Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Çok fazla canımızı sıkmayalım:KK45:

saygilar.gif

Görüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldum :KK70:
Neredesiniz tantanis tantanis hanımcığım :sopa: epeydir göremiyorduk, gözümüz yollarda kaldı, gelse de yazsa, yazsa da banlasak ups pardon tecrübelerinden yararlansak diyorduk:KK70:

Nasıl da hemen anladın abla parayı buldum sizi tanımıyorum artık. :KK70: Sıradaki hedefim kkyı satın alıp hepinizi banlamak ups pardon tecrübelerinizden yararlanmak. At koşturcam burda. :KK70:

(tabii ki yalan, gariban öğrenci hayatı yaşıyorum, dersten derse koşmaktan buralara fırsat bulamıyorum. :KK43:)

Nasıl da hemen anladın abla parayı buldum sizi tanımıyorum artık. :KK70: Sıradaki hedefim kkyı satın alıp hepinizi banlamak ups pardon tecrübelerinizden yararlanmak. At koşturcam burda. :KK70:

(tabii ki yalan, gariban öğrenci hayatı yaşıyorum, dersten derse koşmaktan buralara fırsat bulamıyorum. :KK43:)
Ahaha otobüste uyurken üstünü ört açık kalmasın :KK70:
Otobüste misin sana bir şey göndereceğim :KK70:

Ayıp değil mi arkamdan konuşmuşsunuz? Hadi bu şat kadınını anladım da sana ne oldu namişim kıyamazdın sen tantine. :KK43:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla sana bir şey söyleyemiyorum zaten. Üzdün bu hanım kızı. Koca da yok zaten. :KK43:
Yüzüne de söylüyorum kızım arkadanı mı kalmış? :KK70:
Anla artık hepsi seviyor beni, ben de onları tabii ki :KK200:

Hanım Abla'yı bari bu işlere alet etme ya.

X