- Konu Sahibi ecrin bebek
-
cennete 1 melek daha gitmiş annesi ona orada mutlaka birgün kavuşacakmış:Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah sabır versin canım çok acı bir şey bu hiç bişeye benzemez bende 1 sene önce 1 buçuk yaşındaki oğlumu kaybettim senağlama allahım sizede sabrını versin inşallah......
şimdiye kadar hep teselli alırken birgün gelipte benimde nacizane teselli vereceğim hiç aklıma gelmezdi.hayat böyle bitanem hamile kalınca sevinende biz bebeğimiz cennete uçunca üzülende biz.insanız çünkü imtihan dünyasında sevinçte hüzünde içiçe.benim hilalimde ilk önce bağırsak genişlemesinden ameliyat oldu.sonra beyin kanaması geçirdiği için hidrosafeli nedeniyle kafatasına şant takıldı.sıvıyı dışarı boşaltması için .sonra boşalan kısımdan aldılar şantı kafasının diğer tarafına şant takıldı.bunlar yapılırken sadece 1 kiloydu kelebeğim.1.5 kilo oluncada şantı vücudunun içine yerleştireceklerdi.sıvıyı bağırsaklarına vericeklerdi.ve ömür boyu o şantla yaşıycaktı.bitanem,bebeğimin kafasının büyümesini görücem diye artık hastaneye gitmek bile işkence geliyordu bana.kafası sargılarla sarılı bütün heryeri hortumlarla kaplı birde ellerinin üzeri kan alıp verdikleri için delik deşik.artık iğne yapıcak damar bulamamışlar.boynundaki damarı kesip katater yerleştirmişlerdi.yavrum onu minicik elleriyle çıkarmış.ve ben anneyim.ve hiç birşey yapamamak.sdece sessiz sessiz ağlayıp dua etmek..hamile bir bayan görünce tüm damarlarımın çekilmesi ve ben yavrularımı sadece 26 hafta taşıyabildim.ben anne olmayı bile haketmiyorum ki buhranları.sabır ecrin bebeğim.sanırım kızının adı ecrindi..o melekler bizi cennette karşılamak için sabırsızlanıyor.Rabbim onları bizden daha çok seviyor inan bana.bende hem psikiyatrist hemde psikolog gözetimindeyim.bir günde 3 ayrı ilaç kullanıyorum.ama bir yandanda Rabbimin ihsan ettiği o ulvi huzur.iki melek annesi olmanın gururu.bizler seçilmiş annlerizz.inş meleklerimize layık bir ömür sürer ve ebeden onları kucağmızdan bırakmayız.en çok içime batan yavrularımı bir kere bile emzirememiş olmamdır.göğüslerim kucağım evim bomboş kaldı.hala göğüslerimden yavrularımın rızkı geliyor.ama sahipleri yok.bitanem bana herzaman yazabilirsin.bizi tesellileriyle yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımada sonsuz teşekürler.meleklerimin annesi feyza
senağlamaöyle dağınık ve karmakarışığım ki 29 günlük yaşam savaşımızı 20 nisan da kaybettik.27 haftalık doğan prensesim ancak 29 gün direnebildi.süt vermek için gittiğim de güzel kızım orda yoktu.sanki oranın altında kalmıştım.sadece fısıltıyla ne oldu dediğimi hatırlıyorum.dr beni alıp dışarı çıktı ve orda anlattı olup biteni.ağlayamamıştım bile ama hiç sesim çıkmıyordu.öyle kötüydü ki sanki odasına girmiş ve onu bulamamışsınız gibihalen rüyalarımda boş küvöz görüyorum.senağlamadoğduktan sonra birer birer çıkmıştı sorunları3. gün enfeksiyon 4. gün kalpte 2 delik 9. gün beyin kanaması 20.gün tekrar başlayan beyin kanaması 22.gün idrar yolu enfeksiyonu vs vs yani 1000 gr lık vücudunda ne ararsan vardı.son 3 gün kafa su toplamaya[hidrosefali] büyümeye başlamıştı. zaten artık çektiklerine dayanamayıp alıp gidelim ne olursa olsun diyordum eşime.her yerden bir kablo sarkıyordu.hepsi bir yana ağzı doğumundan itibaren açıktı[ solunuma bağlı olduğu için] ve ben buna hiç dayanamıyordum.doğdu başladım ağlamaya halen ağlıyorum.ama onu geri getiremiyorum. bu dünyada mutlu edemedik meleğimi inşallah cennette çok mutlu olur prensesim.onun annesi olmayı hak edemedim çünkü onu karnımda bile tutamadım.inşallah beni affeder cennet kokulumsenağlamabaşınızı ağrıttım kusura bakmayın ama anlatmasam hiç altından kalkamıycam sanırım. şu an psikolog gözetimindeyim.herkesi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?