- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Yatağına fare kapanı koyalım totosunu kapsın
seninle düşman olan yandı valla. ne fenasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatağına fare kapanı koyalım totosunu kapsın
Biraz öyleyimdir yakında k.k da fenalık dersleri vericemseninle düşman olan yandı valla. ne fenasın
Biraz öyleyimdir yakında k.k da fenalık dersleri vericem
Buyrun hoşgeldinizilk ogrencin benim
Nuryolu da ekibimde artik dikkat et kendineDenas14__ cığımm bak bu benim arkamdan neler planlıyor
Pinko iş benden çıktı sana düşmanlık farklı boyutlara geçiyorDenas14__ cığımm bak bu benim arkamdan neler planlıyor
Böyle bişeyde yapabilirimPinko iş benden çıktı sana düşmanlık farklı boyutlara geçiyor
Böyle bişeyde yapabilirim
Aklı bir karış havada zatenPinko'nun aklı başından gider
Siz böyle yapınca Pinko beni daha fazla sıkıştırıyor biraz kendi haline bırakalımAklı bir karış havada zaten
Alayınız dikilin karşımaNuryolu da ekibimde artik dikkat et kendine
Ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar nevoşPinko iş benden çıktı sana düşmanlık farklı boyutlara geçiyor
Bence sorunları başka ,ne yaptın bu kadar sana karşı geliyorlarBiraz konuşun anlaşınAteş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar nevoş
Tamam abla pinko hadi acıdık sana yine iyisin kurtardın paçayıSiz böyle yapınca Pinko beni daha fazla sıkıştırıyor biraz kendi haline bırakalım
Çekemiyorlar beniBence sorunları başka ,ne yaptın bu kadar sana karşı geliyorlarBiraz konuşun anlaşın
Pinko alınıyor mu alınmıyor mu bilmiyorumBazen kızabiliyorTamam abla pinko hadi acıdık sana yine iyisin kurtardın paçayı
Kız takılıyoruz alınmıyorsun de mi
OlabilirÇekemiyorlar beni
Yoo alınmıyorum, sadece nevoşa küserim benTamam abla pinko hadi acıdık sana yine iyisin kurtardın paçayı
Kız takılıyoruz alınmıyorsun de mi
Küskünlük iyi değil boşver onada küsmeYoo alınmıyorum, sadece nevoşa küserim ben