- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
İyiyim nevoş .Kurstan okula okuldan kurslara .Bana da versinler ek diploma çifter cifter.Aynı benim gibi
Nasılsın lacivert'im
Sen canım iyisin mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim nevoş .Kurstan okula okuldan kurslara .Bana da versinler ek diploma çifter cifter.Aynı benim gibi
Nasılsın lacivert'im
Haklısın kk'da senin kızın gibi bir sürü nazlı bebeğimiz varRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım hanımefendi pek nazlı geldi 2015 EN lerinin en nazlı bebeği kategorisi olaydı iyiydi
Servis şöferiyim ben.Ordan oraya çocukları taşıyorum.Şöfer de bene.
Ben de öyleyim canım kurs,okulUyku haram olmuşİyiyim nevoş .Kurstan okula okuldan kurslara .Bana da versinler ek diploma çifter cifter.
Sen canım iyisin mi.
Hadi ya. Bu iş bana pahalıya patlayacak en iyisi kaderime razı olayım.O kadar ile kurtaramazsın
Allah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun@pinkstraptesekkur ederim bende iiyim sukur
pinkin hain planlari ile cebellesiyorum bende
Nevos sen nerdeydin bütün günBen de öyleyim canım kurs,okulUyku haram olmuş
İyiyim canım çok şükür bayağı koştururyorum
Haklısın kk'da senin kızın gibi bir sürü nazlı bebeğimiz varRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sabırla bekleyeceksin artıkHadi ya. Bu iş bana pahalıya patlayacak en iyisi kaderime razı olayım.
Peki.Sabırla bekleyeceksin artık
Canım arkadaşlarla birlikte bir arkadaşa gittikGezmedeydim yaniNevos sen nerdeydin bütün gün
Canım merhaba nasılsın,hiç görünmüyorsunAllah iyilik versin canım. Pinkim hain değildir ya,sana öyle gelmiştir canım yahu ama çok ketum olduğu kesin,bak herkes sormuş ben varmıyım diye,ser verip sır vermiyor hatun@pinkstrap
Heee yedin mi pastalari borekleriCanım arkadaşlarla birlikte bir arkadaşa gittikGezmedeydim yani
Öğlene kadar kurs okul arası şöforlük yaptım birde
Nevoş çocuklar okula sen gezmeye.Alıştın sen bu tatlı hayata.Canım arkadaşlarla birlikte bir arkadaşa gittikGezmedeydim yani
Öğlene kadar kurs okul arası şöforlük yaptım birde
Yedim tabi yemez olur muyumHeee yedin mi pastalari borekleri
Adra'cım uzun zamandır ilk defa yalnız bir yere gittimO kadar güzel oluyorÖnce benim çocuk küçüktü ben zorlanıyordum arkadaşlarım rahatlardıŞimdi 4 arkadaşında küçük çocuğu var onlar rahatsız ben rahatBugün oh keyfin yerinde deyip durdularNevoş çocuklar okula sen gezmeye.Alıştın sen bu tatlı hayata.
Ohh şimdi onlar çatlasın Nevoş.Nazar değdirmesinler.Hakettin sen.Adra'cım uzun zamandır ilk defa yalnız bir yere gittimO kadar güzel oluyorÖnce benim çocuk küçüktü ben zorlanıyordum arkadaşlarım rahatlardıŞimdi 4 arkadaşında küçük çocuğu var onlar rahatsız ben rahatBugün oh keyfin yerinde deyip durdular
Ayy nevos ozendim valla,maşallah kız sanaAdra'cım uzun zamandır ilk defa yalnız bir yere gittimO kadar güzel oluyorÖnce benim çocuk küçüktü ben zorlanıyordum arkadaşlarım rahatlardıŞimdi 4 arkadaşında küçük çocuğu var onlar rahatsız ben rahatBugün oh keyfin yerinde deyip durdular
Onlarda öyle söylüyorlar sen hakettinCanları sağ olsun ben koşturmaya razıyımOhh şimdi onlar çatlasın Nevoş.Nazar değdirmesinler.Hakettin sen.
Sağol Harbi'cimRabbim seninde gönlüne göre versinAyy nevos ozendim valla,maşallah kız sana