Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Kolay gelsin sana,taşınmak zordur önce büfeden başla derim kullanmadıklarını kaldırırsın..

Cok fazla esyam yok abla . Öbür ayın ortalarına falan tasincam. O eve boya tadilat falan yapılıyor . . Bende yastık yorgan yazlık kisliklarimi kutuladim posetledim . Bir mutfak kaldı. Onuda son hafta topluycam

Cok fazla esyam yok abla . Öbür ayın ortalarına falan tasincam. O eve boya tadilat falan yapılıyor . . Bende yastık yorgan yazlık kisliklarimi kutuladim posetledim . Bir mutfak kaldı. Onuda son hafta topluycam

Vakit varmış nasılsa,rahatçana toplanırsın artık,mutfak zaten en sona kalıyor lazım oluncada çıkarmak zorunda kalıyorsun..

Netim gidiyor arada yok olursam bilki net gene gitti..

Vakit varmış nasılsa,rahatçana toplanırsın artık,mutfak zaten en sona kalıyor lazım oluncada çıkarmak zorunda kalıyorsun..

Netim gidiyor arada yok olursam bilki net gene gitti..

Tamam ablacim sorun değil

Aynen oyle bende o yuzden en sona bırakmak istiyorum. Bi b attaniyem var onu yikatmaya vercem baskada büyük isim yok . O evin temizliği bitse rahatliycam . Orayı temizledim mi perdelerimi ortulerimi halilarimi hep yıkayıp silip götürüp temizce sermek istiyorum . Orada da bu tür işlerle uğraşmak istemiyorum. Bakalım ins . Havalarda su anda güzel gidiyor . Ins tasinana kadar böyle gider .

Bir anda gitti nette arada oluyor böyle işte..

Yeni bir eve taşınmak güzelde iş toplanma kısmına gelince zor tabi,ama yerleşmek daha zevkli bana göre ..
Havada güxel gidiyor böyle devam etsin bir süre soğuklara maruz kalacağız nasılsa..

Aynen . Perdeyi kapatıyorum çok sıcak oluyor :)) oda kcuk olunca :) . Dger odalar soğuk ama

Kız tembel avrat taşınıyor musun sen börek işine dönerse zor taşınırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…