- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Insallah canimSağol Harbi'cimRabbim seninde gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimSağol Harbi'cimRabbim seninde gönlüne göre versin
Şiitt kız harbican sen bu günlerin tadını çıkarrrr bol bol uyu sana tavsiyemAyy nevos ozendim valla,maşallah kız sana
Canım benimAllah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun@pinkstrap
Nazım başımı kaldiramiyorum zaten günün 3/2 si uyuyarak geciyoŞiitt kız harbican sen bu günlerin tadını çıkarrrr bol bol uyu sana tavsiyem
Biz Pinko ile ortağız unuttun muListeleri ikimiz görüyoruz
Canım konunun ilk mesajında yazıyor birlikte bu konuyla ilgilendiğimizbu gercekleri bana neden daha once soylemedin güzel kiz
Zaman ne çabuk geçiyor.Ne ara geldi 2015 in EN leri
Daha şimdiden eğlenceli,iddialı,çekişmeli geçeceği belli.
Geçen yıl çok keyifliydi adayların atışmaları anımsadığımda hala gülümsememe sebep oluyor ( @Mune ve _MedceziR_ )
Acaba bu yılda karşı karşıya kalırlar mı ve 2.raundu med alır mı
Canım konunun ilk mesajında yazıyor birlikte bu konuyla ilgilendiğimiz
Mudur beni ve okşanı kıskanıyo bu sene egucum
Duyduguma gore mede oy verirseniz hepinizi cımbızlarım diye tehditlere baslamıs bile
Bana o kategoride senden başka kimse oy vermez
Ne hain planı yaptım ki ben iftiracı
Pinkom zaten tek kişi yazarsa listeye eklenmeyebilir çoğunlukla söylenen isimlerle liste yapacağız
Nurdan başka beni asabi bulan olmaz listeye de girmem
Hanım abla varken beni kim yazıp oy versinasabiyetinden cekinenler yazmaz ki ,
neyse ki cok cesur bi yuregim var hakikatleri soyleyebiliyorum
yakin cevrem bana cesur yurek der zaten
Allah razı olsun" seni en kotu kategorilere ekliycem" dimedin mi gi
alenen tehdit edildim , emniyete gitsem hakkinda direk tutuklama karari cikar
dua et ki yumusacik merhamet dolu bi kalbim var ,oyle bisi yapamam
Allah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun@pinkstrap
Bi düşün bakalım neden yapıyor olabilirim?bilmem ,belki de pambik gibi bi kalbi var ama benim kalp gozum acik degil ,bilemedim ki
pinkstrap neden bana çakinin gelini gibi davraniyrsn ? neden konu cikislarinla ayagimin altina muz kabugu atiyorsn ? ben bunlari hakkedecek naptim (kucuk emrah smileysi)
Hanım abla varken beni kim yazıp oy versin
Şeker gibi kızım ben ne asabisi