Ekran görüntüsü bile olsa sana inanmamEmin moson atayim mi(
Ekran görüntüsü bile olsa sana inanmam
Onlardan gelen herşey kabulümAaaa kendin bilirsindost die koynuna sok dusmanlarini napayim
Ekonomi Birikimciler bölümüne git :) orda Hatunlar toplanmış birikim yapıyor.en birikimciyi bulamadim , joker kullanmak istiyorumharf satun aliyim
Ekonomi Birikimciler bölümüne git :) orda Hatunlar toplanmış birikim yapıyor.
Tanımıyorsan boş bırakabilirsin.
Kadesa'cım adaylarını özelden yollayacak mısınM matmazeldepresif en duygusal üye adayım sensin :)
Ben de çok seviyorum bu bölümüüŞimdi anlamadığım ben aday olmak için bişi yapmıcam millet ismimi verirse mi katılabileceğim yoksa kendimi teşir edeyim mi
Canım diğer üyeler seni aday gösterebiliyor.Ben de çok seviyorum bu bölümüüŞimdi anlamadığım ben aday olmak için bişi yapmıcam millet ismimi verirse mi katılabileceğim yoksa kendimi teşir edeyim mi
Nevreste bazı kısımlarda aday bulamıyorum ki.onu napicaz?Kadesa'cım adaylarını özelden yollayacak mısın
En fazla adı olan kişiler ile liste yapılacakdiger uyelerin secimi ile kategori olusuyor diye biliyorum canim
Hımm be bence şunlara kayıtlanırımdiger uyelerin secimi ile kategori olusuyor diye biliyorum canim
Yok canım yasak değil bu senin seçiminNevreste bazı kısımlarda aday bulamıyorum ki.onu napicaz?
bir de burada yazmak yasak mı? öyle ise aman uyar beni :)
Ben özelden de yollarım bir ara da işte aklıma geldikçe yazıyorum. sonuçta saklayacak bir durumum yok :))))Yok canım yasak değil bu senin seçimin
O zaman sen listeni netleştir daha sonra bize yolla
Tabi oy verdiğimiz zaman hepsi görünecekBen özelden de yollarım bir ara da işte aklıma geldikçe yazıyorum. sonuçta saklayacak bir durumum yok :))))
M matmazeldepresif en duygusal üye adayım sensin :)
peki ben
Kadesa'cım adaylarını özelden yollayacak mısın
Canım hayırlı olsun bebişinWaoww doğum iznindeyim Başlamış enler.eğlenceyi kaçıracam sanırım bu sene .fırsat bulupta giremiyorum