• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler geldi kondu ve cennete uçtu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah'ım ya ne oluyor bu bebeklere... Önce Şerife sonra Feyza sonra sen.. Söz yokki sizlere teselli verecek.. Rabbim onları sizlere şefaatçi etsin. Cennetin kapısında sizleri bekliyorlar minik melekler... Çok acı bir durum. Allah sabır versin..

bende daha öncesinde bu duyguları yaşayan birisi olaraktan
Allah sabır versin demekten başka çare bulamıyorum.:teselli:

Allah sana büyük sabırlar versn....

acını paylaşıyoruz... sana yeniii sağlıklı küçük bebekler göndersin...
Rabbimin hazinesi boldur, ebedi dünya da bu küçük meleklerine kavuşacaksın...
Üzülmemek elde değil..... en kısa zamanda saglıklı bebeklerimiz gelir insallah

canım Allah sabırlar versin yardımcın olsun inşallah. Büyük Allahım sana en kısa zamanda anne olmayı bebeğini ya da bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah

kaç gündür hemen her sabah okuyorum ecrin bebek in öyküsünü. allahtan sana boll sabır diliyorum. evlat kaybetmek çok zor bende kaybettim iyi biliyorum minicik mezarındaydım cumartesi günü eline veremediğim oyunlar oynatamadığım bebeklerini götürdüm buz gibi toprağının üzerine bıraktım balonlarla süsledim minik meleğmi yine kimsesiz bırakıp geldim. buna katlanmak gerçekten çok zor allah hepimize sağlık versin geride kalan eevlatlarımıza yada sizler için yeniden dünyaya getireceğini evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin.

allah sabırlar versin diyecek fazla söz yok ama en çok üzüldüğüm onu karnımda tutamadım demişsin senin elinde olan bişey değilki canımmm benimmm allahım sana istediğin anda yeni bi melek gönderir inşallahhhhh

canın arkadaşım yazdıklarını okuduğumda çok üzüldüm ve inan bana ağladım
ama lütfen üzülme ve kendini suçlama bizi yaradan hak istemeden hiç bişiy yapamayız biz.
inş meleğin hesap günü şefaatciniz olacak sizin cennete girmenize vesile olacak.
sabır en büyük ibadettir sabret canım allah sabır versin.

canım inan o kadar üzüldümkü şu an gözümden akan yaşa engel olamıyorumsenağlama
allah rahmet eylesin sizlere büyük sabırlar versin....Hakkınızda hayırlısı buymuş. Allahım herşeyin hayırlısını versin...

canım arkadaşım geçekten çok üzücü bir olay yaşamışsın ALLAH SABIR versin sana çok kötü oldum çok üzüldüm ne yazacagımı bilemiyorum kib.

Allah sabırlar versin. Sen ona yapabileceğin anneliği yapmışsın böyle düşünme. Allah daha sonra daha büyük acılar çekmemen ve onun da çekmemesi için aldı onu senden belki de. Rabbim sana daha nice sağlıklı hayırlı bebişler versin inşAllah içten diliyorum bunu. Dua yerine geçsin. Meleğin seni cennette bekliyor şefaatçin olarak inşAllah. a.s.

senağlamaöyle dağınık ve karmakarışığım ki 29 günlük yaşam savaşımızı 20 nisan da kaybettik.27 haftalık doğan prensesim ancak 29 gün direnebildi.süt vermek için gittiğim de güzel kızım orda yoktu.sanki oranın altında kalmıştım.sadece fısıltıyla ne oldu dediğimi hatırlıyorum.dr beni alıp dışarı çıktı ve orda anlattı olup biteni.ağlayamamıştım bile ama hiç sesim çıkmıyordu.öyle kötüydü ki sanki odasına girmiş ve onu bulamamışsınız gibihalen rüyalarımda boş küvöz görüyorum.senağlamadoğduktan sonra birer birer çıkmıştı sorunları3. gün enfeksiyon 4. gün kalpte 2 delik 9. gün beyin kanaması 20.gün tekrar başlayan beyin kanaması 22.gün idrar yolu enfeksiyonu vs vs yani 1000 gr lık vücudunda ne ararsan vardı.son 3 gün kafa su toplamaya[hidrosefali] büyümeye başlamıştı. zaten artık çektiklerine dayanamayıp alıp gidelim ne olursa olsun diyordum eşime.her yerden bir kablo sarkıyordu.hepsi bir yana ağzı doğumundan itibaren açıktı[ solunuma bağlı olduğu için] ve ben buna hiç dayanamıyordum.doğdu başladım ağlamaya halen ağlıyorum.ama onu geri getiremiyorum. bu dünyada mutlu edemedik meleğimi inşallah cennette çok mutlu olur prensesim.onun annesi olmayı hak edemedim çünkü onu karnımda bile tutamadım.inşallah beni affeder cennet kokulumsenağlamabaşınızı ağrıttım kusura bakmayın ama anlatmasam hiç altından kalkamıycam sanırım. şu an psikolog gözetimindeyim.herkesi öpüyorum.

canım senı inan çok iyi anlıyorum bende 7 gün kuvezde yavrumu gördum o sıren gıbı makınaların sesını duyunca yureğim agzıma gelıp dunya başıma yıkılıyordu acı haber olmasın dıyede dua edıyordum ama malesef olmadı ben evde iken hemşire evı aradı ve bana buz gibi bır ses ile bebeğinizi kaybettık dedı o an cok soğukkanlıydım acısı sonra çıkıyor ınan 2,5 yıl oldu şimdi hala yureğim sızlıyor şu an bıle sana sadece senı anlıyorum dıyebılırım kader arkadaşım

Back