- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Bütün kk üyelerine sesleniyorum yine fikirlerinize ihtiyacım var. Takip edenler bilir belki çok uzun zamandır sevgilimle bi takım sorunlarımız var ve gergin bi dönemdeyiz. Dün sabah yine tartıştık konu konuyu açtı bana yine ne zaman soyliceksin ailene dedi bende güvenmiyorum sana önce benim güvenimi kazan dedim uzaktan uzağa mi diye dalga geçti sana artık güven diyorum ne yapmamı bekliyosun falan dedi yine bi dünya laf yani... Neyse bende akşam işten çıkınca aradım eve geldim hayatım sende isten çıkınca musait olursan bişey konuşmak istiyorum dedim. Biraz zor bizim arkadaş kendine takım elbise alcakmis da onunla gitcem şimdi çocuğa söz verdim isim bitince konuşsak olur mu dedi bende olur tabi hayatım dedim. Bu olanlar saat 7 gibi oldu gece saat 12 oldu bizimkinden hala ses yok artık bende beklerken uyuyakalmisim bi uyandm saat 2 buçuk hala tel de bisey yok . Artık dayanamayıp aradim açan yok neyse öyle böyle uyuyakalmisim. Sabahlari normalde ben uyandiriyorum onu ise giderken bugün aramadim otobüsten inince de arardim onu da yapmadım. O ararsa arar diye düşündüm ve biraz önce aradı hiç bisey olmamış gibi napıyosun aşkım iyiyim sen napiyosun falan.. sonra da aksami anlatmaya başladı arkadasa takım elbiseyi aldıktan sonra öyle canım sıkkındı bi mekana gittim içtim 12 bucuga kadar sonrada bi abi aradı misafirleri ortada kalmış gece gece. Sizde kalabilirler mi demiş oda onları almış eve götürmüş anne baba bide çocukları vardı diyo. Bende dedim böyle dediğine göre bizim yaşlarda bi kız vardi kesin. Oda evet ama benle işi yok dedi. Seni de eve geldigimde saat 1 di o yüzden aramadım erken uyumussundur diye ama gece aramissin duymadim dedi gayet rahat yani. Bende bekledim seni diyince kusura bakma hayatım diyip telefonu kapattık. Şimdi kızlar bu adamın yaptığı ilgisizlik takmama değil de ne allah askina bişey desem yine sıkıyo daraltiyo dırdırcı olcam