Gelecege yonelik bir dert veya durum

Ben koymazdım, hoş kaçmayacağını düşünüyorum. Yine de vakti gelince eşinizle sizin bileceğiniz iş.

Belki oğlun olmayacak yani hiç bir şey belli değilken kafanı yorma bence ki fikrin de değişebilir

Aman koy gitsin. Çağataycan yada çağatayhan koy o ex le kıyaslama az olabilir belki

Niye takinti yaptiniz ki o ismi? Oglum oldu ve ismini daha once hic aklima gelmeyen bi isim koyduk. Eski dusundugum isimleri simdi hatirlamiyorum bile

O ismi koymanız hoş olmaz. Başka bir düşünceyle olsa dahi kocanız çocuğunuza eski kız arkadaşının ismini koysa istemezsiniz eminim. Yani dünyada isim mi kalmadı ayrıca

Benim ilk sevgilimin adı Özgür 'dü. Çok da sevdiğim, anlamlı buldugum bir isim. Ben çocuğuma o ismi veririm, neden vermeyeyim ki?
Ama sizin olayda hem yaygın bir isim değil, hem olaylı ayrilmissiniz hem de yedi duvel biliyor ilisknizi. Ne gerek var ki? Dünyada başka insan mi yok?
Ayrıca o isimden nasıl sogmadiniz? Bir isimde salak insanlarla tanısınca insan o isimden de soğur. Benim ablamın çok sevdiği bir kız ismi vardı. Hatta ergenlikte 'gelecekteki çocuğuma mektup' geyikleri olurdu bizim zamanımızda. O zaman bile o isimle anardi gelecekteki kızını.
Amma ve lakin o isimde biriyle önce yakın arkadaş sonra kanlı bıçaklı oldu. Şimdi en sevmediği isimlerden biri. Kızı oldu, koymayı asla düşünmedi bile :)

12 yıl kızım olursa ismi "X" oğlum olursa "Y" koyacağım dedim. Ama şu an başka başka isimlere sahipler çünkü o isimler bulunduğum yerdeki akrabalarda var. Üzüldüm ama önemli değil şu anki isimlerini de ben koydum ve çok hoşuma gidiyor

ben olsam koymam. evet aşırı aşırı yaygın bir isim değil ama harika ötesi bir isim de değil.

Neymiş bu kadar özel isim merak ettim valla. Ama ben koymazdım ismi sevsem de her çocuğuma seslendiğimde geçirdiğim kötü günler aklıma gelir diye korkardım.

İsim yazılmış gördüm şimdi. Çağatay o kadar da özel bir isim bile değil. Tanıdğım 3 tane falan var benim

bunları şu an düşünmek de aşırı gereksiz. belki çocuğuna bir rastlantı sonrası isim koyacaksın? mesela benim adımın hikayesi gibi :)

annem bana hamileyken, cinsiyetimi falan öğrendiklerinde isme karar verememişler. 3-4 seçenek varmış ama seçemiyorlarmış. bir gün babam telefon ediyor bir yere ama numarayı yanlış tuşluyor. telefona bir kız çocuğu çıkıyor 4-5 yaşlarında falan. babam soruyor, orası kimin evi, ben şu kişiyi aradım senin adın ne falan derken kız kendi adını söylüyor. kız ismini söyleyince anlıyor yanlış aradığını. ama kızın tatlılığından çok etkileniyor muhtemelen kızı olacak bir babanın duygusallığı ile anneme anlatıyor, ismi bu kızın adı olsun mu çok güzelmiş falan diyor. annem de beğenince benim adıma karar vermiş oluyorlar ahahaha bazen böyle tatlı tesadüfler olabiliyor.

mesela kardeşimin adını da ben koydum. annemlerin aklında başka isimler de vardı ama ortalığı yıktım annem hamileyken. mecburen benim istediğimi koydular ama onun da altında önemli bir anlam, hikaye var çünkü zor bir hamilelik ve doğum olmuştu. adının hakkını vermiş oldu yani sevgili kardeşim. yani benim annem ve babam iki evladına da hikayesi olan isimler koymuşlardı. hiç öyle eski sevgili adını anmaya gerek yok çocuğa her seslendiğinde. çocuğunun babasıyla, yeni ailenle kendi hikayenizi yaratsanız daha mantıklı emin ol.

Eşiniz istemeyebilir o ismi. Hem ben eski sevgilimin ismini oğluma koymak istemem. Eski sevgilimin ismini duydum mu benim hala tüylerim diken diken olur (kötü anlamda) yani bir de kötü bir ilişkiniz olmuş. Yani siz bilirsiniz tabi, yine de vazgeçmem diyorsanız el alem ne düşünürü takmayacaksınız kafaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…