu istiyorsun?
cok mutlu olurum valla.Biz seninle degistirsek, sonra ben nisan ayina talip olan var mi diye sorsam acaba cok mu sansimi zorlamis olurum![]()
SiziSeviyorumDemismiydim boyle bir sey yapabilir miyimm?
![]()
cok mutlu olurum valla.
Al kasimi o zamanevet cesmi nazla değiştirdik. mayıs oldu![]()
Olabilir canım istersen değişelim
Isterim canimOlabilir canım istersen değişelim
SiziSeviyorumDemismiydim canım eline sağlık biraz geç yazıyorum ayıptır söylemesi geziyordum da
![]()
Teşekkürler canımListe son durum güncellendi![]()