Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

bir de en ballanan üye olsun :KK70::KK70::KK70: bal gibi üye
O dalda gonlumuzun prensesi ipeqbojuqu ipeqbojuqu onun kadar banlananina daha sahit olmadim bi hafta olmazsa obur hafta mutkaka mapus daminda ama mapus daminin soguk duvarlari aklini basina getirmis uslanmis artik yaramazlik yapmayacakmis Mune Mune ablasi

:KK70: :KK70: Nevreste Nevreste cidden en çok banlananı eklemişsiniz :KK70: :KK70:

Bari yarışma bitince yönetim gerçek üyeyi de söylesin, öyle tahminde kalmasın.

Bu arada madem taleple konu eklendi ben de Bibibella Bibibella 'nın en libidolu üye olma konusundaki haklı davasını destekliyorum :KK70: :KK70:
En çok banlananı mı açıklayalım:KK14: yarışma sonuçlansın, en çok banlananı yazarım, ki zaten yabancı bir isim çıkmayacağına yüzde 1500 bahse girerim :KK70:

O dalda gonlumuzun prensesi ipeqbojuqu ipeqbojuqu onun kadar banlananina daha sahit olmadim bi hafta olmazsa obur hafta mutkaka mapus daminda ama mapus daminin soguk duvarlari aklini basina getirmis uslanmis artik yaramazlik yapmayacakmis Mune Mune ablasi
banlanan üye de olsun demişti arkadaşlar ben de ballanan ballara bulanan bir üyemiz de vardır elbet diye yazayım dedim:)

Tamam veriler belli zaten:-) bakalım kim çıkacak :KK70:
Yalnız aday olmaya heveslilerin profillerine baktım da skorlar birbirine yakın:KK70:kızlarımız çok azimli:KK53:
Ay ben de kimi yazayım bilemedim.
Cherry, bibi ve hola arasındayım :KK43:

Joker hakkımı kullanmak istiyorum Mune :KK70:

Ya bir de "her konuya vakıf" iyi mi kötü mü bilemedim :KK70: "Çokbilmiş" gibiyse başkasını yazacağım, "bilgili, her şeyden anlayan"sa başkası :KK70:
Bu konuda aydınlatılmak istiyorum :KK70:

Ya bir de "her konuya vakıf" iyi mi kötü mü bilemedim :KK70: "Çokbilmiş" gibiyse başkasını yazacağım, "bilgili, her şeyden anlayan"sa başkası :KK70:
Bu konuda aydınlatılmak istiyorum :KK70:
Çok bilmişlik olarak değilde herşeyden anlayan, bilgi sahibi olarak belirlenmiş bir kategori.

Bu kategoriyi her topikte yorum yazan olarak algılayanlarda var ama öyle değil.

Çok bilmişlik olarak değilde herşeyden anlayan, bilgi sahibi olarak belirlenmiş bir kategori.

Bu kategoriyi her topikte yorum yazan olarak algılayanlarda var ama öyle değil.
Ben de çok bilmiş olarak algıladım mesela, "her konuya vakıf" deyince alaylı söylüyor gibi geldi. Neyse onu boş gönderdim artık, olumlu olumsuz risk alamadım :KK70:

X