- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi SiziSeviyorumDemismiydim
-
Ay ben çok heyecan yaptım.
azra için sececektim kitapların hepsini çevremde arkadaşların çocuklarının kitaplıklarına göz gezdirdim ama 12 yas çocukların okudugu kitapları ben bu yaşımda okuyamam. o kadar iğrenç müstehcen. nasıl gençlik kitabı yazıyorlar anneler nasıl izin veriyor bunların okunmasına inanamadım.zaten benim kız kızda aşklı meşkli kitap okumaz. bikaç seriyi de vikitapta bulamadık. artık kismet diyelim.benim liste tamamdır yani
Evet buraya ekle burayı baz alırız daha cok. Ama çok ekle.cok vardı aslında ama buraya ilk aklıma gelenler
ejder kral bekir sert
gümüş kuyu jasper cooper
cam hapishane jasper cooper
aklıma gelirse ekleyim mi başka
sağ ol canım benim, rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsinloliss , canim kitap okumaya var misiniz basligindan yazacaktim ama okumayi bitiremedim orayi
Bebegin dogdu, hayirli uzun omru olsunsana da gecmis olsun :) Allah butun kotuluklerden korusun minigi ve ablasini
Mis kokulu bıdıklarını öpüyorum burdan (izninle)
Bize biraz daha yardım et. Ben bir an unutmuştum Azraya alacagımızı senin için seçmiştim.cok vardı aslında ama buraya ilk aklıma gelenler
ejder kral bekir sert
gümüş kuyu jasper cooper
cam hapishane jasper cooper
aklıma gelirse ekleyim mi başka
Azra senin Minnos kızın sayesinde hiç tarzım olmayan kitaplarda baya fikir edindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?