• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğimi görüyorum artık pes ettim, bıraktım.

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Hayatta istediğim hiçbir şey olmadı. Güzel bir iş, güzel bir eş. Nefret ediyorum sosyal medyada fotograf paylaşan insanlardan. Yanlızlıktan sıkıldım, çevremde anlaşabileceğim kimse yok. Yani yıllardır güzel birşey olmuyor hayatımda. Herkes enerjin kötü, etrafına negatif enerji yayıyorsun diyor. Ama bu kısır döngü. Yıllardır her akşam duvarları izleyen birinden ne beklersiniz. Dua etmeyi bırakalı çok oldu, sanırım artık pes ettim.

Canımmm
Duayı bırakma
Allah seni senden iyi bilendir.
Hepimiz çoğu zaman ümitsizliğe düşüyoruz.
İyi iş, iyi eş. Mutlu olmak için sebep değil 4 4lük hiç kimsenin yaşantısı yok inan buna. İstersen tanışabiliriz sohbet edebiliriz. Küsme hayata

Hayatta istediğim hiçbir şey olmadı. Güzel bir iş, güzel bir eş. Nefret ediyorum sosyal medyada fotograf paylaşan insanlardan. Yanlızlıktan sıkıldım, çevremde anlaşabileceğim kimse yok. Yani yıllardır güzel birşey olmuyor hayatımda. Herkes enerjin kötü, etrafına negatif enerji yayıyorsun diyor. Ama bu kısır döngü. Yıllardır her akşam duvarları izleyen birinden ne beklersiniz. Dua etmeyi bırakalı çok oldu, sanırım artık pes ettim.
Yıllardır duvarları izleyen biri, hayatında ne gibi bir değişiklik umabilir ki?

Şehir değiştirin, iş değiştirin.

Ben de oturduğu yerden of puf yapan insanlardan uzak duruyorum yalan yok, benim de enerjimi düşürüyorlar.

Bu arada yaklaşık 14-15 yıl yalnız yaşadım, kendisini seven biri yalnızlıktan sıkılmaz diye düşünüyorum. Kendinizle barışın, insanlarla da barışırsınız bence.

Sosyal medyada nereye baktığın önemli canım istersen bir de afrikaya bak. İstersen eş şiddetiyle hastaneye kaldırılanları oku. Sağlığın elin ayağın tutyor mu sen onu söyle. İyi işim yok diyorsan birazda üniversite okuyup işsiz gezenleri dinle. Hayat böyle canım şükretmeyi bilirsen mutlu olacak çok şey var.

Birden başlığı görünce Nostradamus bura galiba dedim🤪🤨😳

Sosyalleşecek şeyler yapın. Tatile gidin. Tek başına da tatile gidilebilir. Her evlenen mutlu mu sanıyorsunuz. Ya da kız arkadaşınız filan yok mu hiç. Onlarla takılın. Herşey insanoğlu için. Yalnızlık da güzeldir.

Silkelen ve kendine gel kimse kimseye acımıyor kimse kimse için ne fedakarlık yapıyor nede menfaat siz yaklaşmıyor o sosyal medyaya da çok takılma şuan birçok kişi aynı durumda hepsi gösteriş yalan onların millet sağlık sorunları kredi borçları Hayırsız eş hep bununla mücadele ediyor hep bi dengesizlik var hayatlar da parası olanın huzuru yok huzuru olan paraya muhtaç evli olan bekara gıpte ediyor bekarlar kurtuluş olarak evlilik istiyor evi olan yalı olmayan kulübeye muhtaç hayat pahalı insanlar yorgun tahammülsüz kim çıkarda burda ben dört dörtlüğüm diyebilirki hergüne şükür etmek lazım beterin beteri var ölümden başka herşeye çare de var mutluluk sana gelmez sen mutluluğa koşacaksın derler..güçlü ol şükret dua etmekten vazgeçme Rabbimin mucizeleri çoktur

Hayatınızı endekslediğiniz şey sadece bir ilişki. Ve o yok diye de her şeyi yok saymışsınız.
O yüzdendir belki de bu kadar mutsuzluğunuz ?
İş yok diyorsunuz ama ne kadar çabalıyorsunuz ? Gelişmek ya da gelişmemek insanın kendi elindedir.

hiç kendinizi geliştirmeye çabaladığınızı düşünmüyorum
endişeleriniz, onlardan bahsediş şekliniz vs sanki 25 26 yaş gibi...
hep aynı sorunlar, hep aynı soruş şekli
kişisel gelişim kitapları falan hiç okuyor musunuz?
bu şekilde birini bulsanız da sağlıklı ilerlemeyebilir çünkü
sonra neden kaybettim başlıkları açabilirsiniz.
bir kursa katılıyor musunuz? bir uğraşınız var mı

Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşmam. Gittiğim gezdiğim etkinliklerin de yüzde birini koyarım. Buna rağmen taş yemiş gibi hissediyorum 😃 Hasetleniyorsanız bakmayın efenim kimse zorlamıyor.
İnsanlar adına sevinip mutlu olabilecek kadar yüreğinizi açık tutarsanız belki sizin de istediğiniz şeyler karşınıza çıkar.

Bak bi kuzenim var.isi yok.uzun sure sevgilisi de olmadi ama calismayi da sevmez zaten de neyse.evde ama surekli birileriyledir ve gezer dolasir.simdi nisanlandi adamin fabrikalari falan var.o tatil senin bu ulke benim geziyor.nisanli paraiyla.bundan ayrilir baskasiyla gezer.hayatini yasiyor.ornek al demiyorum yanlis anlasilmasin.kimse kinamasin da.bu onun yolu.bir baskasi az kazanir ama ona gore yasar hayati.bir baskasi esiyle calisir didinir bir hayat kurar.baska bir arkadasim parasi bol olan esini birakti.didine didine bi yerlere kendi cabasiyla geldi.
Sen once bir yol secmelisin.bu yol ne olur sen belirle.toplumu bosver.sen hangi yolu tercih edersen onu yasa.bedelini ode ama.cunku bedelsiz hayat yok.bu saydiklarim saniyor musun dort dortluk her bakimdan.hayir hangi yolu secersen sec bedeli var.
Senin sectigin duvarlara bakmak da bir yol elbette.bunun da bedeli yasadigin ic sıkıntisi.ama bu yol seni iyi ya da kotu bir yere goturmez.
O ozendigin hayatlarin hepsinin bir bedeli var.sen hangisini odeyebilirsin ona karar ver

Kendini sev mutluluğun anahtarı evlenmek değil
Yok bazı insanlar hep melankolik biz ne desek boş, muhtemelen evlensen de farklı sorunlara odaklanacaksın

hiç kendinizi geliştirmeye çabaladığınızı düşünmüyorum
endişeleriniz, onlardan bahsediş şekliniz vs sanki 25 26 yaş gibi...
hep aynı sorunlar, hep aynı soruş şekli
kişisel gelişim kitapları falan hiç okuyor musunuz?
bu şekilde birini bulsanız da sağlıklı ilerlemeyebilir çünkü
sonra neden kaybettim başlıkları açabilirsiniz.
bir kursa katılıyor musunuz? bir uğraşınız var mı
Benim kizkardesim de böyle ve bu soylediginiz yaşta beni deli ediyor bazen

Sen niye hala dr randevusu almadın ?
Burada aynı Konuları açıp aynı Cevapları alarak nereye kadar devam edeceksin.

Bir şey diyeyim mi hiç inanmayın sosyal medyaya. Herkesin yaşamak istediği/en azından şu zamanda tatil için akın ettiği bir mekanda öğrenciyim şu an tatil yapıyorum, ilişkim var ve evet sosyal medyada fotoğraflar atıyorum güzel güzel.
Ya o kamera kapandıktan sonra?
Burada güç bela yaşıyorum, milletin keyif için geldiği yerde ben depresyona girdim, ilişkim deseniz benden çok şey götürdü, eve dönünce tedavi olmaya başlayacağım.
Hiçbir şey göründüğü gibi değil bekarlık gerçekten sultanlık 🤣😎

Ne sosyal medya, ne mutsuz hasta fakir insanlar, ne mükemmel pürüzsüz zengin hayatlar, ne bekar mutlu/mutsuzlar, ne boşanmış mutlu/mutsuzlar nede evli mutlu/mutsuzlar.. Hayatın içinde okadar çok kombinasyon var ki bana göre hiçbiri kıstas olmamalı hayatımızda.. Hepimiz kendi hayatımızı nasıl yönetiyorsak iyisiyle kötüsüyle sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyoruz.. Tercihlerini doğru yapmak çabalamak emek vermek pozitif düşünmek bunların tamamı insanın elinde. Ha şanslı olursun önüne güzel yollar çıkar yada çıkmaz orası mukadderat. Ama ayağa kalkmaz o odadan/evden çıkmazsan sonuçları da şuanki gibi umutsuzluk/bitmişlik/çaresizlik olur ve bunun önüne hiçkimse geçemez. Tek başınıza sıyrılamıyorsanız bu döngüden profesyonel destek alın arkadaslarında dediği gibi bikaç aya bambaşka bi hayatınız olabilir. Dipnot: şuanda bende senin gibi tükenmişlik sendromu yaşıyorum ama enazından bunun böyle devam etmesini istemiyorum ve bendeki problem olan boşanma psikolojisinden sıyrılmak için emdr/psikoterapi ne varsa biyerden başlayıp hayata dönmek için çabalamayı planlıyorum. Yoksa yaşamadan ölmek gibi bir son var bu işin ucunda. Hayata bi kere geliyoruz. Yazık bence.

Back
X