- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
Bu arada haziran doğum günüm olan ay çok mutlu oldum bende ballıyım sanırım
Ayı sıkıntılı olan var mı değişelim diyen?
Ayı sıkıntılı olan var mı değişelim diyen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart işini görürse değişebilirim canımbenimkide erken oldu değiştirmek isteyen varsa gönüllüyüm
Ben ayımdan memnunum başta ama aşırı başta da değil güzel oldu böyle.
1 ay arayla
Kaptin kofte
Ust uste olmasin yaaa birazcik sonra olsaydi iyiydikız ne ballısın sen yaaa İlk ay sana çıkmış 12645854321 tane kitabın olcak üst üste
Demin dedim ya ozak süpriz oldu diye
ismin çıkınca çok güldüm ballı hatun diye
benimki nisan istersen değiştirebilirimAaa ocak ayi cok ilginc oldu dedigin zaman aklima gelmisti ufaktan da soylememistim. Benimle degistirmek isteyen var mi? Art arda olmasin boyle
Mart işini görürse değişebilirim canım
İşin şakası bi yana iş görülecekse benden önceki ya da sonraki fark etmez, değiştirebilirim. Benim için özellikle şu ay olsun diye bi tercih yok. Mayısı özellikle isteyen kapımı çalsın
Ayına talip çıkar belki?
Ust uste olmasin yaaa birazcik sonra olsaydi iyiydi
Aklima.gelen basima geldi. Aslinda cok sanssizimdir
bana uyabilir aslında , daha gerisi bulamayacağım sanırım erken olur mu senin için ?
tayinim çıkar diye kitapları şimdi evimde yığmak istemiyorum çünkü
Nisan sonrasindan teklif gelmezse olur canim, kusura bakmazsan tabii. Cok erken olmasin istiyorum dabenimki nisan istersen değiştirebilirim
tamam canım cevabını bekliyorum ama kesin teklif gelirNisan sonrasindan teklif gelmezse olur canim, kusura bakmazsan tabii. Cok erken olmasin istiyorum da
epey geçmiş:)Benim için hiç sorun yok kuzu, hatta işime gelir. Geçen sene ocak ayından beri toplu kitap alışverişi yapmadım. 1 seneyi geçmiş olur onun üzerinden, yine toplu kitaplarım gelir
epey geçmiş:)
tamam teşekkür ederim ozaman