Yıllardır duvarları izleyen biri, hayatında ne gibi bir değişiklik umabilir ki?Hayatta istediğim hiçbir şey olmadı. Güzel bir iş, güzel bir eş. Nefret ediyorum sosyal medyada fotograf paylaşan insanlardan. Yanlızlıktan sıkıldım, çevremde anlaşabileceğim kimse yok. Yani yıllardır güzel birşey olmuyor hayatımda. Herkes enerjin kötü, etrafına negatif enerji yayıyorsun diyor. Ama bu kısır döngü. Yıllardır her akşam duvarları izleyen birinden ne beklersiniz. Dua etmeyi bırakalı çok oldu, sanırım artık pes ettim.
Silkelen ve kendine gel kimse kimseye acımıyor kimse kimse için ne fedakarlık yapıyor nede menfaat siz yaklaşmıyor o sosyal medyaya da çok takılma şuan birçok kişi aynı durumda hepsi gösteriş yalan onların millet sağlık sorunları kredi borçları Hayırsız eş hep bununla mücadele ediyor hep bi dengesizlik var hayatlar da parası olanın huzuru yok huzuru olan paraya muhtaç evli olan bekara gıpte ediyor bekarlar kurtuluş olarak evlilik istiyor evi olan yalı olmayan kulübeye muhtaç hayat pahalı insanlar yorgun tahammülsüz kim çıkarda burda ben dört dörtlüğüm diyebilirki hergüne şükür etmek lazım beterin beteri var ölümden başka herşeye çare de var mutluluk sana gelmez sen mutluluğa koşacaksın derler..güçlü ol şükret dua etmekten vazgeçme Rabbimin mucizeleri çokturHayatta istediğim hiçbir şey olmadı. Güzel bir iş, güzel bir eş. Nefret ediyorum sosyal medyada fotograf paylaşan insanlardan. Yanlızlıktan sıkıldım, çevremde anlaşabileceğim kimse yok. Yani yıllardır güzel birşey olmuyor hayatımda. Herkes enerjin kötü, etrafına negatif enerji yayıyorsun diyor. Ama bu kısır döngü. Yıllardır her akşam duvarları izleyen birinden ne beklersiniz. Dua etmeyi bırakalı çok oldu, sanırım artık pes ettim.
Benim kizkardesim de böyle ve bu soylediginiz yaşta beni deli ediyor bazenhiç kendinizi geliştirmeye çabaladığınızı düşünmüyorum
endişeleriniz, onlardan bahsediş şekliniz vs sanki 25 26 yaş gibi...
hep aynı sorunlar, hep aynı soruş şekli
kişisel gelişim kitapları falan hiç okuyor musunuz?
bu şekilde birini bulsanız da sağlıklı ilerlemeyebilir çünkü
sonra neden kaybettim başlıkları açabilirsiniz.
bir kursa katılıyor musunuz? bir uğraşınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?