Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Maşallah ona :nazar::nazar: ne tatlıdır şimdi bu haliyle,kızlar birde daha işveli oluyorlar.
Sağol arada yardıma gideceğim ama,yoksa yetişmiyor işler bitmiyor..
Teşekkür ederiz evet pek tatlı maaşallah en sevimli zamanları :-) ben yardımcı yaparken mutfağı kendim yapıyordum içime siniyordu hem bitiriyordu oda :KK54:

Nerde öyle dinlenme birde hızlıyımdır,öyle pek yerimde oturamam yani illa yapacam:))
Ne güzel yanlış anlamayın annem yaşındasınız saygım sonsuz,annemde 1.5 yaş arayla iki çocuk büyütmüş. Şimdi öyle yatıyor :-) kedileri var onlara bakıyor tatile falan gidiyorlar spora gidiyor öyle keyfinde :-) aklıma o geldi de ondan dedim:-)

Ne güzel yanlış anlamayın annem yaşındasınız saygım sonsuz,annemde 1.5 yaş arayla iki çocuk büyütmüş. Şimdi öyle yatıyor :-) kedileri var onlara bakıyor tatile falan gidiyorlar spora gidiyor öyle keyfinde :-) aklıma o geldi de ondan dedim:-)

Rica ederim genelde hızlıyımdır evdede lakabım spadie gonzales dir,hareketiliyimdir çünkü..
Ama yaşlandığımı düşünüyorum artık,bazen yaşıt olduklarıma bakıyorumda çökmüş haldeler :KK48::KK68:

Rica ederim genelde hızlıyımdır evdede lakabım spadie gonzales dir,hareketiliyimdir çünkü..
Ama yaşlandığımı düşünüyorum artık,bazen yaşıt olduklarıma bakıyorumda çökmüş haldeler :KK48::KK68:
Ne güzel hayat enerjisi olan insanlara hayranım:-) ben bu yaşta hastalık hastasıyım hiçbirşeye halim yok o_O gene aklıma geldi moralim bozuldu:110::confused:

X