- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
-
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
Kasim da seninle gun kardesi olalimÇok tatlısın hepiniiiiizzzz
İlla aralık başı ya da kasım olsun diye de bir takıntım yok. Çift alınmayan herhangi bir ay da olur.
Olabilir.İşyerinin bağlantısından kaynaklı olabilir. Bilgi işlem birimi saolsun, mütemadiyen saçmalıyor..
Kasim da seninle gun kardesi olalim
Benim icin fark etmez. Ama kasim sonu daha mantikli gibi :) daha cok vakit olur aralik cekilisi icin.Oluuur.Herkes fikrini söylesin de:)
Kasım sonuna ekliyorum o zaman. Değişmesi istenirse yine orta yol bulunur.
o senin tatlışlığın canım, ne görürsek öyle karşılık veriyoruzNe kadar tatlısınız hepiniz yaaa
o senin tatlışlığın canım, ne görürsek öyle karşılık veriyoruz
Benim için de uygundurKızlar iyi ki beni beklemediniz çekiliş için.3 gündür tuvalete gidemeyecek kadar çalışıyorum.Mesai bitince de bilgisayarı eve taşıyorum.Evde devam ediyorum
Küçük bir şey rica etsem olur mu
Ayın 20si ile 30 u arası gönderim yapıyoruz ya normalde, aralıkta da yılbaşı çekilişimiz oluyor. Ben iki heyecanı da ayrı ayrı yaşamak isterim.Acaba aralık ayı için gönderim tarihini erkene alabilir miyiz veya kasımı da çift yapabilir miyiz ?
Seneye tüyapa gitmem diye düşünüyorum o yüzden ay olarak sıkıntım yok da sadece iki çekiliş birbirine karışsın istemedim
ooo herkes ayını öğrendi boş kaldı buralar
Yılbaşı heyecanından sonra dolup taşarız artık.ooo herkes ayını öğrendi boş kaldı buralar
hediyesini alan rahatlayan sherlocklar nasıl da damlamış burayaGünaydın topikçiğim. Seninle ilgilenmiyorlar mı? Merak etme kışın sonu bahardır. Tek tek gelecekler
Günaydın topikçiğim. Seninle ilgilenmiyorlar mı? Merak etme kışın sonu bahardır. Tek tek gelecekler