- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
YaparımYapamazsın
Sizde rahat rahat sevgi böcüğü takılırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaparımYapamazsın
Yarın doktora git sonra görmezden gelirsinYaparım
Sizde rahat rahat sevgi böcüğü takılırsınız.
Yok yaYarın doktora git sonra görmezden gelirsin
GideceksinYok ya
Gitmiycem
Arayıp randevumu erken saate aldırayımGitmezsen seninle kanka olalim diye dua ederim bak
beni biraz sevmiyorsan git
Akşam yemeğinde yürek yedin galiba?Yok ya
Gitmiycem
Arayıp randevumu erken saate aldırayım
Arayıp randevumu erken saate aldırayım
Beni bu hale getirende sensin hayın kadın nevoşsuz nefes alamıyorum çektigim aşk acısının günahı senin boynunaBi tanesi sensin Bi tanesi kkrizantem
Aa nedense bende seni sevdim nuryolu böyle dost sıcaklığı var o enerji hissediliyor yani pinke karşı ne kaaa hayin planın varsa hepsinde yanındayım pinkstrap kankalarım çoğalıyor tarafını iyi seçkkrizantem gel canim ,nedense seni cok sevdim birden ,bundan sonra "ölümüne kankayiz "
Aa nedense bende seni sevdim nuryolu böyle dost sıcaklığı var o enerji hissediliyor yani pinke karşı ne kaaa hayin planın varsa hepsinde yanındayım pinkstrap kankalarım çoğalıyor tarafını iyi seç
Geliyorumgek canim gelll
zuhahahjahhhaaaaaaaa
Geliyorum
Oo süper olur eeline sağlık ee neler yapiyoruz pinko hayininegel cay demledim , icip pinkoyu cekistirelim :) ona hain planlar yapip iftiralar atalim
benide cağırmıyorlar bunlar küstüm :)Bu sene benide seçin her sene yapıyorsunuz beni çağırmıyorsunuzen en en kendime bi en bulamadım
bilmem , yoluna muz kabuğu atsak yeterince kötü olur mu acabaOo süper olur eeline sağlık ee neler yapiyoruz pinko hayinine
Yatağına fare kapanı koyalım totosunu kapsınbilmem , yoluna muz kabuğu atsak yeterince kötü olur mu acaba