Premature Bebekler geldi kondu ve cennete uçtu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ecrin bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
209
3
96
Gaziantep
senağlamaöyle dağınık ve karmakarışığım ki 29 günlük yaşam savaşımızı 20 nisan da kaybettik.27 haftalık doğan prensesim ancak 29 gün direnebildi.süt vermek için gittiğim de güzel kızım orda yoktu.sanki oranın altında kalmıştım.sadece fısıltıyla ne oldu dediğimi hatırlıyorum.dr beni alıp dışarı çıktı ve orda anlattı olup biteni.ağlayamamıştım bile ama hiç sesim çıkmıyordu.öyle kötüydü ki sanki odasına girmiş ve onu bulamamışsınız gibihalen rüyalarımda boş küvöz görüyorum.senağlamadoğduktan sonra birer birer çıkmıştı sorunları3. gün enfeksiyon 4. gün kalpte 2 delik 9. gün beyin kanaması 20.gün tekrar başlayan beyin kanaması 22.gün idrar yolu enfeksiyonu vs vs yani 1000 gr lık vücudunda ne ararsan vardı.son 3 gün kafa su toplamaya[hidrosefali] büyümeye başlamıştı. zaten artık çektiklerine dayanamayıp alıp gidelim ne olursa olsun diyordum eşime.her yerden bir kablo sarkıyordu.hepsi bir yana ağzı doğumundan itibaren açıktı[ solunuma bağlı olduğu için] ve ben buna hiç dayanamıyordum.doğdu başladım ağlamaya halen ağlıyorum.ama onu geri getiremiyorum. bu dünyada mutlu edemedik meleğimi inşallah cennette çok mutlu olur prensesim.onun annesi olmayı hak edemedim çünkü onu karnımda bile tutamadım.inşallah beni affeder cennet kokulumsenağlamabaşınızı ağrıttım kusura bakmayın ama anlatmasam hiç altından kalkamıycam sanırım. şu an psikolog gözetimindeyim.herkesi öpüyorum.

allah sabır versin canım benim. ama bak meleğin ne güzel acı çekmiyo artık cennette annesini bekliyo. kendini suçlama lütfen. sen eminim ki en güzel anneliği yaptın ona kısacık ömründe.

canım bebşim sen artık cennettesin sen allaha emanet gönlümde bir hatırasın seni tanımadım hiç ama gözlerimi kapattığımda küvözünde annenin memesinde kolarında meleklerle görebiliyorum seni hiç unutmıcaz hoşça ve duayla sevgiyle kal

canım çok çok geçmiş olsun bebekler anne ve babalarına mahşer gününde şefaat ederlermiş bunu düşün ve bu şekilde teselli ol.bizler inançlı insanlarız kendini sakın suçlama ve sakın isyan etme rabbim onu senden daha cok sevmiş ve size şefaat etmesini istemiş onun için bol bol dua et sakın kendini bırakma sen ayakta durki ona bol bol dua et allah sabrını veriri inşallah sakın üzülme bende dua edicem bebeğin için :çok üzgünüm:

Allah sabir versin arkadasim..
bu gibi durumlarda denecek malesef hic bir soz yok
ins sagligina kavustugun anda yeni bir melek gondersin rabbim sana
cok cok zor acini paylasiyorum....

cok uzuldum canim Allahim sabirlar versin,ama yavrucagin simdi cok cok rahat annesi ve bu ebedi bi ayrilik degil,,,bunlar seni teselli etsin,,,,,,,,,yavrun simdi emin ellerde:Saruboceq:senağlama

canım ya çok üzüldüm başın sağolsun...kim ister erken doğum yapmayı vadesi bu kadarmış. Rabbim ne yazmışsa odur kendini suçlama ... Allah sabır versin size ve ailenize canım :teselli:

canim benim senin melegin simdi bir bir melek o acilarinda kurtulmus durumda sende kendini toparla ve ona dua et .....Allah bol sabir versin sana güzelim.............

başınız sağolsun arkadaşım nolur kendinizi suçlamayın ..
allah size sabır versin ..
inş. en yakın zamanda tekrar evlat sahibi olursunuz..

allah sabır versinde cnm bunda senin ne suçun varki rabbim sabır versin

çok çok zor bi acı yaşadıkların canım Allah sabır versin
"".onun annesi olmayı hak edemedim çünkü onu karnımda bile tutamadım.inşallah beni affeder cennet kokulum"" demişsin
böyle düşünme canım herşey kader kısmet onun hayatta kalamaması da Allahın emri, bi imtahan senin elinde olan bişi değilki veren O alan O
sen onu 27 hafta taşımışsın karnında inşlh oda cennette seni beklicek sana şefaatçi olucak annesini yanına istiycek inşlh böyle düşün tamammı

Son düzenleme:
canım benim sakın kendini bırakma..belliki Allah onun için en iyisini istemiş,artık huzurlu bir yerde..kendini böyle teselli et canım.Allah sana sağlıklı yeni melekler göndersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…