gel.. gel.. akşam pazarı..uygun fıyatlı buyuk beden kıyafetmlere gelllll

* krem uzerıne vızon leopar ınce trıko hıc gıyılmedı standart beden 20 tl
* saten sıyah dugmelerı tas olan gomlek 46 beden 44 e de olur 8 tl
* sıyah kırmızı beyaz cızgılı ınce trıko 40-42 beden uyumlu az gıyıldı 5tl
* klasık tek dugme karelı ceket hıc gıyılmedı 44 beden 10 tl
* pembe şal 5 tl
* kırmızı şal 5 tl
* geniş paça kumaş pantolon (kalcalardan oturuyor sonra genıslıyor) 8 tl
* sax mavi kare yaka tunık xl beden 8 tl
* siyah yakası kurklu trıko ceket uzerınde tuylenme var bıraz 46-50 bedene kadar olur 8 tl
* sax mavi yarım kollu dantellı bluz hıc gıyılmedı 10 tl
* önü kızlı tısort 4 tl
* sarı cızgılı trıko hıc gıyılmedı l-xl beden uyumlu 5 tl
* resımde pek bellı olmasa da gumuş gri boyunden baglamalı abiye bady 5 tl
* siyah fakir kol v yaka cıtcıt zımbalı bady standart beden 5 tl
* beyaz fakir kol v yaka cıtcıt zımbalı bady standart beden 5 tl
* önü bakır renk pullu vızon rengı elbıse hıc gıyılmedı 10 tl
* ERKEK kareli x-sıde marka xxl beden gomlek 10 tl
* ERKEK x-sıde koyu duman grı kargo pantolon 20 tl
* sax mavi duz bady 3 tl
* cagla yeşili dirsek kol yarasa kollu bluz 7 tl
* sıyah gupur bolero standart beden gıyılmedı 5 tl (aynısının beyazıda var)
* mango harıka vede cok sexy kot belının arkasında pacalarda derı bagcıklar var 42-44 beden uyumlu 1 kez gıyıldı 20 tl
* adidas (çakma) zumrut yesıl kaprı (dız yapmaz) 5 tl
* adıdas (çakma) l beden uzun esofman 12 tl
* pıjama takımı s beden yazıyor fakat l bedene olur takımı 8 tl

not::::::: urunlerımde kesınlıkle renk solması leke defo vs yoktur cogu sıfırdır dıgerlerı ya 1 yada 2 kez gyılmıstır resımlerde renk soluk yada lekelı gıbı cıkmıs

Son düzenleme:
Cnm Bedeninde 42 yaziyor fakat ben 44 bedenken denemistim tayt gibi daracik olmustu (ben oyle seviyorum) ama yok normal olsun dersenizde 42

Klozet takımının markası nedir ve ne kadar kullanıldı,yıpranmışlık var mı?

arkadaslar elımde prenses model kabarık arkası ıplı oldugu ıcın 44 dan 52 bedene kadar olabılen gelınlık var kıralık yada satılıktır ayrıca 44 beden damatlık ve 38-39 no ayakkabı mevcut ısteyen olursa resım eklerım

yepyenı duruyor 4 ay kullandım ne bır leke yırtık sokuk solukluk yok yarın bakayım markasını bılmıyorum gorup begenıp almıstım
peki,bir de böyle naylon bazı klozet takımları var,ssüpürünce topladığı şeyler çıkmıyor,malı onlardan mıki?

yepyenı duruyor 4 ay kullandım ne bır leke yırtık sokuk solukluk yok yarın bakayım markasını bılmıyorum gorup begenıp almıstım
Açıkçası evimde de buna benzer bir şey kullanıyorum ama bir önceki mesajda yazdığım dertten gına geldiğinden bu böyle değilse almak istedim,eğer bu da öyleyse hiç gerek yok yani..

arkadaslar annem evını dagıttı arnıca hydra sulu supurgesını satmak ıstıyor bende suan 100 tl bırkac ay kullanıldı sadece

Eklentiler

• $PZTF_65764_759.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
arkadaslar kettle gural porselen kase kucuk su bardagı takımlarıda var kullanılmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…