Yanlış anlaşılmak istemem ama 10 binle geçinemeyen insanların yaşam tarzı çok lükstür kimse kusura bakmasın. Belki duymak kimsenin hoşuna gitmiyor ama 2,5 la asgari ile geçinenler de var bu ülkede. Amaç tabi geçinmekse. Gezeyim tozayım evim arabam olsun dersen tabiki gelecek kaygısı yaşarsın. Bana göre evlenirken istediğim gibi yaşayamıcam, çocuk gibi bir karar için acaba yapmasam mı diyenler kesinlikle evlenmemeli çünkü evliliğin amacı daha başka. Belki adam baba olmak istiyor bunu konuştunuz mu yani. Bir yerde görmüştüm memurdunuz galiba çift memur maaşıda bir evi geöindiremeyecekse i diğerleri ne yapsın.
çok lüks değil yasamım
gunde 10 saat calısıyorum
evıme temızlıkcı alamıyorum
bir aracım var cok luks değil wv polo marka 2015 model
sadece bunun bakımına 800 tlk verdım bu ay
kaskosunu yaptırdım 1400 tl
mtv sını odedım sanırım 936 tl idi
trafık sigortasını odedım o da sanırım 480 tl idi
tüv e muayeneye gitti 220+55 egzos muayenesi.
şimdi kıs gelıyor kıs lastıhı alacagım 4 lastık için 1600 tl fiyat verdıler
bu lüks mi sizce yoksa zorunluluk mu
bunları yapmadan aracımı kullanamam.
hastalansam devlet hastanesıne gıdıyorum
dr bir ilaç yazıyor en az 100 tl verıp cıkıyoruza eczaneye
pazara gidiyorum ayda 4 kere zaten bir pazarda 100 tl harcamadan cıkamıyorsun sebze meyve sadece
e bunun marketı var
bir kalıp ezine peynırı 45 tl olmus kaç gün gider sizce?
cheddar ,ricotta peynırı falan almıyorum yani
bildiğin beyaz peynir
kuruyemiş desen oyle
bademin kilosu 90 tl , antep fıstıgının kılosu 80 tl
bunlar lüks mu
vucudumuz ıcın olan besin kaynaklarından mı yoksa.
fındık yemek lüks mü kilosu 85 tl . sadece leblebi mi yememiz gerekıyor lüks yasamıyorum demek için
marketten bulasık mak deterjanı tablet alıyorum finish q...m marka paketı 42 tl :)
lüks mü bu
bir ara bu hepimizin bildiği ucuz marketten aldım ama makınamı bozdu servis geldı parca değişti sonra kullanmamaya basladım
markete gir iki deterjan al , iki peynır ,salça ,ekmek yogurt ,süt birkac ıhtiyac 200 tl verır cıkarsın
evımızın balkonuna sıradan bir masa ve 4 sandalye aldık sandalyenın tanesı 120 tl
napacagım tabure mı koyacagım lüks yasamıyorum demek ıcın
sıradan bir apartmanda ysıyorum aidatı 90 tl
kısın dogalgaz 350-400 tl gelıyor
üşümeden ısınmaya calısmak lüks mü bilemedim cidden.