Ama sonuçta kendilerine ait bir hayatları var. Benimde istedigim bu kendi hayatım olsun. Seçme sansım olsun diyorumO instagramda gezen arkadaşlarının çoğu hala ailelerinin paralarını kafelerde eziyorlar. Ya da altı gün asgari ücrete çalışıp çıldırmamak için akşamları kendilerini dışarı atıyorlar. Mis gibi dersini çalış mandalinanı ye
Evet o da var. Yani çok gezmezdim cogunlukla yurtta dururdum ama istedigim zaman istediğimi yapabilecek olduğumdan mutluydumUnıversıte hayatında özgür yasadığın ıcın sımdı aile evınde rahat takılamamanın verdıgı bosluk bu diye dusunuyorum.Çunku evden cıkmıs bır ınsan gerek evlılık gerek ıs gerek okul ıcın olsun bır kez cıkıp gerı dondumu hıc bır zaman eski düzen olmuyor.birşeyler muhakkak degısıyor.
Bana kalsa ben çalışacağımda ailem izin vermiyor otur ders çalış diyorlar. Evet gerekirse o olsun özgürlük yeterki kendi özgürlüğüm olsun. İstedigim zaman istediğimi yapabileyimÖzgürlükten eglenceden kastın makyaj yapip mekandan mekana poz vermekse bilahare irdele bence özgürlük anlayisini. Asgari ucret is bakip kpss calisabilirsin ayni zamanda.. Ya da direkt is ara..
Tamam iş ara o zaman.Benim için her şey maddi özgürlük. Gidip asgari ücretle çalışayım yeter ki özgür olayım kafasındayım.
Ailem izin vermiyorTamam iş ara o zaman.
Eğer bu hisleriniz çalışmanıza engel olacak kadar yoğunsa bir yerde iyi kötü bir işe girip akşamları ders çalışın. Ama bu fikir ne kadar makul tartışılır. Şu an fiziksel olarak rahatsınız ders çalışmak için.Ama sonuçta kendilerine ait bir hayatları var. Benimde istedigim bu kendi hayatım olsun. Seçme sansım olsun diyorum
Evet o da var. Yani çok gezmezdim cogunlukla yurtta dururdum ama istedigim zaman istediğimi yapabilecek olduğumdan mutluydum
Alex lewis in hayatını izle.düşüncelerin değişebilir.Okuduğunuz için simdiden teşekkür ederim. Hayatımda her şey kötüye gidiyor.24üme yeni girdim yeni mezunum şu an kpss calışıyorum. Ailemin evindeyim ve özgürlüğüm kısıtlı. İnstagramda arkadaşlarıma bakıyorum. Hepsi geziyor,çalışıyor,okuyor,özgürler kısaca herkes yoluna bakıyor. Üniversitede cok güzel bir hayatım vardı aile evine gelince boşluğa düştüm. Her seyden geride kalmışım gibi hissediyorum. Velev ki bu sene kpssden iyi puan aldım atandım diyelim calısmaya baslayana kadar 25 olacağım. Her seye geç kalmışım yaşlanmışım gibi geliyor.
Erkek arkadaşım var 3.5 senelik ama iliskimde mutlu değilim. İnsanlık olarak çok iyi biri ama sevgili olarak aradığım kişi değil. Seviyorum o da seviyor. Ama bazı olaylar neticesinde inanın hiç heyecanım,aşkım kalmadı çabalamaktan yoruldum,bezdim. Artık alışkanlık sanki benimkisi. Bana istediklerimi vermiyor. Geleceğe dair isteklerimiz,beklentilerimiz farklı. Onu seviyorum ama onunla bir gelecek düşünemiyorum. Bırakmakta istemiyorum yalnız kalmak istemiyorum,bencillik diyeceksiniz ama hayatımın en zor dönemlerinden birindeyim birine ihtiyacım var. Ve bırakırsam bir yanım hep onda kalacak başkasıyla mutlu olamayacağım gibi geliyor. Güzelim,alımlıyım ama başkasıyla kendimi hayal edemiyorum. Başkasıyla mutlu olamazmışım,başkası beni sevemez gibi geliyor. Bir de daha önceki iliskilerimin neredeyse hepsinde aldatılma veya aldatılmaya yeltenme sorunum oldu. Bu yüzden cok ciddi güven problemim de var. Yalnız kalma fobim de var galiba. En fazla 3-4 ay yalnız kalabiliyorum sonra biriyle sevgili oluyorum. Sevsem de sevmesem de gittiği yere kadar götürüyorum,zorluyorum.
Kafesteki kuş gibi esir gibi hissediyorum. Elim kolum bağlı sanki.Sadece yabancı dizi izlerken mutlu oluyorum. O hayatlara özeniyorum.Mutsuzum cok mutsuzum ne yapacağım bu psikolojiden nasıl çıkacağım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
O zaman biraz harekett oturdugun yerde bu dediklerin olmaz.Dershaneye git ya da bir yerlerde cslis neler cikar karsina.Ya da bekle atan sonrasi gelir zaten bu umitsizlik neden ben esimi 26 yasimda buldum yillarca suren iliskimi sonlandirip hep umit vardirAma herkese bakıyorum. Etrafımdakilerin hepsi bir yerlerde bir seyler yapıyor. Hicbir sey uapamayan evlenmiş kocasıyla bir şeyler yapıyor. Herkes yolunu bulmusta ben artakalmışım gibi
Ailem izin vermiyor değil o, aileme kendi kararlarimi alabilecegimi gosteremedim oluyor. İki laf arasi ben iş bakicam dersen kimse tiye almaz. Al karşına konuş yas 24 belli olgunluk vs. de.Ailem izin vermiyor
Ya ben tek kız çocuğu olduğum için çok kısıtlıyorlar. Ücretli öğretmenlik yapayım dedim hayır dediler. Özelde gidip çalışamıyorum ya işe almıyorlar tecrübe yok diye ya ücret vermiyorlarAilem izin vermiyor değil o, aileme kendi kararlarimi alabilecegimi gosteremedim oluyor. İki laf arasi ben iş bakicam dersen kimse tiye almaz. Al karşına konuş yas 24 belli olgunluk vs. de.
Çıktı ama ben güvenli bölgeden çıkamadım. Ailem çalışmama müsade etmediği için çalışamıyorum.Ben evlenmek istemiyorum istiyorum ki sevgiyi tadayım doyasıya biri beni sevsin ben de seveyim ama olmayacakmış gibi geliyorO zaman biraz harekett oturdugun yerde bu dediklerin olmaz.Dershaneye git ya da bir yerlerde cslis neler cikar karsina.Ya da bekle atan sonrasi gelir zaten bu umitsizlik neden ben esimi 26 yasimda buldum yillarca suren iliskimi sonlandirip hep umit vardir
Küçük bir yerde mi yaşıyorsun. Şuan ben de öyleyim ama ücretli öğretmenlik filan bi yere kadar oluyor. Atanıp gitmekten başka yolu yokÇıktı ama ben güvenli bölgeden çıkamadım. Ailem çalışmama müsade etmediği için çalışamıyorum.Ben evlenmek istemiyorum istiyorum ki sevgiyi tadayım doyasıya biri beni sevsin ben de seveyim ama olmayacakmış gibi geliyor
Ama olur mu canim sen universite okumussun simdi calismana musade etmiyorlar ne yapacaksin atanmazsan sacmaÇıktı ama ben güvenli bölgeden çıkamadım. Ailem çalışmama müsade etmediği için çalışamıyorum.Ben evlenmek istemiyorum istiyorum ki sevgiyi tadayım doyasıya biri beni sevsin ben de seveyim ama olmayacakmış gibi geliyor