fıyatlarıda hemen yazıyorum
kot pantolon ve siyah eşofman altının beden ve fiyatı nedir
leopar desenli hırka mı bedeni ne fiyatı ne sıfır mı
sımdı yazdım cnm fıyatları
Klozet takımının markası nedir ve ne kadar kullanıldı,yıpranmışlık var mı?kızlar evımızı degıstırdık buraya uymadı grılı sıyahlı banyo klozet tk. 10 tl (ben sadece paspasını cektım)
resımde rengı degısık cıkmıs erbıl suel hıc gıyılmedı parlak saks mavı terlık 37 no fakat taraklı olmayan 38 lerde gıyer 10 tl
kırmızı gızlı platform ayakkabı ayakları taraklı olan 39 lara olur taraksızsa 40 no gıyenlerede olur 10 tl
yıne erbıl suel 1 gece dugunde gıyıldı 38 no sarı (dore mı denılıyodu:) 15 tl
taba rengı (cart tabalardan degıl) 38 no ıster kıvırarak gıyın ıster bogazını acarak uzun gıyın bırkac saat gıyıldı sadece 25 tl
yıne taba rengı botlarıma uygun olsun dıye almıstım yepyenı canta 25 tl
genesiz conerse 37 no 10 tl ıkı kez gıyıldı
Klozet takımının markası nedir ve ne kadar kullanıldı,yıpranmışlık var mı?
peki,bir de böyle naylon bazı klozet takımları var,ssüpürünce topladığı şeyler çıkmıyor,malı onlardan mıki?yepyenı duruyor 4 ay kullandım ne bır leke yırtık sokuk solukluk yok yarın bakayım markasını bılmıyorum gorup begenıp almıstım
Açıkçası evimde de buna benzer bir şey kullanıyorum ama bir önceki mesajda yazdığım dertten gına geldiğinden bu böyle değilse almak istedim,eğer bu da öyleyse hiç gerek yok yani..yepyenı duruyor 4 ay kullandım ne bır leke yırtık sokuk solukluk yok yarın bakayım markasını bılmıyorum gorup begenıp almıstım
peki,bir de böyle naylon bazı klozet takımları var,ssüpürünce topladığı şeyler çıkmıyor,malı onlardan mıki?[/QUOTE
ben arnıca supurge kullanıyorum cekıs gucu baya ıyı ustunde bırsey kalmıyor valla ne naylon nede yun
yo naylon olması gayet normal ama bazıları nasıl naylonsa dediğim gibi oluyor işte...peki,bir de böyle naylon bazı klozet takımları var,ssüpürünce topladığı şeyler çıkmıyor,malı onlardan mıki?[/QUOTE
ben arnıca supurge kullanıyorum cekıs gucu baya ıyı ustunde bırsey kalmıyor valla ne naylon nede yun
yok cnm supurge tuttunmuydu cekıyoyo naylon olması gayet normal ama bazıları nasıl naylonsa dediğim gibi oluyor işte...
tamam o zaman,benimki özel uğraşmazsan temizlenmiyor,bir de çoğu yeri siyah..yarın yazımı alıntılayıp markasını yazarsan bir bakayım.yok cnm supurge tuttunmuydu cekıyo
tamam o zaman,benimki özel uğraşmazsan temizlenmiyor,bir de çoğu yeri siyah..yarın yazımı alıntılayıp markasını yazarsan bir bakayım.
tmm cnm yazarım yarın ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?