• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Sayın yöneticiler
Bence en kibirli ve en sempatik üye kategorileri de olmalı
Değerlendirirseniz sevinirim :d

Adaylarım elimde patlayacak :KK53:
En kendini beğenmiş üye kategorisi var..:KK45:Sempatik içinde bir sürü benzer kategori var:)

Çok fazla canımızı sıkmayalım:KK45:

saygilar.gif

Görüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldum :KK70:
Neredesiniz tantanis tantanis hanımcığım :sopa: epeydir göremiyorduk, gözümüz yollarda kaldı, gelse de yazsa, yazsa da banlasak ups pardon tecrübelerinden yararlansak diyorduk:KK70:

Nasıl da hemen anladın abla parayı buldum sizi tanımıyorum artık. :D Sıradaki hedefim kkyı satın alıp hepinizi banlamak ups pardon tecrübelerinizden yararlanmak. At koşturcam burda. :D

(tabii ki yalan, gariban öğrenci hayatı yaşıyorum, dersten derse koşmaktan buralara fırsat bulamıyorum. :()

Nasıl da hemen anladın abla parayı buldum sizi tanımıyorum artık. :KK70: Sıradaki hedefim kkyı satın alıp hepinizi banlamak ups pardon tecrübelerinizden yararlanmak. At koşturcam burda. :KK70:

(tabii ki yalan, gariban öğrenci hayatı yaşıyorum, dersten derse koşmaktan buralara fırsat bulamıyorum. :KK43:)
Ahaha otobüste uyurken üstünü ört açık kalmasın :D
Otobüste misin sana bir şey göndereceğim :D

Ayıp değil mi arkamdan konuşmuşsunuz? Hadi bu şat kadınını anladım da sana ne oldu namişim kıyamazdın sen tantine. :KK43:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. abla sana bir şey söyleyemiyorum zaten. Üzdün bu hanım kızı. Koca da yok zaten. :KK43:
Yüzüne de söylüyorum kızım arkadanı mı kalmış? :D
Anla artık hepsi seviyor beni, ben de onları tabii ki :KK200:

Hanım Abla'yı bari bu işlere alet etme ya.

Back