- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
Çalışmanın benden getirdikleri kadar götürdükleri varsa napiyim istifa mı ediyim pinki uyku meselaİyiyim canım bende çok şükür. Bugün işlerim fazla ondan erken kalktım
CANIM DAHA KARAR VERMEDİĞİM ÜYELER VAR YA DA FİKRİMİN OLMADIĞI.BU BURADA KALSIN TAM LİSTEMİ YAPIP YOLLARIM.Bunu kabul edelim mi?, Yoksa yeni liste gelir mi?
Ben uyku için istifa ederdim ama sen etmesen mi acabaÇalışmanın benden getirdikleri kadar götürdükleri varsa napiyim istifa mı ediyim pinki uyku mesela
Elektrik teknikeri canım, ben uykuyu çok seviyorum ya ama çeyiz alıyorum para lazımBen uyku için istifa ederdim ama sen etmesen mi acaba
Nişanlın ne iş yapıyordu?
O zaman çalışcan mebur. Çalışmak daha iyi aslında ya evde zaman geçmiyor, oturdukça daha tembelleşiyorsun :)Elektrik teknikeri canım, ben uykuyu çok seviyorum ya ama çeyiz alıyorum para lazım
İşe başladıktan sonra kilo aldım masabaşı bana hiç yaramıyor, ay pardon yarıyorO zaman çalışcan mebur. Çalışmak daha iyi aslında ya evde zaman geçmiyor, oturdukça daha tembelleşiyorsun :)
Aynen. En çalışkan nevreste.O zaman en eli maşalı adayımız Mune
Çok korktukvay vay vay vayyyyyyyyy bensiz kk enleri ha yakacam çıranızı
Çok korktuk
Attıramadı ablam hala bekliyoruzHemen şikayet edecem der siteden attıracam ayağına yatar
Attıramadı ablam hala bekliyoruz
En ısınamadığım kategorisine yazacağım zatenÇok bekler dahakendi şutlanacak haberi yok
En libidosu tavanda da benim üyem sensin
O kadar kategoriden onu mu sectin hayın mimar
Resmen sapık denilince aklıma minnak geliyorO kadar kategoriden onu mu sectin hayın mimarbende seni en sapık mimar secicem
Aynen yaa coşkun 1, minnak 2Resmen sapık denilince aklıma minnak geliyor
Birde sanki sapık değilmiş gibi, bana sapık dediler diye yakınıyordu, ne gülmüştüm ya
1'i zorlar bence, Coşkunu unutturur, Gelecek nesiller Coşkunu değil minnağı konuşacakAynen yaa coşkun 1, minnak 2
Ne münasebet
Gördüm gördüm
Yazmayacaktım ama artık kesin yazcam iyi kaşınmışsın ben yokken