Kemik.erimesi de baaslamisss gecenlerde ayagim agiriyor diyordu..romatizmalardaaa oyleee gencim guzelim.diyee geciniyor garibim nevosKendi 80 yaşında da saklıyor gerçekleri,dişleride takma zaten yatarken bardağın içine koyuyor hatta
Kemik.erimesi de baaslamisss gecenlerde ayagim agiriyor diyordu..romatizmalardaaa oyleee gencim guzelim.diyee geciniyor garibim nevos
bazen dislerini bardakta unutuyor unutkanlik.olmuss gorsen ne kadae cirkin oluyor..amaa tatli gorunuyor
Selam abla nasılsın
Selam sanada,iyiyim sağol sen nasılsın :))
Kosturmaca abla. Taşınma telasim var da yavaş yavaş ev topluyorum.
Kolay gelsin sana,taşınmak zordur önce büfeden başla derim kullanmadıklarını kaldırırsın..
Cok fazla esyam yok abla . Öbür ayın ortalarına falan tasincam. O eve boya tadilat falan yapılıyor . . Bende yastık yorgan yazlık kisliklarimi kutuladim posetledim . Bir mutfak kaldı. Onuda son hafta topluycam
Vakit varmış nasılsa,rahatçana toplanırsın artık,mutfak zaten en sona kalıyor lazım oluncada çıkarmak zorunda kalıyorsun..
Netim gidiyor arada yok olursam bilki net gene gitti..
Tamam ablacim sorun değil
Aynen oyle bende o yuzden en sona bırakmak istiyorum. Bi b attaniyem var onu yikatmaya vercem baskada büyük isim yok . O evin temizliği bitse rahatliycam . Orayı temizledim mi perdelerimi ortulerimi halilarimi hep yıkayıp silip götürüp temizce sermek istiyorum . Orada da bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Bakalım ins . Havalarda su anda güzel gidiyor . Ins tasinana kadar böyle gider .
Bir anda gitti nette arada oluyor böyle işte..
Yeni bir eve taşınmak güzelde iş toplanma kısmına gelince zor tabi,ama yerleşmek daha zevkli bana göre ..
Havada güxel gidiyor böyle devam etsin bir süre soğuklara maruz kalacağız nasılsa..
Aynen . Perdeyi kapatıyorum çok sıcak oluyor :)) oda kcuk olunca :) . Dger odalar soğuk ama
Buradada hava güzeldi 2 gündür hava kapalı arada yağmur yağıyor.
Yok konyanin masallahi var :)
Abovvv iç savaş ortamı yaratılmış burada abla uyarı yapıyorum rotanı güneye döndür nevoş düşürür seni
Kız tembel avrat taşınıyor musun sen börek işine dönerse zor taşınırsın benceTamam ablacim sorun değil
Aynen oyle bende o yuzden en sona bırakmak istiyorum. Bi b attaniyem var onu yikatmaya vercem baskada büyük isim yok . O evin temizliği bitse rahatliycam . Orayı temizledim mi perdelerimi ortulerimi halilarimi hep yıkayıp silip götürüp temizce sermek istiyorum . Orada da bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Bakalım ins . Havalarda su anda güzel gidiyor . Ins tasinana kadar böyle gider .