• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler geldi kondu ve cennete uçtu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnm senin nasıl suçun olabilir ki.. yeni bir bebişin olduğunda ilkinin sevgisini de yenisine verirsin.. sevgiler..

çok üzüldüm
başının sağolsun allah sabır versin canım
lütfen canım öyle söyleme kendini suçlama
allahın taktiri elden gelecek birşey yok

canım ya zor bir durum .ALLAH sabır versin demekten başka bişey gelmiyo elimizden :(
başınız saolsun.rabbim dayanma gücü versin size

Rabbim tez zamanda cennetteki meleğinize sağlıklı bir kardeş nasip etsin... ve sizlere şefaatçi olsun

inşallah bebeğiniz....Allah yardımcınız olsun..

canım kendini suçlama lütfen.
olacakla öleceğe çare yok ki:1no2:
acın çok büyük.Allah mükafatınıda en büyüğünden verecek inşallah.
başın sağolsunsenağlama

allah sabır versin canım çok acı bir şey bu hiç bişeye benzemez bende 1 sene önce 1 buçuk yaşındaki oğlumu kaybettim senağlama allahım sizede sabrını versin inşallah......

allah sabır versin canım çok acı bir şey bu hiç bişeye benzemez bende 1 sene önce 1 buçuk yaşındaki oğlumu kaybettim senağlama allahım sizede sabrını versin inşallah......
cennete 1 melek daha gitmiş annesi ona orada mutlaka birgün kavuşacakmış:Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah.artık ağlamıycağıma söz verdim meleğim üzülmesin diye.herkesi öpüyorum.

canım çoooook üzüldüm biliyorum belki bizim böle dememiz senin acını dindirmiyor ama olsun bi düşünsene prensesin kızın tüm hayatın şimdi cennette meleklerle dans edip pynuyo her gece gelip yanaklarına öpücük konduruyo cennette senin şefaatcin olcak sizi hiç unutmuycak ayrıca bi taraftanda kızdım sana nedemek o öle karnımda tutamadım falan demekki böle gerekiyomuş üzülmesenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

şimdiye kadar hep teselli alırken birgün gelipte benimde nacizane teselli vereceğim hiç aklıma gelmezdi.hayat böyle bitanem hamile kalınca sevinende biz bebeğimiz cennete uçunca üzülende biz.insanız çünkü imtihan dünyasında sevinçte hüzünde içiçe.benim hilalimde ilk önce bağırsak genişlemesinden ameliyat oldu.sonra beyin kanaması geçirdiği için hidrosafeli nedeniyle kafatasına şant takıldı.sıvıyı dışarı boşaltması için .sonra boşalan kısımdan aldılar şantı kafasının diğer tarafına şant takıldı.bunlar yapılırken sadece 1 kiloydu kelebeğim.1.5 kilo oluncada şantı vücudunun içine yerleştireceklerdi.sıvıyı bağırsaklarına vericeklerdi.ve ömür boyu o şantla yaşıycaktı.bitanem,bebeğimin kafasının büyümesini görücem diye artık hastaneye gitmek bile işkence geliyordu bana.kafası sargılarla sarılı bütün heryeri hortumlarla kaplı birde ellerinin üzeri kan alıp verdikleri için delik deşik.artık iğne yapıcak damar bulamamışlar.boynundaki damarı kesip katater yerleştirmişlerdi.yavrum onu minicik elleriyle çıkarmış.ve ben anneyim.ve hiç birşey yapamamak.sdece sessiz sessiz ağlayıp dua etmek..hamile bir bayan görünce tüm damarlarımın çekilmesi ve ben yavrularımı sadece 26 hafta taşıyabildim.ben anne olmayı bile haketmiyorum ki buhranları.sabır ecrin bebeğim.sanırım kızının adı ecrindi..o melekler bizi cennette karşılamak için sabırsızlanıyor.Rabbim onları bizden daha çok seviyor inan bana.bende hem psikiyatrist hemde psikolog gözetimindeyim.bir günde 3 ayrı ilaç kullanıyorum.ama bir yandanda Rabbimin ihsan ettiği o ulvi huzur.iki melek annesi olmanın gururu.bizler seçilmiş annlerizz.inş meleklerimize layık bir ömür sürer ve ebeden onları kucağmızdan bırakmayız.en çok içime batan yavrularımı bir kere bile emzirememiş olmamdır.göğüslerim kucağım evim bomboş kaldı.hala göğüslerimden yavrularımın rızkı geliyor.ama sahipleri yok.bitanem bana herzaman yazabilirsin.bizi tesellileriyle yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımada sonsuz teşekürler.meleklerimin annesi feyza

şimdiye kadar hep teselli alırken birgün gelipte benimde nacizane teselli vereceğim hiç aklıma gelmezdi.hayat böyle bitanem hamile kalınca sevinende biz bebeğimiz cennete uçunca üzülende biz.insanız çünkü imtihan dünyasında sevinçte hüzünde içiçe.benim hilalimde ilk önce bağırsak genişlemesinden ameliyat oldu.sonra beyin kanaması geçirdiği için hidrosafeli nedeniyle kafatasına şant takıldı.sıvıyı dışarı boşaltması için .sonra boşalan kısımdan aldılar şantı kafasının diğer tarafına şant takıldı.bunlar yapılırken sadece 1 kiloydu kelebeğim.1.5 kilo oluncada şantı vücudunun içine yerleştireceklerdi.sıvıyı bağırsaklarına vericeklerdi.ve ömür boyu o şantla yaşıycaktı.bitanem,bebeğimin kafasının büyümesini görücem diye artık hastaneye gitmek bile işkence geliyordu bana.kafası sargılarla sarılı bütün heryeri hortumlarla kaplı birde ellerinin üzeri kan alıp verdikleri için delik deşik.artık iğne yapıcak damar bulamamışlar.boynundaki damarı kesip katater yerleştirmişlerdi.yavrum onu minicik elleriyle çıkarmış.ve ben anneyim.ve hiç birşey yapamamak.sdece sessiz sessiz ağlayıp dua etmek..hamile bir bayan görünce tüm damarlarımın çekilmesi ve ben yavrularımı sadece 26 hafta taşıyabildim.ben anne olmayı bile haketmiyorum ki buhranları.sabır ecrin bebeğim.sanırım kızının adı ecrindi..o melekler bizi cennette karşılamak için sabırsızlanıyor.Rabbim onları bizden daha çok seviyor inan bana.bende hem psikiyatrist hemde psikolog gözetimindeyim.bir günde 3 ayrı ilaç kullanıyorum.ama bir yandanda Rabbimin ihsan ettiği o ulvi huzur.iki melek annesi olmanın gururu.bizler seçilmiş annlerizz.inş meleklerimize layık bir ömür sürer ve ebeden onları kucağmızdan bırakmayız.en çok içime batan yavrularımı bir kere bile emzirememiş olmamdır.göğüslerim kucağım evim bomboş kaldı.hala göğüslerimden yavrularımın rızkı geliyor.ama sahipleri yok.bitanem bana herzaman yazabilirsin.bizi tesellileriyle yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımada sonsuz teşekürler.meleklerimin annesi feyza

canım yaa Allahım sizlere siz gibilere çok büyük sabır versin
kendimi sizlerin yerine koyuyorumda içim mahvoluyo
ya ben yaşasaydım diyorum gerçekten düşüncesi bile sarsıyo insanı
sizler çok büyük imtahandasınız ve dediğin gibi seçilmiş annelersiniz
isyan etmemek sabrınızın büyüklüğünü inacınızın sağlamlığını gösterir
evlat acısı en büyük acı
evlatlarınızı karnınızda taşımışsınız
doğduklarında nefes almışlar
onun için göz yaşı dökmüşsünüz
yeri gelmiş sabahlamışsınız hiç uymadan
bu bile haktır ,onun üzerinde hakkınızdır ,annelik hakkı
inanın ınşlh onlar sizlerin günahlarınıza Şefaatçi olucak
ben bilgisine güvendiğim bi ablamdan duymuştum o anlatmıştı bana ve çok etkilenmiştim ;
yarın kıyamet gününde hesaplar kesilirken
evladınız annesini yanına istiycek
ve Allah(cc) onlara sizin suretinizde bir melek göndericek siz günahlarınızdan arınana kadar avunsun diye
ama oki küçük bebeğiniz anlıyacak meleğin gerçek annesi olmadığını ve sizi yanına isticek inşlh sizlerin ödülüde bu olucak inşlh
biliyoruzki orası ebedi gerçek hayat asıl orası önemli

Allah sabır versin başka ne denirki...bende kaybedenlerdenim 4,5 ay yoğun bakım savaşımız oldu 9 ay öncede melek oldu...unutma ki yalnız değilsin hepimiz yaşıyoruz bu acıyı şimdi sana en iyi ilaç sabır ve zamandır ...bi gün mutlaka kavuşucaz o günde çok uzak diil...

Allahım sana ve eşine sabır versin canım.ama o kadar acıya o küçücük bedenin katlanması hiç kkolay değlmiş..şimdi seni cennetin kapısında bekliyordur.allahım herseyin hayırlısını versin.tekrar tekrar sabır diliyorum.

Canım, Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş, hem ne demek ben annesi olmayı hak etmedim? sen böyle olması için hamile kalmadın ki? her anne bebeğini değil 9 ay, gerekirse bir ömür boyu seve seve taşır ve sende taşırdın, ne olur şu suçluluk psikolojisinden bir kurtul, yeni meleklerim olacak de kendine ve buna inan, Allaha emanet ol canım

Canım benim ne denir ki..Rabbim kendi sabrından size versin..

senağlamaöyle dağınık ve karmakarışığım ki 29 günlük yaşam savaşımızı 20 nisan da kaybettik.27 haftalık doğan prensesim ancak 29 gün direnebildi.süt vermek için gittiğim de güzel kızım orda yoktu.sanki oranın altında kalmıştım.sadece fısıltıyla ne oldu dediğimi hatırlıyorum.dr beni alıp dışarı çıktı ve orda anlattı olup biteni.ağlayamamıştım bile ama hiç sesim çıkmıyordu.öyle kötüydü ki sanki odasına girmiş ve onu bulamamışsınız gibihalen rüyalarımda boş küvöz görüyorum.senağlamadoğduktan sonra birer birer çıkmıştı sorunları3. gün enfeksiyon 4. gün kalpte 2 delik 9. gün beyin kanaması 20.gün tekrar başlayan beyin kanaması 22.gün idrar yolu enfeksiyonu vs vs yani 1000 gr lık vücudunda ne ararsan vardı.son 3 gün kafa su toplamaya[hidrosefali] büyümeye başlamıştı. zaten artık çektiklerine dayanamayıp alıp gidelim ne olursa olsun diyordum eşime.her yerden bir kablo sarkıyordu.hepsi bir yana ağzı doğumundan itibaren açıktı[ solunuma bağlı olduğu için] ve ben buna hiç dayanamıyordum.doğdu başladım ağlamaya halen ağlıyorum.ama onu geri getiremiyorum. bu dünyada mutlu edemedik meleğimi inşallah cennette çok mutlu olur prensesim.onun annesi olmayı hak edemedim çünkü onu karnımda bile tutamadım.inşallah beni affeder cennet kokulumsenağlamabaşınızı ağrıttım kusura bakmayın ama anlatmasam hiç altından kalkamıycam sanırım. şu an psikolog gözetimindeyim.herkesi öpüyorum.

Allahım Alllahım yaaa...senağlama senağlama senağlama senağlama

Back