Geleceğe dair umudum kalmadı.Bana tavsiyeleriniz var mı ?

Unıversıte hayatında özgür yasadığın ıcın sımdı aile evınde rahat takılamamanın verdıgı bosluk bu diye dusunuyorum.Çunku evden cıkmıs bır ınsan gerek evlılık gerek ıs gerek okul ıcın olsun bır kez cıkıp gerı dondumu hıc bır zaman eski düzen olmuyor.birşeyler muhakkak degısıyor.

Ama sonuçta kendilerine ait bir hayatları var. Benimde istedigim bu kendi hayatım olsun. Seçme sansım olsun diyorum

Evet o da var. Yani çok gezmezdim cogunlukla yurtta dururdum ama istedigim zaman istediğimi yapabilecek olduğumdan mutluydum

Özgürlükten eglenceden kastın makyaj yapip mekandan mekana poz vermekse bilahare irdele bence özgürlük anlayisini. Asgari ucret is bakip kpss calisabilirsin ayni zamanda.. Ya da direkt is ara..

Özgürlükten eglenceden kastın makyaj yapip mekandan mekana poz vermekse bilahare irdele bence özgürlük anlayisini. Asgari ucret is bakip kpss calisabilirsin ayni zamanda.. Ya da direkt is ara..
Bana kalsa ben çalışacağımda ailem izin vermiyor otur ders çalış diyorlar. Evet gerekirse o olsun özgürlük yeterki kendi özgürlüğüm olsun. İstedigim zaman istediğimi yapabileyim

Ama sonuçta kendilerine ait bir hayatları var. Benimde istedigim bu kendi hayatım olsun. Seçme sansım olsun diyorum
Eğer bu hisleriniz çalışmanıza engel olacak kadar yoğunsa bir yerde iyi kötü bir işe girip akşamları ders çalışın. Ama bu fikir ne kadar makul tartışılır. Şu an fiziksel olarak rahatsınız ders çalışmak için.

Ay içimi şişirdin bu yaşta bu karamsarlık...
İş bulsam bile geç kaldım nedir yahu?
Bu karamsarlıkla sevgilin de ayrılır senden haberin olsun..
Kendine gel bi silkin ayol...Üniversite hayatı iyi de herhalde sonsuza dek süremeyecekti..Herkesin hayatında safhalar var...İşine girer evini falan tutarsın...Belki de evlenirsin bi dur allah askına

Evet o da var. Yani çok gezmezdim cogunlukla yurtta dururdum ama istedigim zaman istediğimi yapabilecek olduğumdan mutluydum

Tabıkı hıcbısey yapmasan bıle bunun bılıncaltınızdaki rahatlığı bile yeter.. Onun ıcın kafaya takma zamanla muhakkak alısacaksın heleki bı calısmaya basla dahada ıyı olur.

Alex lewis in hayatını izle.düşüncelerin değişebilir.

Ama herkese bakıyorum. Etrafımdakilerin hepsi bir yerlerde bir seyler yapıyor. Hicbir sey uapamayan evlenmiş kocasıyla bir şeyler yapıyor. Herkes yolunu bulmusta ben artakalmışım gibi
O zaman biraz harekett oturdugun yerde bu dediklerin olmaz.Dershaneye git ya da bir yerlerde cslis neler cikar karsina.Ya da bekle atan sonrasi gelir zaten bu umitsizlik neden ben esimi 26 yasimda buldum yillarca suren iliskimi sonlandirip hep umit vardir

Ailem izin vermiyor değil o, aileme kendi kararlarimi alabilecegimi gosteremedim oluyor. İki laf arasi ben iş bakicam dersen kimse tiye almaz. Al karşına konuş yas 24 belli olgunluk vs. de.
Ya ben tek kız çocuğu olduğum için çok kısıtlıyorlar. Ücretli öğretmenlik yapayım dedim hayır dediler. Özelde gidip çalışamıyorum ya işe almıyorlar tecrübe yok diye ya ücret vermiyorlar

Çıktı ama ben güvenli bölgeden çıkamadım. Ailem çalışmama müsade etmediği için çalışamıyorum.Ben evlenmek istemiyorum istiyorum ki sevgiyi tadayım doyasıya biri beni sevsin ben de seveyim ama olmayacakmış gibi geliyor

Küçük bir yerde mi yaşıyorsun. Şuan ben de öyleyim ama ücretli öğretmenlik filan bi yere kadar oluyor. Atanıp gitmekten başka yolu yok

Ama olur mu canim sen universite okumussun simdi calismana musade etmiyorlar ne yapacaksin atanmazsan sacma

Yas 24
Bunalım için çok gençsin.
Erkek arkadaşla olmuyorsa sal ipini bırak.
Bence çok arkadasın olmadığı için illa sevgili arıyorsun.
Dersine ve kendine odaklan.

Daha 24 yaşında geç kalmış yaşlanmış gibi hissediyorsanız vay halinize.. Bir hayata bakın insanların ne dertleri var Allah aşkına ailenizin evinde önünüze yemeğiniz gelirken eviniz temizlenirken tek göreviniz kpss çalışmak atanmak geleceğinizi kurmak iken nasıl bunalıma girmeyi başarıyorsunuz ben anlamıyorum. 50-60 yaşında insanlar bezmiyor böyle. İnsanlar hastalıkla sınanıyor geçim sıkıntısı çekiyor çocuklarını nasıl büyüteceğini düşünüyor siz gezip tozamıyorsunuz da özgür değilim diye dert yanıyorsunuz şımarıklık gerçekten. Şu anda hedefiniz var ve emek olmadan ekmek olmaz tabii ki biraz fedakarlık olacak atanınca işle ilgili sorunlar olunca ne yapacaksınız o zaman mesai olacak tüm gün nasıl çalışacaksınız siz merak ediyorum.. 37 yaşındayım çocuğum var çalışıyorum hem ev hem çocuk idare ediyorum dışarı çıkamıyorum rahatça yemek yiyemiyorum uykusuzum ama şikayet etmiyorum hayatın getirisi bunlar siz çok erken başlamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…