gel yaralı gönlüme....

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
2 yıllık evli pcolu ve yumurta tembelliği yaşayan biriyim.bekarken dra gıttgmde ögrendm pcolu oldugumu ve dr ilk gecenden ıtıbaren bebek yapmaya bak yoksa bıdaha olmaz demişti o laftan 9 ay sonra evlendim ilk ayım hüsran olunca dr kapılarını çalmaya başladım 2 yıldır tedavi ve elde olan 0....biçok dr degıstım hepsine rahim filmi çekelım dedgmde daha erken dedıler yeni bi dra başladım adetlerimi düzene koymadan tedaviye başlamayacgnı söyledi ve kilo ver dedi şuan kı kilom 85 ve ben ilk tedavıme 96 ile başladım 1 yıldır kilo verme derdindeyim ama gitmiyor ne kilo verebiliyorum nede tedavi oluorum şuan bebek kokusuna o kadar hasretimki anlatamam sizlere ne yapacgmı bilmiyorum çaresiz cıkmaz sokakta gibiyim

canım Allah yardımcın olsun tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah soğan kürü hayıt tohumu falan var bu sitede birde onları denesen faydasını görenler oluyormus okudugum kadarıyla.

çok geçmiş olsun arkadaşım, sana tavsiyem kesinlikle soğan suyu denemen. inşlhta kilo verirsin.Rabbim isyetn herkse evlat nasip etsin..

gecmiş olsun canım bendede adet düzensizligi olmuştu evlenmeden önce tabi bunun hozmon bozuklugu oldugunu sonralardan anladım bir süre sonra düzeldi tabi kilomda var düzelince zayıfladım evlendigim ay hamile kalmıştım düştü sonra adet düzensizligi tekrar başladı cok doktor degiştirdim sogan kürü yaptım cok faydası olduguna inanıyorum bende pko luydum son doktora gittigimde bana insülin direncini düzenleyici ilaç verdi yumurtalarım oluşmuş ve catlamaya hazırdı hamile kaldım şimi 2,5 yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyoruz ama erkenmi diye kararsızım birzda daha beklesemmi sonra yine olmzsa diyede korkuyorum moralini yüksek tut kafana hiç bişi takma sende bebegini kucagına alacaksın emin ol

cnm bende kullanıyorum insülin için ilaç ama olmuyor kafayı yemek üzereyim artık

bak tatlım bebek konusu ne kadar istersen o kadar zor oluyo kendiligine bırakmak başka şeylerle aklını meşgul etmek lazım pisikolojiyle ilgili rabbim gelmesini ne zaman isterse rızkını ne zaman verecekse o zaman geliyo sen istedigin kadar ugraş ben parka gidip cocukları izler üzülürdüm iç cekerdim rahat bıraktıgım anda oldu darısı sana

canım bak bana da demişlerdi bekarken aynı şeyi sağ yumurtalığım polikistik overdi.çok büyük bi kistim vardı ameliyathane kapısından döndm sans eseri bi iki gün önce patlamıs kendiliğinden. doktor okulu bırak evlen dedi çocugun olmaz dedi ama 2.sınıftaydım öyle bi sansım yoktu tabiki bırakıp falan evlenmedm. o zaman cok takmadım kafaya ama sonra erkek arkadasım olunca ona ilk bunu söyledm o da olmazsa rabbimin bileceği iş takma sen kafana dedi.bır bucuk yıl önce evlendık bekarken cok doğ.kontrol hapı verdiği için doktorlar evlennce hiç içmek istemedm.içmedim de.baska bir ilde calısıo hergun o ile gidip gelıodum cocuk düşünemıoduk ama ben sürekli olmayacagından endişe edıyordum ama korunmay bıraknca daha ilk gnden hamile kaldm. bunun psikoljk durumla ve kiloyla cok ilgisi var. bak bana da demişlerdi hastanede hem de tıp fakiltesnde kac doktor dedı senın cocugun olmaz dıe anlıyorum duygularını cok iyi o tedırgınlık cok baska birşey ama inan inanman gerek önce.yedıklerıne dikkat et cevremde bi sürü de kac kşi var soğan suyyula hamile kalan kötü biliorum ama 15 gün sabret iç bi dene üzülme.artı bu rahatsızlıgın baslıca dşmanı da kilo spora basla hem soğan suyu kılo vermeye de yardmcı oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…