- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
bence güne katılan herkesler aktif olsun, geçen sene bazen durgun dönemler oldu öyle olmasın
yoksa sadece günü gelince kitap alıp yollamaktan ibaret olmasın bence
Evet geçen sene bazı aylar imrenerek izliyordum. Bu sene her ayımız capcanlı olsun. Hepimiz aktif olalım.bence güne katılan herkesler aktif olsun, geçen sene bazen durgun dönemler oldu öyle olmasın
yoksa sadece günü gelince kitap alıp yollamaktan ibaret olmasın bence
Evet geçen sene bazı aylar imrenerek izliyordum. Bu sene her ayımız capcanlı olsun. Hepimiz aktif olalım.
Sen hem bana kıyamazsın. Hem bizsiz konuşmadan duramazsın. Hiç masal anlatmaSen geldin ya bu sene susacam ben aktif olmayacam
Sen hem bana kıyamazsın. Hem bizsiz konuşmadan duramazsın. Hiç masal anlatma
Kızıl hatuna kızıl avatar yakışır ama kızın gözleri sönük kalmış pehyeni avatarıma merhaba deyin
çok güzel çok beğendimyeni avatarıma merhaba deyin
bayıldım yeni avatarına canımyeni avatarıma merhaba deyin
Kızıl hatuna kızıl avatar yakışır ama kızın gözleri sönük kalmış peh
çok güzel çok beğendim
merhaba ben asmunikal. Sen bana kısaca hint kraliçesi diyebilirsin
Merhaba
bayıldım yeni avatarına canım
Avatarını çok beğendim, kızıllığını yansıtmışsın.
güzel olmuşyeni avatarıma merhaba deyin
hiç sormayın çok hayırsızım ne deseniz haklısınız pc karşısına günduz gecemiyorum. akşamları da buralarda kimse olmuyor. ins bı düzene koyacam en kısa zamanda .bazende yazışmalar çok birikiyor okuyamıyorum.telefondan yana sorunum yokta pc çok sorun benim ufaklık bi rahat bırakmıyor.
yerim ben o ufaklığıhiç sormayın çok hayırsızım ne deseniz haklısınız pc karşısına günduz gecemiyorum. akşamları da buralarda kimse olmuyor. ins bı düzene koyacam en kısa zamanda .bazende yazışmalar çok birikiyor okuyamıyorum.telefondan yana sorunum yokta pc çok sorun benim ufaklık bi rahat bırakmıyor.