• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gel emeğini emeğime yasla

Km
Gunaydin Kizlar. Dun ben çok Yoruldum. KV ile patlıcan biber kozleyip buzluga attik. Akşamda bi arkadasin düğününe gittik tabi bebisten çok duramadik uyku saati geldi diye. Sabahtan emzirdikten sonra yatmadim biraz evi topladim şimdide kahve yaptim kendime. Günün acilisini kahve ile yapıyorum :KK43:
Oyyy yorucu birgün bu kv yakin oluncada iyiside var kotusude iste gule gule yeyin canim
Dünkü menüm;
Kahvalti ( disarda yaptik) ;kahvalti tabagi ve 2 dilim ekmek yedim

Ara; türkkahvesi 2 ceviz ve 3-4 badem

İkindi; yyoğurtlu közlenmiş biber, peynir, zeytin, domates, 1 TK incir reçeli, 3 dilim ekmek

Aksam, yarim künefe

Su; 2 lt
Spor, 1 saat yuruyus
yarimda kalmis bugun dengelersin sen kunefeyi

@Erigim benim baslangic kilomu 68.5 alalim.
tmm cnm benimde 72.6

Sağol canim. Gorumceme yyapacaklarda bende kendimi sıkıstiriverdim araya :))

Bugünlerde acayip Tatli iisteği var. Hurma yiyorum ama kesmiyor :( napcam bilmiyorum sanki istahimda acildi.
Km

Oyyy yorucu birgün bu kv yakin oluncada iyiside var kotusude iste gule gule yeyin canim
yarimda kalmis bugun dengelersin sen kunefeyi

tmm cnm benimde 72.6

Sağol canim. Gorumceme yyapacaklarda bende kendimi sıkıstiriverdim araya :))

Bugünlerde acayip Tatli iisteği var. Hurma yiyorum ama kesmiyor :KK43: napcam bilmiyorum sanki istahimda yapta [\QUOTE]
Yapma canım bak doğum günü pastası bile yemedim arada tabikiolur ams hergun olmaz
Kizlar ben geldim , yogun bir haftasonundan sonra
Bením guncel kilomu 59 alalim
Hedef kilom 52
Imkansiz gibi ama bakalim :)
imkansız değildir canim
[/QUOTE]

Yok canim kendime hakim olmaya calisiyorum zaten. Daha da dikkatli olucam
[/QUOTE]
canım valla ben o tatlı krizleri yüzünden aldım kiloları en azından sen dogum kilonun üstüne koymadın
Yarin ciddi ciddi basliyorum bakalim
Tarti gunumuz NE zmn olsun ?
çarşamba diye düşündük haftanın tam ortası böylece ne hafta sonu ne hafta başşı çozutmayız :D

kızlar kilo bildirimlerimiz hep ilk sayfada ilk mesajda yer alacak isterseniz beden ölçülerimizide alıp ekleyebilirz ayda bir mesela bazen kilo veremesekte incelme oluyor​

Gunaydin kizlar :KK200:
Pazartesi ile birlikte Bir duzene girmek istiyorum
Tek eksigim Spor yapmak
Ona da firsat bulamiyorum
Gerci 1 haftaya parmagim duzelirmis ama aylardir spora agirlik versem 2 beden fark ederdi
Bu arada yarin rahim filmi cekilecek Bir de onun stresine girdim
Hayirlisi bakalim

Tek eksigim Spor yapmak
Gerci 1 haftaya parmagim duzelirmis ama aylardir spora agirlik versem 2 beden fark ederdi
Hayirlisi bakalim
stres yaoma canim kimyager1508 kimyager1508 kolay oldugunu soylemisti parmagin duzelsin yaparsin hepimizin hayatinda spor eksik

Bende bu hafta artik düzene girmek istiyorum. Bende spor yapamiyorum. Gündüz duru'dan firsat olmuyor aksam uyuyuncada ben çok yorgun oluyorum. Ama spor yapmazsam bu gobekte gitmeznapicam bilmiyorum.
Canim rahim ffilmini hangi teknikle cekecekler bilmiyorum ama ben çok rahat cektirmistum. Hic agrim sizim olmadi. 10 dk bile surmemisti. Anestezi falanca yoktu. İnş. Senindecçok rahat geçer. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Tek eksigim Spor yapmak
Hayirlisi bakalim

stres yaoma canim kimyager1508 kimyager1508 kolay oldugunu soylemisti parmagin duzelsin yaparsin hepimizin hayatinda spor eksik
İnşallah canım ya :) burda varırız inşallah hedefe

Bende bu hafta artik düzene girmek istiyorum. Bende spor yapamiyorum. Gündüz duru'dan firsat olmuyor aksam uyuyuncada ben çok yorgun oluyorum. Ama spor yapmazsam bu gobekte gitmeznapicam bilmiyorum.
Canim rahim ffilmini hangi teknikle cekecekler bilmiyorum ama ben çok rahat cektirmistum. Hic agrim sizim olmadi. 10 dk bile surmemisti. Anestezi falanca yoktu. İnş. Senindecçok rahat geçer. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Hangi teknik bilmiyorum canım , ama yatmadan önce içmem için sakinleştirici verdiler, anestezi yapılmayacak galiba

Gunaydin Kizlar bugün tarti günü. Sabah tartildim 67.8 kg ciktim.

Eklentiler

• IMG_20160907_090651-1.jpg
    IMG_20160907_090651-1.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar benim ufaklik gündüzleri artik uzun uyumuyir uyusa bile kucagimda uyumak istiyor yatağa yatirinca gözler kapali bi şekilde ağlamaya basliyor. Onun için hep ayak ustu birşeyler yemek zorunda kaliyorum. Bu hafta hic düzenli beslenemedim. Dolayisiyla yazacak bi menüde yok ortada :(

Back