• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Evet canım hanımefendi pek nazlı geldi 2015 EN lerinin en nazlı bebeği kategorisi olaydı iyiydi:KK48:
Haklısın kk'da senin kızın gibi bir sürü nazlı bebeğimiz var:nazar:Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:KK60:

Servis şöferiyim ben.Ordan oraya çocukları taşıyorum.Şöfer de bene.
hqdefault.jpg

Ibodan yallah şoför sana gelsin datlum:D

İyiyim nevoş .Kurstan okula okuldan kurslara .Bana da versinler ek diploma çifter cifter.
Sen canım iyisin mi.:KK15:
Ben de öyleyim canım kurs,okul:confused:Uyku haram olmuş:KK45:
İyiyim canım çok şükür bayağı koştururyorum:KK19:

tesekkur ederim bende iiyim sukur :KK19:
pinkin hain planlari ile cebellesiyorum bende :KK53:
Allah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun:110:@pinkstrap

Allah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun:110:@pinkstrap
Canım merhaba nasılsın,hiç görünmüyorsun:KK60:

Nevoş çocuklar okula sen gezmeye.:KK53:Alıştın sen bu tatlı hayata.:-)
Adra'cım uzun zamandır ilk defa yalnız bir yere gittim:-)O kadar güzel oluyor:KK45:Önce benim çocuk küçüktü ben zorlanıyordum arkadaşlarım rahatlardı:KK53:Şimdi 4 arkadaşında küçük çocuğu var onlar rahatsız ben rahat:KK45:Bugün oh keyfin yerinde deyip durdular:KK70:

Adra'cım uzun zamandır ilk defa yalnız bir yere gittim:-)O kadar güzel oluyor:KK45:Önce benim çocuk küçüktü ben zorlanıyordum arkadaşlarım rahatlardı:KK53:Şimdi 4 arkadaşında küçük çocuğu var onlar rahatsız ben rahat:KK45:Bugün oh keyfin yerinde deyip durdular:KK70:
Ohh şimdi onlar çatlasın Nevoş.:KK70:Nazar değdirmesinler.:nazar:Hakettin sen.:KK36:

Ayy nevos ozendim valla,maşallah kız sana:nazar::KK60:

Back