- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Olurmu hiç öyle şey yazıp sana yollayacam formuNevoş Munzevi Zencefil katılamasın ankete bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olurmu hiç öyle şey yazıp sana yollayacam formuNevoş Munzevi Zencefil katılamasın ankete bence
Olmaz katılsınNevoş Munzevi Zencefil katılamasın ankete bence
Geçen yıl gündeme oturmuş,neredeyse tüm kategorileri almıştıBu yıl adı bile yokKategoriler boş kaldıBakalım kimler seçilecek
Benim düşmana ihtiyacım yok ha dostlarım yetiyorOlurmu hiç öyle şey yazıp sana yollayacam formu
Ya Nevoş ortak değil miyiz? Beni desteklemen lazımOlmaz katılsın
Ben de merakla bekliyorumBu yıl çok fazla yeni üye varEskiler azaldıevet yukarda yazdım ya en iyi yorumda bile adaydı hahhahah millet isyanlarda
benim için ilk olunca güzeldi bakalım bu yıl ne olucak
Canım nevrestemOlmaz katılsın
Her kk üyesi bu yarışmaya katılabilirBenim düşmana ihtiyacım yok ha dostlarım yetiyor
yavrum ne Uğraşcan saatlerce liste yapmakla. Betül'le ilgilen sen
Ya Nevoş ortak değil miyiz? Beni desteklemen lazım
MatmazelimMunzevi Zencefil aklımdasın
Dombik hariç her üye olsun o işteHer kk üyesi bu yarışmaya katılabilir
Ama Dombik olmaz başkasını seçelimDombik hariç her üye olsun o işte
Hiç birşey yapmıyoruzNapiyonuz bakimm
Betülle yaparım ben o listeyi kızımda tanısın seniBenim düşmana ihtiyacım yok ha dostlarım yetiyor
yavrum ne Uğraşcan saatlerce liste yapmakla. Betül'le ilgilen sen
Ya Nevoş ortak değil miyiz? Beni desteklemen lazım
Dombik hariç her üye olsun o işte
aklimdasin o zaman
Lisam seninde listeni bekliyorum
Beni en bi ennn secmek için çalışmalar yapin boş boş oturcaginizaHiç birşey yapmıyoruz
Merhaba lisa hanimm ben sizi hiç bir yerde göremiyorum,en gizemli mod secicem siziFırsat bulunca yapacağım şekerim