• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Zaman ne çabuk geçiyor.Ne ara geldi 2015 in EN leri:KK69:
Daha şimdiden eğlenceli,iddialı,çekişmeli geçeceği belli.
Geçen yıl çok keyifliydi adayların atışmaları anımsadığımda hala gülümsememe sebep oluyor ( @Mune ve _MedceziR_ _MedceziR_ ):KK48:
Acaba bu yılda karşı karşıya kalırlar mı ve 2.raundu med alır mı:KK48:

Mudur beni ve okşanı kıskanıyo bu sene egucum:KK12:

Duyduguma gore mede oy verirseniz hepinizi cımbızlarım diye tehditlere baslamıs bile:63:

Bana o kategoride senden başka kimse oy vermez :63:
Ne hain planı yaptım ki ben iftiracı:KK53:

" seni en kotu kategorilere ekliycem" dimedin mi gi :KK53:
alenen tehdit edildim , emniyete gitsem hakkinda direk tutuklama karari cikar :-)
dua et ki yumusacik merhamet dolu bi kalbim var ,oyle bisi yapamam :KK30: :D

Allah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun:110:@pinkstrap

bilmem ,belki de pambik gibi bi kalbi var ama benim kalp gozum acik degil ,bilemedim ki :KK53:
pinkstrap pinkstrap neden bana çakinin gelini gibi davraniyrsn ? neden konu cikislarinla ayagimin altina muz kabugu atiyorsn ? ben bunlari hakkedecek naptim (kucuk emrah smileysi) :KK53: :D

bilmem ,belki de pambik gibi bi kalbi var ama benim kalp gozum acik degil ,bilemedim ki :KK53:
pinkstrap pinkstrap neden bana çakinin gelini gibi davraniyrsn ? neden konu cikislarinla ayagimin altina muz kabugu atiyorsn ? ben bunlari hakkedecek naptim (kucuk emrah smileysi) :KK53: :KK70:
Bi düşün bakalım neden yapıyor olabilirim?:KK47:

Back